Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Gerçekten mi ne güzel.Ben rahatlamaya çalışırken ya biri bişey diyor al sana mehter marşı.1 adım ileri ,2 adım geri.

Gerçekten mi ne güzel.Ben rahatlamaya çalışırken ya biri bişey diyor al sana mehter marşı.1 adım ileri ,2 adım geri.
Canım o bizim çevrede de var. Herkes prof. Sanki.Hafta içi iş yerinde bir kızı uyardım zaten, sürekli sürekli hamilelikle çocuklarla ilgili bişi.Bozuldu ama gerildim napayım.Eşimin annesi gelecek haftaya, geldiğinde dedim hamilelikle ilgili konuşacaksa, gelmesin.Bayıyorlar insanı.

Bilmem herşey sadece hamilelik değil.bu ara çok alınganım diye üstüne basa basa söylediğim halde,gene hoşgörü benden bekleniyor.Ben de küseyim şunlara diyorum.o zaman da kendimi kötü hissediyorum.ne yapacağını şaşırdım.
Bazen diyorum ben mi alıştırdım bunları böyle hep ben hoş görecem yoksa karşılaştığım kişiler mi bencil,çıkarcı ve düşüncesiz.

canım benim bebeğin için güçlü olman gerek...bana her atak geldiğimde sana yenilmicem sen beni yenemezsin diye telkin ediyordum kendimi....tabi ben hamile değilim sizin durumunuz farklı dahada zor...gerçi hep aynı şeyleri yaşıyoruz...

ben ilk bu illet hastalığa yakalandığımda ne yapacağımı bilemediğim için hep acillerdeydim hepiniz yaptığı gibi..ama artık gitmiyorum beni çok yorsada yıpratsada onu yeneceğimi biliyorum...ve artık korkmuyorum...tabi bu gücü bana dr.verdi neler yapmam gerektiğini tek tek anlattı..sadece TELKİN atak 10 dk.sürüyor bizi terketmesi 1 saati buluyor..sakin ol derin derin nefes alma..ufak ufak nefes al ..burnundan al ağzında ver..unutma minik minik..nefes almak atağın en belirgin ve en korkunç durumu...yalnış nefes almak bizi acile götürüyor..atağın geldiği an oturuyorsan yerinden kalk ve dolaş..aklını dağat hemen başka şeyler düşün..yüzünü yıka başının üst kısmını ıslat geçicek geçicek sana yenilmicem de...biliyorum çok zor ..ama başarmalıyız...muhtemelen atak sırasında şimdi beyin kanaması gçiriyorum diyordun..çünküğ ben öyleydim...birgün kalp krizi.birgün beyin kanaması...birgün felç geçiriyordum...hergün ölüyordum..ama ölmedim çok şükür dr. bana munu hatırtlattığı için ona tekrardan teşekkür ediyorum..kimse panik ataktan ölmez dedi...çok doğru şimdi arkana yaslan ve sağlıklı oldğun için şükret ve bebeğini düşün onun mis kokusunu içine çekiceğini düşün ve allaha sığın....allah hepimizin yardımdısı olsun...ataksız günler diliyorum :)
Ne güzel siz artık doktorunuzun dediklerini uygulayabiliyorsunuz darısı başımıza çok zor Allah düşmanıma vermesin

Arkadaşlar, eskiden iş yerinde çok iyi çalışırdım.Şimdi işe gidesim yok, gitsem iş yapasım yok dikkatim dağınık.Hamilelikte normal mi? Canım çok sıkıldı bu sabah bu işe.Geçer mi acaba, 25. Haftadayım az kaldı bir geçse zaman.

İnşallah geçer,bende de oluyor ayni şeyler.sadece işte değil evde de oluyor.ev islerini de çok zor yapıyorum.

İnşallah geçer,bende de oluyor ayni şeyler.sadece işte değil evde de oluyor.ev islerini de çok zor yapıyorum.
Canım o zaman normal yaşadığımız şeyden dolayı, iş yerinde normalde her işi zevkle yapardım, şimdi işkence gibi :)
Ama ilaçla azcık toparladım. Bak dayanamazsan ilaç kullan, dün kontrolüm vardı 18 gündir ilaç kullanıyorum. Bebekte sıkıntı yok dedi doktor. Eziyet etmeye gerek yok bence. 22. haftada artık dedim yeter :) dayanamıyorum.

Benim ilacta tam 1 ayım doldu.maşallah diyeyim iki gundur ne anksiyete ne atak.ilaç artik etkisini gösteriyor sanirim.kafa ve beden olarak rahat olmak ne büyük nimetmiş.şuanda bogaz enfeksiyonu geciriyorum.bunu bile takmiyorum.cunku atak yok anksiyete yok cok şükür.darisi sizlerin basina.

Benim ilacta tam 1 ayım doldu.maşallah diyeyim iki gundur ne anksiyete ne atak.ilaç artik etkisini gösteriyor sanirim.kafa ve beden olarak rahat olmak ne büyük nimetmiş.şuanda bogaz enfeksiyonu geciriyorum.bunu bile takmiyorum.cunku atak yok anksiyete yok cok şükür.darisi sizlerin basina.
Canım maşllah darısı bana, ama bende 2 hafta önceye göre iyiyim. Arada yokluyor. O da geçer.
İnşallah olmaz ama arada sende de yoklayabilir. 2. ayda hiç birşeyin kalmadığını duydum.
Eğer atak gelirse, zamanla geçeceğini düşün. Gelmezse zaten sorun yok :)

Back
X