Kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz forum bu aralar boş kimse yok. Ezgi sesin çikmiyo ne durumdasin dogumun gerceklestimi? Umarim yolundadir hersey. Benim kanamam basladi azar azar evde dinleniyorum kalkmadan. Sürekli yatmakda ayrı skntı veriyo ama napym buna sukur. Ilacin dozaji pek yetmiyo dolayısıyla mutsuzum. Hersey anlamsiz geliyo. Eskiden beni hersey mutlu ederdi. O gunleri özlüyorum. Bazen esime soruyorum biz mutlumuyduk diye. Evet diyo cok mutluydk yine olucaz sık disini diyo. Sıkıyorum bende. Ama emzirme dönemi kafami karistryo. ilaci 100 mg a cikarmak zorundayim yoksa hep bu halde olucam 50 mg bana yetmiyo hastalik ilk alevlendiginde. Sonrasında 3 ay sonra falan ancak dusurebilirim 50 mg a. Doktorlarsa birak 100 mg 50 ye bile sicak bakmiyolar emzirme doneminde. Napicam bilmiyorum. Çevresinde yada kendisi lustral yada benzeri bir ilacı 100 mg kullanan varmi?
emzirme döneminde Lustral kullanılıyor mu bilmiyorum. Sanırım siteden sevimdeniz kullanıyordu. ulaşabilirsem sorarım ne şekilde kullandığını. Ben sadece 1 tane 20 mg Paxil içiyorum. Sosyal hayatım sıfıra yakın :) Ama ruhen fena değilim. Hamileliğime göre çok iyiyim çok şükür.