xanax ı doktoruna sormuşmuydun hiç peki.
Hamilelikten önce konuşmuştuk. Çok zorlanırsan bir iki kere çeyrek içebilirsin demişti. Hamileyken konuştuğumdaysa izin vermedi. Kandırmış beni. :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xanax ı doktoruna sormuşmuydun hiç peki.
Bana xanax kullanımı da uygun değil dedi. Bu adam beni çatlatacak :) hayatımda xanax ın kutusunu bile görmedim
Canlar bugün gittim doktora pasiflora ve atarax verdi asla paxera ve dideral almayacaksın dedi ama bağımlılık yaptığı için biraz seni yıpratabilir dedi
Pasifflora surup muCanlar bugün gittim doktora pasiflora ve atarax verdi asla paxera ve dideral almayacaksın dedi ama bağımlılık yaptığı için biraz seni yıpratabilir dedi
Canım hayır senin yatılacak hicbi durumun yok neleri var sen ve bizler sadece kaygılı insanlarız bukadar. Sakın öyle düşnmeBana dedi zaten psikiyatrist yTırabiliriz seni belki diye( bende 21. Haftadayım Ceren aynıyız senle:) günler geçmiyooorr bi türlü
Canım bak sonucta bişey olmadan kalkyosn ordan her sefrende. Şöyle düşün mr degil yani bide mr a girmştm ben kapalı delircektm oyüzden hic sıktnı etme en fazla yarım saate işin bitiyo hop kurtulyosn nasl gidersen öyle rahat edersin rahat olucam diye git26. haftanın içindeyim canım. geldim doktordan. ilaç içmedim sıkıntı çıkmadı çünkü ordan oraya koşusturmayla geçti bir anda kendini ultrasonda buldum.
doktora gitmeyi sevmiyroum uzun süre ultrasonda kalıyorum. hareketsiz yatıyorum o yüzden stres oluyorum kalkıp gidesim geliyor. yarım saat kaldım gene ultrasonda.bir ara daraldım baya kalkıcaktım sonra sabret diye diye bitti gene.
Birsürü takıntı anksiyete bi de şiddetli ataklar duyunca adamCanım hayır senin yatılacak hicbi durumun yok neleri var sen ve bizler sadece kaygılı insanlarız bukadar. Sakın öyle düşnme
ayy mr ı hiç düşünemiyorum canım. hep rahat olmaya çalışarak gidiyorum ama giderken stres basıyor hep engel olamıyorum neyse ki daha hiçbir muayeneyi bırakıp kalkmadım. çok daralıyorum ama durmaya çalışıyorum. işte ben bu yüzden de sezeryandan korkuyorum hemen kalkamıycam diye. ama kısmet tabi bakalım nasıl dogum yapıcaz.Canım bak sonucta bişey olmadan kalkyosn ordan her sefrende. Şöyle düşün mr degil yani bide mr a girmştm ben kapalı delircektm oyüzden hic sıktnı etme en fazla yarım saate işin bitiyo hop kurtulyosn nasl gidersen öyle rahat edersin rahat olucam diye git
korktuğun seylerin başına gelmemesi ne kadar güzel bir örnek. bak her seferinde ayni şiddetle korkuyosun ama sonuna kadar hep dayaniyorsun.demek sadece korku... olmayacak yani... bu bana güç verdi canimayy mr ı hiç düşünemiyorum canım. hep rahat olmaya çalışarak gidiyorum ama giderken stres basıyor hep engel olamıyorum neyse ki daha hiçbir muayeneyi bırakıp kalkmadım. çok daralıyorum ama durmaya çalışıyorum. işte ben bu yüzden de sezeryandan korkuyorum hemen kalkamıycam diye. ama kısmet tabi bakalım nasıl dogum yapıcaz.
