Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yasak demedi belli başlı yasak olanlar var ama bn hemen hemen her akşam içiyorum papatya çayıSelam canlarim arada yazsamda panikatakli olarak surekli takip ediyorum sizleri ataksiz anksiyete siz günler diliyorum birde gebelikte papatya gibi bitki çayları yasak degilmi?
Amin İnşallah Nur.günaydın kızlar,huzurlu sağlıklı bir gü geçirmemiz dileğiyle.
Iyi geliyomu sana papatya cayi . Hamileleikte ihlamur ve papatya iciliyomus ama gunde 2 bardagi gecmeyecekKimse yasak demedi belli başlı yasak olanlar var ama bn hemen hemen her akşam içiyorum papatya çayı
ben her akşam bi bardak içiyorum.rahatlatıyo orası kesin.Iyi geliyomu sana papatya cayi . Hamileleikte ihlamur ve papatya iciliyomus ama gunde 2 bardagi gecmeyecek
Cnm rahat uyu diye yatmadan 1 bardak iç.Iyi geliyomu sana papatya cayi . Hamileleikte ihlamur ve papatya iciliyomus ama gunde 2 bardagi gecmeyecek
geliyor akşamları bi bardak içiyorum. RahatlatıyorIyi geliyomu sana papatya cayi . Hamileleikte ihlamur ve papatya iciliyomus ama gunde 2 bardagi gecmeyecek
Balık hapi içBebegin kilo almasi icin ne yemeliyim bilen varmi
Bursa Platformu var dediniz başlığı ne acaba bulusmussunuz hani geçen bahsettiğiniz?Nerden aliyosunuz
Doktor bana imom verdiBalık hapi iç
Ben Amway kullanıyorum 60 tane var icinde kapsulleri büyükDoktor bana imom verdi
Slm.tedavi sonrasi hamileliğinde verdigi sıkıntiyla hastaliğıniz biraz nüksetmiş sanki.çok hafif bir dozda ilaç kullanmaniz iyi olur.çünku ilerleyen aylarda artacak sıkıntı ve lahusalik depresyonu size daha çok ihtiyaci olacak bebeginizi olumsuz etkiler.bu benim fikrim pek tabi farklı düşunen arkadaşlarda olacaktir.Merhaba kizlar hep okuyordum ama yeni uye oldum hamileyim 19 haftalik hergun ic sikintisi ewde yalniz kalamama bisey olck korkusuyla yasiyorum ilacsz bu donemi atlatan warmiya kizimda war 5 yasinda kendimi kotu hissetmek cok.yoruyo beni 1 yil oldu panikatak tedawisini birakali ama ilac kullanmk istemiyorum
Canim ben suanda ilac kullanmiyorum ama terapi aliyorum tabiki sikintilar hala var ama idare edebiliyorumMerhaba kizlar hep okuyordum ama yeni uye oldum hamileyim 19 haftalik hergun ic sikintisi ewde yalniz kalamama bisey olck korkusuyla yasiyorum ilacsz bu donemi atlatan warmiya kizimda war 5 yasinda kendimi kotu hissetmek cok.yoruyo beni 1 yil oldu panikatak tedawisini birakali ama ilac kullanmk istemiyorum