Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Peki bırakınca nasıl oldun canım etkileri ne oldu ben bebeğim 5 haftalıkken kullanmaya devam ettim aynı şey iki ilaçta ve sen ne kadar kullandın

Peki bırakınca nasıl oldun canım etkileri ne oldu ben bebeğim 5 haftalıkken kullanmaya devam ettim aynı şey iki ilaçta ve sen ne kadar kullandın
16 ya kadar iyiydim sonra sıkıntılarım arttı ama doktor beni 29 a kadar ancak dayandırdı sabret diye diye. Ben geç kaldım kullanmak içiN. Sen bi bırak dene arkadasım. Gittiği yere kadar. Baktın cidden sıkıntı var o zaman başlarsın. Çok direnme ama ilaç kullanmamak için. Ben bekledim çok kötü oldum şimdi de toparlayamıyorum.

Ben kullandım ya bebeğime birsey olur mu ki korkuyorum dayanacagım gittiği yere kadar ne yapalım evlat bu 11 yıldır tedavi görüyorum anksiyete var bende

Ben kullandım ya bebeğime birsey olur mu ki korkuyorum dayanacagım gittiği yere kadar ne yapalım evlat bu 11 yıldır tedavi görüyorum anksiyete var bende

Cnm hiçbir doktor hiçbir ilaç için %100 garanti veremez. Benşm doktorum en başından beri diyor ki sana garanti veremem ama şimdiye kadar Hamileliğinin tamamında bile kullanan hastalarımın bebekleri hep sağlıklı. Paxil için diyor bunu. Benşm ilaç o çünkü. Sen de su An nasılsın cnm en azından 12 ye kadar bırakmayı deneyebilir misin? Diyorum ya kötü olursan başlarsın. Ben de uzun yılların hastasıyım

kendimi çok kötü hissediyorum nefes alamıyorum ne yerdeyim ne gökteyim anlayacağın benim bu kadın doğum doktorum beni çok tedirgin etti kullanmanı istmeiyorum deyince paxera ve paxil aynı şey zaten canım birde çalışıyorum ben düşün eşimde anlamıyor ki benim sıkıntım o kendi kendine yapıyosun dedi madem ilacı bırakmıyorsun neden hamile kaldın dedi moralimde çok bozuk şimdi ben ne yapacağımı bilemedim

kendimi çok kötü hissediyorum nefes alamıyorum ne yerdeyim ne gökteyim anlayacağın benim bu kadın doğum doktorum beni çok tedirgin etti kullanmanı istmeiyorum deyince paxera ve paxil aynı şey zaten canım birde çalışıyorum ben düşün eşimde anlamıyor ki benim sıkıntım o kendi kendine yapıyosun dedi madem ilacı bırakmıyorsun neden hamile kaldın dedi moralimde çok bozuk şimdi ben ne yapacağımı bilemedim

Canım ilk olarak kadın doğumcunu değiştiR. Onunla devam etmek seni üzecek. İnan bazıları böyle gereksiz yere katı oluyor. Ben de çalışıyorum canım ama iyi ki çalışıyorum yoksa evde düşün düşün daha kötü olurdum. Eşin dahil kimsenin seni bu konuda tam olarak anlamasını bekleme. Ama esin bu şekilde de davranmamalı o ayrı. Bence kadın doğumcundan etkilenip böyle davranıyor olabilir. İçine sinen bir doktor bulunca ikinizin de içi rahatlayacak bence

Çok sagul canım benim tansiyon da bi belirti vermiyordu ama ben belirti arıyorum herhalde :KK17:
Rica ederim canim. Bencede sen belirti arıyorsun :) bende bas agrim oldugunda hep olcuyordum. Ama bir sure sonra artik normale dönüyorsun tansiyonun yuksek olmadigini gordukce. Simdi tansiyon gunde b ir kere aklima gelirse olcuyorum.

