Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kizlar sporda sinirlenen de ilk sizi gordum :)))) gece yaptim ve okadar rahat uyudum ki anlatamam plates agir bir spor degilki nefes egzersizi yapiyosun cogunlukla hem bebek icin hemde kendimiz icin yapmaliyiz bence .. bende kendimi rahatlatacak biseyler bulmaya calisiyorum istee :KK16: bu arada benimde 6 ayim bitecek 1 hafta sonra ama karnim cok buyuk degil cok sukur ic karnim genismis ama korktugum kadar olmuyo nefes darligi zaten karin yavas yavas buyudugu icin bunye alisiyo :anneadayı: tabiki 8. 9. Ayi bilemiyorum nasil olur.. bugun cok enerjik uyandim umarim boyle giderrrrrr

Sıkıntı yüksekse, spor falan dinlemez :) demek senin sıkıntın yoğun değil.Ya da ilaç kullanıyorsundur.

Sıkıntı yüksekse, spor falan dinlemez :) demek senin sıkıntın yoğun değil.Ya da ilaç kullanıyorsundur.
Yok ilac kullanmiyorum zaten o yuzden careler ariyorum kendime .. sikinti yogun olmaz olurmu o darlik korkular kaygilar fazlasiyla bendede var ama kontrol edebiliyorum gibi .. sanirim buna terapinin de etkisi oluyo hipnoterapi goruyyorum ya , yazmistim ..

Gerçekten, gören 7. aya gireceğine inanmıyor :) Benim iç karnım genişmiş :)
Seninde öyle olabilir. Birde nefes konusunda, nefes alabiliyorum. Panik atak daha nefessiz bırakıyor.
3 ay var aramızda sanırsam.. Umarım benim de çok çıkmas karnım şimdilik yok. Çstlak için falan bişey kullanıyor musun

Kızlar rüyamda balon görmüştüm baktım anlamı hiçte güzel değil moralim bozuldu

rÜYALARININ ANLAMINA HİÇ BAKMA BENCE BU ARA.Zaten psikilojimiz çok iyi değil,olumsuz birşey okursun günlerce etkisinde kalırsın.
Bir de insanın bilinçaltındaki duyguların geceye yansıması rüyalar.Unutmaya çalış.Bir daha da rüyalarının yorumlarına bakma bence.

Böyle saçma şeylerle kafanı doldurma zaten dolu :) kafamız.
Anlam falan hikaye. Anlama takılı kalsaydık gördüğüm kabus dolu rüyalarla şimdiye neler olurdu allah bilir.

rÜYALARININ ANLAMINA HİÇ BAKMA BENCE BU ARA.Zaten psikilojimiz çok iyi değil,olumsuz birşey okursun günlerce etkisinde kalırsın.
Bir de insanın bilinçaltındaki duyguların geceye yansıması rüyalar.Unutmaya çalış.Bir daha da rüyalarının yorumlarına bakma bence.
Haklısın aslında ya zaten kafamı takıyorum herşeye. Bide bu rüyalar yetti bana

Böyle saçma şeylerle kafanı doldurma zaten dolu :) kafamız.
Anlam falan hikaye. Anlama takılı kalsaydık gördüğüm kabus dolu rüyalarla şimdiye neler olurdu allah bilir.
Benim kafamı taktığım bişey var o yüzden de takıldım rüyaya. Ne güzel renkli balon gördüm dedim bi baktım anlamı kötü oy oy inşallah iyi şeyler olur

Bugun terapiye gittim sikintilarimi anlattim karnim dahada buyudugunde nefes alamam diye korkuyorum dedim dr da bebek akcigerlerine baski yapmicakki sadece buyudugu icin hareketlerin biraz kisitlanir bu yuzden daha fazla nefes alirsin yani bu durum seni etkilemez dedi zaten bunlari biluyoruz da ehli birinden duymak rahatlatiyo iste ayrica dogumdan korkmak sadece bize ozgu degil panik atakli olmayan her anne adayi o andan korkar dedi falan filan inter milan iste ... aslinda benim babamda da panik atak anksiyete var dr soylediklerinin aynisini oda soyluyoda gelde bana anlat bazen sinir oluyorum kendime .

D
Bugun terapiye gittim sikintilarimi anlattim karnim dahada buyudugunde nefes alamam diye korkuyorum dedim dr da bebek akcigerlerine baski yapmicakki sadece buyudugu icin hareketlerin biraz kisitlanir bu yuzden daha fazla nefes alirsin yani bu durum seni etkilemez dedi zaten bunlari biluyoruz da ehli birinden duymak rahatlatiyo iste ayrica dogumdan korkmak sadece bize ozgu degil panik atakli olmayan her anne adayi o andan korkar dedi falan filan inter milan iste ... aslinda benim babamda da panik atak anksiyete var dr soylediklerinin aynisini oda soyluyoda gelde bana anlat bazen sinir oluyorum kendime .
Doktor ne güzel anlatmış bnimde terapim vardı. Hamileliğin getirisini yaşarsınız dedi.kaç dk sürüyor terapileriniz neler diyo başka not vs tutmanızı istiyor mu

D
Doktor ne güzel anlatmış bnimde terapim vardı. Hamileliğin getirisini yaşarsınız dedi.kaç dk sürüyor terapileriniz neler diyo başka not vs tutmanızı istiyor mu
1 saat suruyo mesela bana hipnoterapi uygulamasini yapiyo once vucudu sonra zihni sakinlestiriyo bende ise yaradi cok sukur . Terapi haricinde orda yaptigimiz uygulamayi evde ataklar geldiginde yada kendimi stresli hissettigim donemlerde yapmami soyluyo ozellikle egzersiz yap dedi bende platese basladim deyince cok guzel plates hem.hamilelikte hemde ruhsal.anlamda en ideal spordur dedi ve beynimiz endorfin vs salgilamiyomus yani bizim gibi depresyon panik afak vs olan hastalarda spor yapan insanda otomatikmen salgilanirmis bu hormonlar yani antidepresan gorevi yapatmis egzersizler bunun disinda istemesen bile disari cik cocuklarla ilgilen sevdigin isleri yap diyo ben orgu falanda yapiyorum bos kalmamaya calisiyorum ben cok agir ataklar gecirdim ona ilk gittigimde depresyonda eklenmisti les gibiydim anlicaniz simdi daha iyiyim cok sukur en azindan atak vs geldiginde dr dediklerini uygulamaya calisiyorum bi nebze rahatliyorum boyle ... sana ne uyguluyo dr hangi yontemi

Back
X