Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bana Cok mide buulantisi yapmisti canim 2 ayda bunyem zor alisti ilk 1 ayda etkisini gosterdi ama tamamen 2 ayda super oldum cok iyi geldi bana

Arkadaşlar kullandığınız ilaçları doğuma yaklaşınca bırakacak mısınız?yoksa doğuma kadar kullanmaya devam edecek misiniz?

Canlar hepnize mutlu yillar diliyorum çok fazla yazmasamda takip ediyorum sizleri 12 haftalık hamileyim düşük riskim olduğu için sabah öğle akşam progestan kullanıyorum ve dr.m bu ilacın depresyonu tetiklediğini söylemişti neyse bende 7 yıllık panik atak hastasiyim ve yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanmiyorum ve kkullanmayida düşünmüyorum sorum şu dün gece ilk dfa çarpıntıyla uyandım ve ciddi anlamda kalbim skisti vücuduma ateş bastı nobetmi geçirdim acaba diyorum ama benim nibetim bukadar hafif olmuyor beni acillik yapıyor bende panik yapmadim nefas egzersizi yaptım gectinama ara ara kalbim sikisiyor acaba bir kardiyolojiyemi gizuksem yada psikolugami kafam karıştı valla bisey anlamadım insalh kötü bisey degildir

Canlar hepnize mutlu yillar diliyorum çok fazla yazmasamda takip ediyorum sizleri 12 haftalık hamileyim düşük riskim olduğu için sabah öğle akşam progestan kullanıyorum ve dr.m bu ilacın depresyonu tetiklediğini söylemişti neyse bende 7 yıllık panik atak hastasiyim ve yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanmiyorum ve kkullanmayida düşünmüyorum sorum şu dün gece ilk dfa çarpıntıyla uyandım ve ciddi anlamda kalbim skisti vücuduma ateş bastı nobetmi geçirdim acaba diyorum ama benim nibetim bukadar hafif olmuyor beni acillik yapıyor bende panik yapmadim nefas egzersizi yaptım gectinama ara ara kalbim sikisiyor acaba bir kardiyolojiyemi gizuksem yada psikolugami kafam karıştı valla bisey anlamadım insalh kötü bisey degildir
Slm canim.maalesefki bende ilaci birakarak hamile kaldim.hersey o kadar sorunsuz ilerliyordu taa ki progestan kullanana kadar.1 hafta kullandim ve ataklarim başladi.ne yazikki prospektusu o zaman okumak aklima geldi.maaleseki yan etkilerinde depresyon ve pa yi tetikledigi yaziyor.ilaci hemen biraktim ama ataklarim ve anksiyetemin önunu alamadigimdan ilaca basladim.benim düşük riskim de yoktu,pko luyum.sanirim doktor tedbir amacli vermisti,keske vermeseydi.

N nurok34 canım Dr.bana söyledi depresyonu tetikler diye ama mecburum çünkü benim kanamam var olmadı hep progestan hemde antidepresan alırım çok skintiliyim ve gayret ediyorum ama bakalım Rabbim yardimcimiz olsun sen şuan hangi ilaca basladin

N nurok34 canım Dr.bana söyledi depresyonu tetikler diye ama mecburum çünkü benim kanamam var olmadı hep progestan hemde antidepresan alırım çok skintiliyim ve gayret ediyorum ama bakalım Rabbim yardimcimiz olsun sen şuan hangi ilaca basladin
Slm.ben 2 hafta once selectra 50 ye başladim.hala tam alişamadim.bir gun iyiysem bir gun kotuyum ama yinede ilaca başlamadan onceki halimden cok iyiyim.