bugün özellikle çooooooook hastayım iş yerinde beni anlayan bi abla var oda diyor korkma hiçbirşey olmaz diyor psikiyatristin birşey olsa o riski almaz dedi benim çooook iyi bir kadın doğumcu ve psikiyatristi değiştereyim

bugün özellikle çooooooook hastayım iş yerinde beni anlayan bi abla var oda diyor korkma hiçbirşey olmaz diyor psikiyatristin birşey olsa o riski almaz dedi benim çooook iyi bir kadın doğumcu ve psikiyatristi değiştereyim
canım demek ki durumun ilaçsız geçirilmeyecek gibi ki doktorun ilacı kullanmana devam etmeni istemiş. sence de öyle mi peki. 3 ay bitene kadar dayanılmayacak gibi mi. eğer kullanmamak bebeğe daha zararlıysa tabi ki de kullanmalısın. ama ben idare ederim diyorsan kullanma bence canım bekle 3 ayın bitsin. ama diğer arkadaşlarında dediği gibi başından beri ilaç kullananlarda var ve çocukları sağlıklı. ama bu bir tercih meselesi ve risk her zaman var bence ilk 3 aylık dönemde. ayrıca gideceğin kadın dogum doktorlarının çoğu bu riski göze alıp 3 aydan önce ilaç kullanabilrsin demez bence. yani kadın dogum doktorunu değiştirmenin çok faydası olacagını sanmıyorum. benim psikologumda kadın doğum doktorumda ilaç ilk 3 ay yok demişti ama ben çok kötü değildim. sadece passiflora vermişti kadın doğum doktorum. ama bak gene söylüyorum ilaç kullanıp kullanmama kar zarar dengesine bakar. bebeğine daha çok zararlı olucaksa kullan.

şu durumda bebeğimde etkileniyor sanırım çünkü ben gerçekten iyi değilim ve ilacı kullanmadıkça ileriye doğru yol alıyor kötü sonuçlar doğuracak gibi ben de istemem keşke dayanabilsem ama artık inan içimdeki canlı beni hayata tutuyordu artık okadar kötüyüm ki dayanamıyorum

şu durumda bebeğimde etkileniyor sanırım çünkü ben gerçekten iyi değilim ve ilacı kullanmadıkça ileriye doğru yol alıyor kötü sonuçlar doğuracak gibi ben de istemem keşke dayanabilsem ama artık inan içimdeki canlı beni hayata tutuyordu artık okadar kötüyüm ki dayanamıyorum
sen şu anda ilaç içmiyormusun canım. yoksa ilaçta mı etki etmiyor.

Evet ama psikiyatristim arttırdı bu dozu sabah yarım akşam yarım diye canım bebeğim sakat doğacak diye çok korkuyorum yada benim yüzümden başka bir hastalığı olacak diye

Evet ama psikiyatristim arttırdı bu dozu sabah yarım akşam yarım diye canım bebeğim sakat doğacak diye çok korkuyorum yada benim yüzümden başka bir hastalığı olacak diye
canım seni çok iyi anlıyorum ama bu zamanlar geçicek azcık sabret. bebeğini düşün. zaman çabuk geçiyor 6. haftadasın biraz daha sabret. en azından bir ay sonra falan başlasan tekrar. 10. haftada hemen hemen bir çok organ oluşmuş oluyor. doktorun ilacın dozunu arttırdı diyosun neden arttırdı anlamadım. başka bir doktora daha gitsen. en azından ilacın dozunu arttırma. ya da bir psikologa git. bu zamanını daha iyi atlatmanı sağlayabilir.

ben sanırım ilacın bağımlısı oldum o arttırdı ama ben içmedim hala yarım alıyorum inan içmeden yapabilsem süper olacakta olmuyor bugün arttı daha çok rahatsızlığım arabada fenalaştım kimse yok yalnızlıkta yapıyor beni anlamayan bir kocam bebek sakat doğarsa sorumlusu sensin diyen bir kocam var ama ben 6.haftaya kadar zaten kullandım bu ilacı canım benim başka doktora gideceğim zaten yapacak birşey yok

lohusa gecelik ve sabahlik 2 adet, terlik, saç bantları, ic çamaşırı, mama,mama kabı ve mama kaşığı, bebek hastane çıkışı 2 adet, bez ,ped , islak mendil veeee makyaj cantasiiiiii. bir umut koydum yinede belki hersey yolunda giderde biraz kendime renk veririm

Can Bebe'nin hasta külotları var. Öneririm. İlk bir iki gün lazım olabilir.

Back
X