hamilemisin canım. hamileysen doktorun hangi ilaçlara izin verdi birde kaç haftalık hamilesin?ilaçlarımı yeniden arttırdık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilemisin canım. hamileysen doktorun hangi ilaçlara izin verdi birde kaç haftalık hamilesin?ilaçlarımı yeniden arttırdık![]()
hamilemisin canım. hamileysen doktorun hangi ilaçlara izin verdi birde kaç haftalık hamilesin?
üzülme canım bende artırdım hamileliğimde sıkma canını bebeklerimiz Allah emanet elimizde olan bişey değil kiilaçlarımı yeniden arttırdık![]()
pardon canım yukarıda hamile olmadığını şimdi gördüm çok geçmişler olsun Allah büyük yine nasip eder inş bak ben hamileyken kullanıyomtatlım hamile değilim, bebek düşündük azaltmıştık da tekrar dan arttırdık biraz. Zamana ihtiyacım var sanırım.
biraz daha bekle ıstersen o zaman canım. en azından ilaçları bıraktıktan sonra hamile kalman daha ıyı gıbı. Allah inşallah nasip eder canım.tatlım hamile değilim, bebek düşündük azaltmıştık da tekrar dan arttırdık biraz. Zamana ihtiyacım var sanırım.
canım bende bu aralar iç sıkıntısı başladı sabahları özellikle. direniyorum bakalım nereye kadar direnicem. haftaya çarşamba doktor randevum var o da geriyo korkutuyor sanırım. tekrar bebegi kaybetme korkum var çok .bildiğin anlık xanax gibi kullanabilecegimiz bir ilaç varmı zor durumda kalındıgında kullanmak için. bu arada sen nasılsın canım?pardon canım yukarıda hamile olmadığını şimdi gördüm çok geçmişler olsun Allah büyük yine nasip eder inş bak ben hamileyken kullanıyom![]()
Canım hangi ilacı kullanıyosun ve kaçıncı haftadan itibaren kullanıyosun bu konuda doktorun ne diyo çok soru sordum kusura bakma bende pek iyi değilim takıntılarım çok arttı napçamı bilemiyorumpardon canım yukarıda hamile olmadığını şimdi gördüm çok geçmişler olsun Allah büyük yine nasip eder inş bak ben hamileyken kullanıyom![]()
canım ben ilaçlarımı hiç bırakmadım ki 3 atmadım çıldırdım uzman olan doktorum ben kötü olunca git prof a dedi bnde gittim eskiden kullandığım ilaçları aynı devam ettirdi durumum çok kötüydü sabahları paxil 20mg yarısını akşam rexapin 2,5 mg alıyorum daha iki gündür kendime gelmeye başladım 3 gün ara verdiğim için doktorum çok güzel içimi rahatlattı hastayken bebeğin daha zarar görür dedi ilaçla bir sürü sağlıklı doğuml yapan hastalarım var dedi inş sende öyle olcan dedi Allahın taktırine bıraktım o ne yazdıysa o olacak sıkma kendini gidersende prof dışında doktora gitme derim canımCanım hangi ilacı kullanıyosun ve kaçıncı haftadan itibaren kullanıyosun bu konuda doktorun ne diyo çok soru sordum kusura bakma bende pek iyi değilim takıntılarım çok arttı napçamı bilemiyorum((
canım ben ilaçlarımı hiç bırakmadım ki 3 atmadım çıldırdım uzman olan doktorum ben kötü olunca git prof a dedi bnde gittim eskiden kullandığım ilaçları aynı devam ettirdi durumum çok kötüydü sabahları paxil 20mg yarısını akşam rexapin 2,5 mg alıyorum daha iki gündür kendime gelmeye başladım 3 gün ara verdiğim için doktorum çok güzel içimi rahatlattı hastayken bebeğin daha zarar görür dedi ilaçla bir sürü sağlıklı doğuml yapan hastalarım var dedi inş sende öyle olcan dedi Allahın taktırine bıraktım o ne yazdıysa o olacak sıkma kendini gidersende prof dışında doktora gitme derim canım![]()
canım bnm ilaçlarım devamlı kullandığım ilaçlar olduğu için anlık ilaç bilmiyom doktora gittiğinde bi sor istersen korkma canım Allah nasip ettiyse naparsan yap ona bişey olmaz çok düşünme beni sorarsan çok şükür hamd olsun iki gündür yeniden doğduğumu hissediyorum biraz düzeldim berbat şeyler yaşadım sanırım artık ilaçlarım etkisini gösteriyo 15 gündür dozu yükselttiğim halde yeni yeni kendime geldim Rabbim hepimize şifa versin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsincanım bende bu aralar iç sıkıntısı başladı sabahları özellikle. direniyorum bakalım nereye kadar direnicem. haftaya çarşamba doktor randevum var o da geriyo korkutuyor sanırım. tekrar bebegi kaybetme korkum var çok .bildiğin anlık xanax gibi kullanabilecegimiz bir ilaç varmı zor durumda kalındıgında kullanmak için. bu arada sen nasılsın canım?
