Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sağol canım benim inşallah.. hayır neden illa balkon ? neden başka türlüsünü düşünmüyor insan.madem ölmekten korkuyorum neden balkon:KK43: birde 4.kattayız biliyormusun ,Allah korusun:cry:

çünkü beynin şu an ona o kadar odaklı ki..sadece o geliyor aklına..eve gidince eğer kendini iyi hissedebiliyorsan birşeylerle meşgul ol..ben yemek yaparken unuturm mesela az da olsa..zorlamışsın dayanmaya çalışmışsın beyin yorulmuş haliyle o yüzden yoğun tepkiler veriyor..

çünkü beynin şu an ona o kadar odaklı ki..sadece o geliyor aklına..eve gidince eğer kendini iyi hissedebiliyorsan birşeylerle meşgul ol..ben yemek yaparken unuturm mesela az da olsa..zorlamışsın dayanmaya çalışmışsın beyin yorulmuş haliyle o yüzden yoğun tepkiler veriyor..
yapıyorum canım yemek yapıyorum çamaşırlarla oyalanıyorum sonra saçmalıyorum işte.. acaba son kezmi yapıyorum bu yemeği son kezmi giyicem bu kazağı gibi acıtasyona başlayıp ölmek istemiyorum ben diye ağlıyorum.bakalım umarım biraz olsun iyi gelicek ilaç birkaç gün daha sabır.

maşallah ne güzel Allah bağışlasın
belirtilerin tam olarak neydi benim mesela sürekli içim sıkılıyor çarpıntı hiçbirşeyden zevk almıyorum
iştahsızlık yorgunluk evde tek basına kalamama sürekli ağlama isteği gibi
yapıyorum canım yemek yapıyorum çamaşırlarla oyalanıyorum sonra saçmalıyorum işte.. acaba son kezmi yapıyorum bu yemeği son kezmi giyicem bu kazağı gibi acıtasyona başlayıp ölmek istemiyorum ben diye ağlıyorum.bakalım umarım biraz olsun iyi gelicek ilaç birkaç gün daha sabır.

arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim 5 buçuk aylık hamileyim ve ara ara bendede aynı korku sıkıntılar var napıcam bilmiyorum :(((

sıkıntıların tam olarak nedir canım? daha önce ilaç kullanıyormuydun
en son 2010 yılında geçirmiştim ataraks ciprelaks kullandım sıkıntım bitmişti. ama 2013 kasımda evlendim 5 buçuk aylık hamileyim çok skıntıdayım çok dualar ediyorum arkadaşım ama kurtulamadım şu illetten nerdeyse hamile kaldığıma isyan edicem allahım affetsin çok takıntılı olmaya başladım ve en sonunda bu siteyi buldum dertleşmek beni anlayacak insanların burda olduğunu öğrendim :((((

en son 2010 yılında geçirmiştim ataraks ciprelaks kullandım sıkıntım bitmişti. ama 2013 kasımda evlendim 5 buçuk aylık hamileyim çok skıntıdayım çok dualar ediyorum arkadaşım ama kurtulamadım şu illetten nerdeyse hamile kaldığıma isyan edicem allahım affetsin çok takıntılı olmaya başladım ve en sonunda bu siteyi buldum dertleşmek beni anlayacak insanların burda olduğunu öğrendim :KK43:(((
evde tek başına kalamama, uyuyamama, nefes almada zorluk kafamdan atamıyorum kendime oyalanacak işler arıyorum ama nafile en son 1 hafta önce psikiyatrise gittim kendimin yenebileceğini söyledi çok fazla adranalin salgılıyormuşum

evde tek başına kalamama, uyuyamama, nefes almada zorluk kafamdan atamıyorum kendime oyalanacak işler arıyorum ama nafile en son 1 hafta önce psikiyatrise gittim kendimin yenebileceğini söyledi çok fazla adranalin salgılıyormuşum
evet bende 22.haftamdayım.bu zamana kadar dayandım.ama son 4 gündür ilaç içmek zorunda kaldım.. önceleri panik ataktım şimdi biraz daha fazla ölüm korkusu... yani ölümden korkup intihar edermiyim korkusu:( çok dayanılmazsa mutlaka ilaç tedavisi al derim çünkü stresin zararı bebeğini çok daha fazla etkiler dedi doktor.

en son 2010 yılında geçirmiştim ataraks ciprelaks kullandım sıkıntım bitmişti. ama 2013 kasımda evlendim 5 buçuk aylık hamileyim çok skıntıdayım çok dualar ediyorum arkadaşım ama kurtulamadım şu illetten nerdeyse hamile kaldığıma isyan edicem allahım affetsin çok takıntılı olmaya başladım ve en sonunda bu siteyi buldum dertleşmek beni anlayacak insanların burda olduğunu öğrendim :KK43:(((
en önemlisi sakin ol bak yalnız değilsin.burada yüzlerce kişiyiz ki burda olamayan bir o kadar daha insan var... evet hiç birimiz ölmedik delirmedik nefessiz kalmadık ama korkusu bize yetti.sende elinden geldiğince bişey olmayacağına kendini inandır ve nefes egzersizleri yap.hatta internetten meditasyon videoları izle.ben onlarla uyuyorum çok rahatlatıyor

gebelikte kullanılabilen bir ilaç verdiler bana. bugüne kadar hiçbir doğum kusuruna sebep olmamış. ama nede olsa ilaç
işte:( doktorum dedi senin yediklerindeki hormonlar vs.. bu ilaçtan daha zararlı o yüzden gönül rahatlı ile iç bişey olmayacak dedi.

22 haftalık hamileyim canım prozac içiyorum 20 mg. sen doktorunla görüşmeden hiçbir ilaç kullanma ama.. hatta elindeyse eğer biraz daha dayan içme hiç ilaç...
burda yanlız olmadığını bilmek gerçekten büyük destek insana:KK19:

Back
X