Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

1 bardak sıcak suya 3-4 adet papatya atıp 5dk bekletin sonra papatyaları içinden alın için ben öyle yapıyorum.

Bilmem ki güvendik bir aktardan almak daha iyi heralde.Papatya zaten kır çiçeği şehrin göbeğinden toplayamazlar heralde değil mi?

Ben de aynı şeyi düşünüyorum hep.Doğum anında titreme krizine girersem belimden nasıl iğne yapacaklar,genel anestezi olursa uyuyorum ama aslında acıyı hissedecek miyim diye?Normal insanlara paranoyakça gelen düşünceler sürekli benim beynimde.

ben fazla panik yaparsam direkt tansiyonum yükseliyor..
doktorunla konuştun mu durumunu ne diyor...

Şimdilik bunları konuşmak için erken hamileliğin tadını çıkar diyor.
Ama nasıllllll?

Şimdilik bunları konuşmak için erken hamileliğin tadını çıkar diyor.
Ama nasıllllll?

ben bu aya kadar iyi geldim.. artık doğumu düşündükçe oturup ağlıyorum..
galiba ben doğurursam bu dünyada herkes doğurur:(
Allah yardımcımız olsun başka güvenecek kimsemiz yok :(

Sinirden ağlayasım geliyor, sabah uyandım panik haldeyim hala öyleyim. Boynuma artık ağrı girdi sinirden.
Yeter artık ilaç etki etsin ya, bir iyiyim bir kötü artık dayanılacak gibi değil.

Evet hepimiz aynı durumdayız inşallah bugünlerimiz çabuk geçer ve lohusalığımızı huzurlu bir şekilde yaşarız.

Kizlar cok zor yasadiklarimiz normal hamileler sevap aliyor ama biz 10 kat daha fazla sevap kazaniyoruz cunku hamileleigin verdigi bi zorluk var zaten ustune bide bu ekleniyo az daha sabretcez bugunlerde gecicek aslinda gunler cabuk geciyo biz farkatmasekte .. insallhhh burda dogurdugumuz gunleride yazicaz kizlar hemde ne yazcaz biliyomusunuz ayy cok uykusu kaldim bi uyumadi bu cocuk yada soyle yazicaz cok sukur dogumum cok guzel gecti cok tatli bi kizim var yada oglum var panik atakmi anksiyetemi ayyy hic vaktim yok onu dusunmeye bile... bunlari dusunelim ki boyle olsun hepinize allh acil sifalar versin banadaaaaaa .. bu arada kimin oglu kimin kizi olacak benim oglan hemde 3. Yani uc sehzade annesiyim varya osmanli doneminde yasasam wl ustunde turulurdum :KK71:

Kızlar grip oldum ben.cts den beri yatiyodum.bugun acile gittim.doktor antibiyotik yazdi.burnum hiç durmuyo.sinuzitten dolayi baş ve dis agrimda var.şukur ki bi atağım eksik.şu hasta halimle onunla istesemde ugrasamam.

Kızlar grip oldum ben.cts den beri yatiyodum.bugun acile gittim.doktor antibiyotik yazdi.burnum hiç durmuyo.sinuzitten dolayi baş ve dis agrimda var.şukur ki bi atağım eksik.şu hasta halimle onunla istesemde ugrasamam.

Canım uğraşma git uyu bol bol. Zaten uyuyunca dinleniyorsun. Bende akşam erken uyurum herhalde tüm gün yaşadığım panikten artık vucudum yoruldu.

Back
X