aynen canım kim bebeğini düşünmez bu öyle bir hastalıkki o an kendinden başka bişey düşünemiyosun yaşayan bilir napalım Rabbim herşeye çare vermiş bak bak hem birsürü sağlıklı örnekler var kötü şeyler düşünmeyelimKizlar bende henuz hamile degilim ama gecen gün doktorma gittigimde denk geldim bir bayan geldi ikiz bebekleri vardı.ve hamileligi boyunca ilac kullanmış ve hala kullaniyor.bebekler cok saglikliydi.tabiki kimse istemez hamileyken ilac kullanmak ama gerekiyorsa yapicak bisey yok. .çok zor bir durum bebek istiyorum ama korkuyorum...![]()
Canim calisiyormusun ? Ben calisiyorum ben bu hastalik ilk basladiginda işimi aksaticam uyuyamiyorum diye sıkıntı yapoyordum.önümuzdeki hafta isten ayrilicam biraz evde dinlenicem.. belki daha iyi gelir. Ilaclarimi aralik ayinda azalticak doktor insallah... allah herkesi birseyden sınıyor .. hep allahina Sığın içine huzur vericektir.imkanin varsa evdeysen namaz kilmani öneririm tabi oturarak cunku bebisin var... iyi geliyoraynen canım kim bebeğini düşünmez bu öyle bir hastalıkki o an kendinden başka bişey düşünemiyosun yaşayan bilir napalım Rabbim herşeye çare vermiş bak bak hem birsürü sağlıklı örnekler var kötü şeyler düşünmeyelimkorkma sende güzel günleri düşünelim
![]()
çalışıyorum canım bnde çok kötü günlerde izin aldım yoksa bnde işten ayrılacaktım namazımı hiç bırakmadım çok şükür zaten biraz rahatladıysam onun sayesinde evet bizimde imtihanımız bu çok şükür sende dinlen inş bırakırsın ben yapamadım doğumdan sonra deneyeceğim kısmet olursa Rabbim yardımcımız olsunCanim calisiyormusun ? Ben calisiyorum ben bu hastalik ilk basladiginda işimi aksaticam uyuyamiyorum diye sıkıntı yapoyordum.önümuzdeki hafta isten ayrilicam biraz evde dinlenicem.. belki daha iyi gelir. Ilaclarimi aralik ayinda azalticak doktor insallah... allah herkesi birseyden sınıyor .. hep allahina Sığın içine huzur vericektir.imkanin varsa evdeysen namaz kilmani öneririm tabi oturarak cunku bebisin var... iyi geliyor![]()
Canim bende hep korkuyordum bebek icin. Ve korkarakta hamile kaldim. Bekle bekle bir sonu yok maalesef bu hastaligin. En zararsiz sekilde atlatabilecegini dusunugumde bebege karar verdim. Sukurler olsun ki hamile kaldim. Tabi ki de simdi kolay gecmiyor. Zaten gecmesinide beklemiyordum cok kolay. Bak senden ve karlarprensesinden duydugum kadariyla cok kotu olursam ilaca baslayabiliyorum .baslayanlarinda saglikli bebekleri oluyormus. Bu beni o kadar rahatlatiyor ki. Yani bir kacis noktamiz var. Sana tavsiyem ilaclarini biraktiktan sonra hamile kalmaktan korkma. Cunku eninde sonunda yasanacak bsey varsa gene yasancak hamilelikte.ben cok bekledim ilac kullandim ve simdi cok pismanim.Kizlar bende henuz hamile degilim ama gecen gün doktorma gittigimde denk geldim bir bayan geldi ikiz bebekleri vardı.ve hamileligi boyunca ilac kullanmış ve hala kullaniyor.bebekler cok saglikliydi.tabiki kimse istemez hamileyken ilac kullanmak ama gerekiyorsa yapicak bisey yok. .çok zor bir durum bebek istiyorum ama korkuyorum...![]()
Amin canim insallah. Cok sevindim iyi olmana insallah hamileliginin sonuna kadar boyle keyifli olursun. Bana da umut oldun sen ilac konusunda. Gerek kalirsa simdiden kullanabilecegimi dusunmuyordum ve bu beni daha cok geriyordu. Demek ki bir cikis yolum var. Simdi biraz daha rahatim.insallah 9 ayin bitimini ve sag salim saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aldigimizida goruruz.canım bnm ilaçlarım devamlı kullandığım ilaçlar olduğu için anlık ilaç bilmiyom doktora gittiğinde bi sor istersen korkma canım Allah nasip ettiyse naparsan yap ona bişey olmaz çok düşünme beni sorarsan çok şükür hamd olsun iki gündür yeniden doğduğumu