Carpinti hamilelikten kaynaklanıyor olmasin canim.Carpıntilari devam eden var mı bu arada ilacı bırakınca lütfen cvp bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carpinti hamilelikten kaynaklanıyor olmasin canim.Carpıntilari devam eden var mı bu arada ilacı bırakınca lütfen cvp bekliyorum
Hamilelikte oluyormu zaten panik atak hastasıyiz ondan olmasınmvmvoluyordu 38004459 .!.:Carpinti hamilelikten kaynaklanıyor olmasin canim.
Canim kansizlik varsa olur. Daha baska nedenlerden dolayida oluyor. Internette arat istersen. Bende de oluyor ara sira. Su anda bir sorun yasamadigim halde. Yani bende ki hamilelikten kaynaklanıyor. Sonucta kalbimize su anda daha cok yuk biniyor. Yani tek neden panik atak olmayabilir canim. O yuzden carpintilari buna yorup daha kotu olma.Hamilelikte oluyormu zaten panik atak hastasıyiz ondan olmasın
Aynen benim sorunumda ogle genelde yemekten sonra cokcok oluyoozibsorununda öğle 13969 .!.:çok ,sık sık çarpıntı sorunuyla uğraşıyorum. 3.5 aylık hamileyim.Özellikle yemekten sonra ani iç sıkıntısıyla birlikte çarpıntım oluyor.Bu durum beni inanılmaz yordu.Neredeyse bebeğin varlığına sevinemeyecek hale getirdiİlaç kullanmak istemiyorum,çözümsüzüm
Aynen benim sorunumda ogle genelde yemekten sonra cokcok oluyo
Kizlar yemeklerden sonra olmasi ilginc geldi. Yemek yemek istemiyormusunuz acaba ondan mi oluyor yoksa tansiyonla alakali birseymi doktorunuza sorun isterseniz. Bende de bir ara oluyordu ama carpinti olarak degil. Sabah kahvalti yapmak istemiyordum yapinca icime sikintilar giriyordu.Slm,sık sık çarpıntı sorunuyla uğraşıyorum. 3.5 aylık hamileyim.Özellikle yemekten sonra ani iç sıkıntısıyla birlikte çarpıntım oluyor.Bu durum beni inanılmaz yordu.Neredeyse bebeğin varlığına sevinemeyecek hale getirdiİlaç kullanmak istemiyorum,çözümsüzüm
merhaba canım bende 15 gündür ilaç kullanıyorum ve dün doktorun yanındaydım.Prof.Dr.doğum doktorum ve ilaçla ilgili resmen beynini yedim adamın. beni hiçbir zararı olmayacağı konusunda ikna etti.detaylı ultrason yapıldı dün bebeğe.Allaha şükürler olsun hiçbir sorun yok ve anladım ki olmayacak. doktor dediki yediğin hatta içtiğin sudaki kimyasal kadar bu ilacın etkisi.. yemin etti adam yaşadığın stres bebeğe daha çok zarar verir dedi.hiç korkmayın ilaç içmekte,doktorunuzun önerdiği gebelikte alınan ilaçlarla gayet rahat atlatabilirsiniz.ben artık buna inanıyorum.Mrb hamileliğin başından beri ilaç kullanan bi arkadaş vardı karlarprensesi miydi nerde acaba msjımı okursan cnm cvp yazarmısın nasıl durumun inş.bi sorun yoktur bende en son çare senin gibi düşünüyorum.
inanki korkmana gerek yok.yeşil reçeteli ilacı hamilelik boyunca kullanan biriyle tanistim kizi 5 yasinda ve zehir gibi.bu rahatsizligin yaptigi zarari hicbisey yapmiyorTeşekkürler cvbın için cnm ama ben ilaç kullanarak hamilelik düşünüyorum yoksa cesaret edemiyorum ama dr.ilk üç ay içme diyo sen dönemi atlattığın için sorun olmaz
sonunda içinin rahatlamasına çok sevindim canım bak ne güzel bebeginde ıyıymış gözün aydın. ilacın zararı yok tabi 3 ayıda atlattın zaten. zamanla sende çok daha ıyı olucaksın inşallah :)merhaba canım bende 15 gündür ilaç kullanıyorum ve dün doktorun yanındaydım.Prof.Dr.doğum doktorum ve ilaçla ilgili resmen beynini yedim adamın. beni hiçbir zararı olmayacağı konusunda ikna etti.detaylı ultrason yapıldı dün bebeğe.Allaha şükürler olsun hiçbir sorun yok ve anladım ki olmayacak. doktor dediki yediğin hatta içtiğin sudaki kimyasal kadar bu ilacın etkisi.. yemin etti adam yaşadığın stres bebeğe daha çok zarar verir dedi.hiç korkmayın ilaç içmekte,doktorunuzun önerdiği gebelikte alınan ilaçlarla gayet rahat atlatabilirsiniz.ben artık buna inanıyorum.
canimmmm inşallah..biraz basladi etkisi daha iyiyim ama korkuyorum heran yine cok kötü olucam diye;(sonunda içinin rahatlamasına çok sevindim canım bak ne güzel bebeginde ıyıymış gözün aydın. ilacın zararı yok tabi 3 ayıda atlattın zaten. zamanla sende çok daha ıyı olucaksın inşallah :)
yok canım benim olmazsın kötü artık hiç aklına bile getirme keyfini çıkar artık hamileliğin. ilaç zamanla daha da çok işe yarayacak tam aksi gün geçtikçe daha iyi olucaksın inşallahcanimmmm inşallah..biraz basladi etkisi daha iyiyim ama korkuyorum heran yine cok kötü olucam diye;(
ilaçları bıraktıgın zaman bu saydıgın etkiler olabilir canım bir süre. sonra geçiyor.mrb kızlar bende 4yıldır falan anksiyete hastasıyım ilaç kullandım 2,5yıl kadar bıraktım ama yine kötüyüm ve hamilelik planlıyorum ama bir türlü ilaç kullanmadan iyi olamıyorum benimkisi biraz farklı ilaçlarımı almadığım zaman sürekli mide bulantısı ve yemek yiyememe titreme başta uyuşma gerginlik var hiçbirsey yapamıyorum yemek kokusu bile etkiliyor beni sizlerdede mideyle ilgili sıkıntı oluyormu
Arunaa çok rahatladım yazını okuyunca ama kullan diyen bi dr.bulmam lazım ona dr.umu içirtmiş ilacı 9 ay boyunca mı içmiş .bu arada iyi olmana çok sevindim inş.sonuna kadar böyle devam eder hiç sıkıntın olmaz[/QUOTE
evet canim o surekli kullaniyormus hamile kalinca doktoru biraktirtmamiş.9 ay hatta emzirirken bike kullanmis.gerci 3 ay emzirebildim dedi.olsun suan kendiside kizida cok saglikli..