sabahları bende hep kötüyüm sonra açılıyorum. bende uyudum az önce uyandım ama kötü olmadım. fakat hamilelikten önce kötü olurdum gündüz uyudugumda. şimdi geçti. bende senin sormanla farkettim geçtiğini.kızlar sanki şunu anladim.gün icinde uyuyup uyanirsam kötü oluyorum.yani sabahtan kotu uyaniyorum gun icinde biraz toparliyorum ama olduda akşamüzeri falan uyuyup uyanirsam offff offf berbat bisey oluyor toparlayamiyorum atak geliyorsizinde böyle bir farkindaliginiz oldumu???
hep aynı şeyi düşünüyorum evet başıma gelmiyor ama korkumda da zerre azalma yok canım ya. gene doktora gitmek istemiyorum gene istemiyorum. neyseki birsey olmuyor ona şükrediyorum. o anda ultrasona odaklanmaya çalışıp doktora o ne bu ne diye saçmasapan sorular soruyorum oyalanmak için kafamı dağıtmak için. neyse ki başarılı olabiliyorum. ama nereye kadar bakalım. aslında tek çözüm böyle anlarda beynimizi kandırmak.korktuğun seylerin başına gelmemesi ne kadar güzel bir örnek. bak her seferinde ayni şiddetle korkuyosun ama sonuna kadar hep dayaniyorsun.demek sadece korku... olmayacak yani... bu bana güç verdi canim
hep aynı şeyi düşünüyorum evet başıma gelmiyor ama korkumda da zerre azalma yok canım ya. gene doktora gitmek istemiyorum gene istemiyorum. neyseki birsey olmuyor ona şükrediyorum. o anda ultrasona odaklanmaya çalışıp doktora o ne bu ne diye saçmasapan sorular soruyorum oyalanmak için kafamı dağıtmak için. neyse ki başarılı olabiliyorum. ama nereye kadar bakalım. aslında tek çözüm böyle anlarda beynimizi kandırmak.
birde mesela mide bulantisiyla paralel gidiyor benim.midem bulanirsa atsk gecircem saniyorum.aynen şuanki gibisabahları bende hep kötüyüm sonra açılıyorum. bende uyudum az önce uyandım ama kötü olmadım. fakat hamilelikten önce kötü olurdum gündüz uyudugumda. şimdi geçti. bende senin sormanla farkettim geçtiğini.
bende artik kimseyle paylaşmiyorum yani sadece siz varsiniz... arada anliyorlar tabi ...ama cok detaylandirmiyorum.Surekli endise halindeyim biktim artik arkadaslarim... bi derdimi suraya anlatabiliyom.kimse anlamiyo ... nabzim.yuksek dedikce kendini dinliyosun diyolar biktim artik
geçen haftalarda benim de oyleydi mide bulantım oluyordu anksiyeteden diye düşünüyordum ama hamileliktenmiş. şimdi geçti çünkü. senin de oyledir. ama biz herseyi ona yoruyoruz maalesef. birazdan biticek bir gün daha canım. senin sayılı günün kaldı ne güzel.az daha sabır.birde mesela mide bulantisiyla paralel gidiyor benim.midem bulanirsa atsk gecircem saniyorum.aynen şuanki gibiwalla saate bakmaktan bir hal oldum.yatiyim uyuyayim unutayim bir gün daha bitsin demekten....
geçen haftalarda benim de oyleydi mide bulantım oluyordu anksiyeteden diye düşünüyordum ama hamileliktenmiş. şimdi geçti çünkü. senin de oyledir. ama biz herseyi ona yoruyoruz maalesef. birazdan biticek bir gün daha canım. senin sayılı günün kaldı ne güzel.az daha sabır.
Beni artık eşim annem bile anlamıyo ..of yeter artık dedikleri bile oldu yaniSurekli endise halindeyim biktim artik arkadaslarim... bi derdimi suraya anlatabiliyom.kimse anlamiyo ... nabzim.yuksek dedikce kendini dinliyosun diyolar biktim artik