hissediyorum biraz düzeldim berbat şeyler yaşadım sanırım artık ilaçlarım etkisini gösteriyo 15 gündür dozu yükselttiğim halde yeni yeni kendime geldim Rabbim hepimize şifa versin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Canım benim allah bebeginide senide korusun hep. Ben hastaliktan birakmiyorum işi maddiyatta anlasamadigimiz icin ayriliyorum çok uzulerek.terapi aldigim psikologum hasta zamanlarimda isi biraksam dahami iyi gelir dedigimde sakinnn diyordu.o tamamen kaçış olur ve sen hastaligi buyütmüs olursun demisti. Calismak sana daha iyi gelicek demişti ve bende ayrilmadim.iyikide hastalik var diye ayrilmamisim sonra hic calisamazdim. Simdi bile hakli sebeplerden ayrilmama ragmen gene baska biseylerle ugrasicam spora falan gitmek gibi mesela. Hem calisip hem namaz kilman gercekten super okadar taktir ettimki seni ve imrendim.insallah bende tam anlamiyla aksatmadan baslasam insallah ...çalışıyorum canım bnde çok kötü günlerde izin aldım yoksa bnde işten ayrılacaktım namazımı hiç bırakmadım çok şükür zaten biraz rahatladıysam onun sayesinde evet bizimde imtihanımız bu çok şükür sende dinlen inş bırakırsın ben yapamadım doğumdan sonra deneyeceğim kısmet olursa Rabbim yardımcımız olsun![]()
Kesinlikle katılıyorum canimm yasanacak bisey varsaki yasaniyor bosuna harap ediyoruz kendimizi.bunu bilip yasamakta ayrica sinir bozucu birsey. Ama allah yardimcimiz oluyor ve bu rahatsizligi dusuncelerimizi dogru yönlendiremedigimiz icin kendimiz yapiyoruz.simdi rahatsizlandigimda kendimi bir an durdurup evet neyin var ve bu nekdar gercek gibi sorular soruyorum. Sizlere psikologumun bana onerdigi bir kitabi paylasmak isterim 1 - EVimizdeki TERAPIST. 2 - IYI HISSETCanim bende hep korkuyordum bebek icin. Ve korkarakta hamile kaldim. Bekle bekle bir sonu yok maalesef bu hastaligin. En zararsiz sekilde atlatabilecegini dusunugumde bebege karar verdim. Sukurler olsun ki hamile kaldim. Tabi ki de simdi kolay gecmiyor. Zaten gecmesinide beklemiyordum cok kolay. Bak senden ve karlarprensesinden duydugum kadariyla cok kotu olursam ilaca baslayabiliyorum .baslayanlarinda saglikli bebekleri oluyormus. Bu beni o kadar rahatlatiyor ki. Yani bir kacis noktamiz var. Sana tavsiyem ilaclarini biraktiktan sonra hamile kalmaktan korkma. Cunku eninde sonunda yasanacak bsey varsa gene yasancak hamilelikte.ben cok bekledim ilac kullandim ve simdi cok pismanim.
çok sağol canım Allah razı olsun bende arada kalmış durumdayım iştee hayırlısı neyse o olsunn inşaAllah...sen ne iş yapıyosun bu arada bende çalışıyorumda...canım ben ilaçlarımı hiç bırakmadım ki 3 atmadım çıldırdım uzman olan doktorum ben kötü olunca git prof a dedi bnde gittim eskiden kullandığım ilaçları aynı devam ettirdi durumum çok kötüydü sabahları paxil 20mg yarısını akşam rexapin 2,5 mg alıyorum daha iki gündür kendime gelmeye başladım 3 gün ara verdiğim için doktorum çok güzel içimi rahatlattı hastayken bebeğin daha zarar görür dedi ilaçla bir sürü sağlıklı doğuml yapan hastalarım var dedi inş sende öyle olcan dedi Allahın taktırine bıraktım o ne yazdıysa o olacak sıkma kendini gidersende prof dışında doktora gitme derim canım![]()
amin canım amin çok tşk ederim herşeyin bi çaresi var Allahın izniyle Allah daha iyi etsin ama bana günlwer hiç geçmiyo yaaAmin canim insallah. Cok sevindim iyi olmana insallah hamileliginin sonuna kadar boyle keyifli olursun. Bana da umut oldun sen ilac konusunda. Gerek kalirsa simdiden kullanabilecegimi dusunmuyordum ve bu beni daha cok geriyordu. Demek ki bir cikis yolum var. Simdi biraz daha rahatim.insallah 9 ayin bitimini ve sag salim saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aldigimizida goruruz.