uykusuzluk beni de hemen tetikler. şimdilik uykum iyi ama hamile kalmadan önce uykusuz çok kalırdım ya da durmadan uyanırdım. ertesi gün hep sıkıntılı olurdum. ben kan sulandırıcı iğne yapıyorum dün unutmuşum yapmayı bugün aklıma geldi. hemen yaptım tabi ama nefesim kesiliyor sandım ya bebeğe birsey olduysa diye. birde bu ara hareketlerine taktim. önceden hareketinden rahatsız olacağimı düşünürdüm şimdi hareket etsin diye bekliyorum dört gözle.daha erken hareketler için belki ama etmiyor diye sanki birsey olmuş gibi geliyor. işte bu düşüncelerin hepsi bir birleşti baya fena oldum. çıktım balkona nefes aldım derin derin. bir süre sonra kendime geldim. ama atak geçiricem sandım. belkide geçiricektim sakinleşmeye çalışmasam. şu 9 ayı bir bitirsem dogumu da atlatsam derin bir oh çekicem.35 yaşındayım. Benim yoğun ataklarımı uykusuzluk tetikledi sanırım. 7 ay hamilelik, 25 ay da doğumdan itibaren. Bu sürede uyku düzenim perişandı. Uykuyu severim. Sabah uykusunu daha çok severim :) Sarsıcı oldu benim için. Şükür daha iyiyim. İşte bende agorafobi de var. İnsanlar dışarıya çıkınca iyi oluyor. Ben dışarıda rahat edemiyorum.