Arkadaşlar merhaba yenidencan bişey sormak istiyorum xanax ı hamileykenmi için ve kaç mg içtin onu vermiyorlar biliyorum bende panik gelirse 4 de bir alıyorum hamilelikte kesin yasak biliyorum sanki dr çok az doz alınabilir demişti zorda kalırsan ama merak.ettim hamilelikte icmemistim hic

Merhaba kızlar bende panik atak hastasıyım. Ataklarım hamile kaldığım andan itibaren sıklaşmaya başladı. Ben annemi hamile kalmadan bir sene önce kaybettim ve o Zaman'dan beri panik atak ve kaygı bozukluğum var. Sigara kullanıyorum mecburen günde 3 4 tane sadece. İçmediğim Zaman daha kötü oluyorum. Ama içtiğim Zaman da bebeğime bişey olur mu kaygısından da kurtulamıyorum. Anlayacağınız delirmek üzereyim. Zaman hemen geçse de bebeğimi sağ salim kucağıma alıp rahatlasam keşke :(

Günaydın herkese,maşallah bugün aktif kişi sayısı fazla :)Hamilelikte içmedim canım.Öncesinde alıyordum.Bazen hergün aldığım oluyordu.Psikiatristim hamileyken hiçbirşey içemezsin demişti.Ama başka sorunlarımdan dolayı nöroloji doktoruna da gidiyordum,o 3 aydan sonra bazı ilaçları düşük dozda içebileceğimi söyledi.Mesela lustral .

Sigara panik atak ve kaygiyi tetikliyor dolasimi hizlandirdigi için özellikle çarpıntı yapiyor

Ne düşünüyorum hep biliyormusunuz keşke hamilelik 3 ayda tamamlansa ne güzel olurmus bizim için :eek:disimizi sıkardık yada tavuk gibi yumurtlayip bekleseymisiz istedigin ilacı ic:anneadayı: delirdi galiba ama kulağa hoş geliyo ya :)))

Merhaba kızlar bende panik atak hastasıyım. Ataklarım hamile kaldığım andan itibaren sıklaşmaya başladı. Ben annemi hamile kalmadan bir sene önce kaybettim ve o Zaman'dan beri panik atak ve kaygı bozukluğum var. Sigara kullanıyorum mecburen günde 3 4 tane sadece. İçmediğim Zaman daha kötü oluyorum. Ama içtiğim Zaman da bebeğime bişey olur mu kaygısından da kurtulamıyorum. Anlayacağınız delirmek üzereyim. Zaman hemen geçse de bebeğimi sağ salim kucağıma alıp rahatlasam keşke :KK43:

Başınız sağolsun,Allahım sabrını versin inşallah.Ben de içiyorum sigara ama benim bazen 7-8 oluyor.

Başınız sağolsun,Allahım sabrını versin inşallah.Ben de içiyorum sigara ama benim bazen 7-8 oluyor.
Bazı insanlar içenleri çok acımasız yargılıyorlar ama elimden gelen herşeyi yapıyorum vicdan azabından kendim duramıyorum zaten.. psikaytristimle konuştum şuan bırakmak için hiç uygun zaman değil demişti ve ben erken kaldım sanırım :( Allahım inşallah bebeğime bişey olmaz

Ne düşünüyorum hep biliyormusunuz keşke hamilelik 3 ayda tamamlansa ne güzel olurmus bizim için :eek:disimizi sıkardık yada tavuk gibi yumurtlayip bekleseymisiz istedigin ilacı ic:anneadayı: delirdi galiba ama kulağa hoş geliyo ya :)))
valla keşke üç ay olsaydı :D 9 ay bebek nasıl acaba diye kaygılanmaktan kurtulurduk :)

Çok komiksiniz.Evet insan neler istiyorda olmuyor işte der eşim oğluma.O aklıma geldi şimdi.

Merhaba aranıza yenı katıldım bende panık atak hastasıyım 5 haftalık hamıleyım paxera kıllanıyorum doktorum ılacı bırakıcksın dedı bugun ılk kez ıcmıycem ama içıyorlen bıle kotuydum ıcmeden nasıl yapıcam bılmıyorum sız nasıl basedıyosunuz cok korkuyorum kalp krizi geciricek gbi oluyorum cok zor bı de ustune hamilelik

Back
X