- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Değişiyor.8-9 oluyor.tamamını icmemeye çalışıyorumNe kadar içiyorsun günde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değişiyor.8-9 oluyor.tamamını icmemeye çalışıyorumNe kadar içiyorsun günde?
8.haftamda risperdal verdiler.11.haftada misole başladım.13. Haftadan sonra veriyorlar ilacı.
Iki ay kusmak tiksinmek icemedim sigara.şimdi başladım yine bırakamıyorum.şu nikotin değeri 0.3 olan incelerden.Tek avuntum o gibi geliyor.Allahım bu kadar aciz bırakma biziDeğişiyor.8-9 oluyor.tamamını icmemeye çalışıyorum
Amin inşallah.Iki ay kusmak tiksinmek icemedim sigara.şimdi başladım yine bırakamıyorum.şu nikotin değeri 0.3 olan incelerden.Tek avuntum o gibi geliyor.Allahım bu kadar aciz bırakma bizi
8.haftamda risperdal verdiler.11.haftada misole başladım.
Malesef kimse anlamıyor,burada destek olalım birbirimize.ben hamilelik sevinciyle hasta olmam sandim bir vurdu ki tam vurdu.birak sevinmeyi pişman mıyim nasil bakacagim korkulari sardıAmin inşallah.
Ben de hamilelik öncesi ilaç kullanırım diye bi cesaretle hamileliği istedim.Ama şimdi yapamıyorum.errafimda bu konuda bana destek olan kimse yok.
Değişiyor.8-9 oluyor.tamamını icmemeye çalışıyorum
Değişiyor.8-9 oluyor.tamamını icmemeye çalışıyorum
Benim eşim takıntılı biraz illa bırak öyle diyor offf yaNeden bekliceksin bekleme bu hastalığı beklersek yandik Allah verecek elbet kolayligini ben de 5 hafta daha sabretsem gidicem doktora
37,5 a indiğim ilk anlar sanki sıkıntılar tekrar oldu gibiydi bir haftayı atlatinca geçti şükürSuanda dirumun nasil atak falan olumsuz dusunceler oluyomu bende ilac kullandigim donemi ozledim ya ne kadarda rahattim simdi karnim buyudukce korkular basiyo ya
Canim Allah kolaylik versin sana.Sağol canım amin.cok isteyerek hamile kaldım 8. ayda hamile kaldım.en büyüğünü iki yıl önce geçirdigim majör depresyondan dolayı efexor kullaniyordum 8 ay icmedim.gebeligin 7.haftasinda depresyon ve takıntılar başladı.ilaç veremeyiz deyip 8.haftada hastaneye yatirdı dr.bir gün tuttular sadece taburcu ettiler hemen.sitede bu topiği buldum
Bıraktım canım.sabah 150 mg.akşam 75 mg.iciyordum.psikiyatrist icmeye devam dedi gebe kalınca birakirsin dedi.150 mg.icerken hamile kalirim diye biraktim.8.ayda hamile kalabildim.yani anlayacagin yuksek dozda birakmamin da etkisi var bence hastaligim hortladi.iki sene once de cipraleksi birakmistim o da aylar sonra major depresyon getirmisti.Canim Allah kolaylik versin sana.
Sen efexoru bırakınca mi kaldın efexoru kullanırken mi hamile kaldin
Ben ağır ağır bırakıyorum canım ama işte tam bırakınca mi dusunmeliyim bilemedim benim psikiyatri bırak en az bir ay bekle dediBıraktım canım.sabah 150 mg.akşam 75 mg.iciyordum.psikiyatrist icmeye devam dedi gebe kalınca birakirsin dedi.150 mg.icerken hamile kalirim diye biraktim.8.ayda hamile kalabildim.yani anlayacagin yuksek dozda birakmamin da etkisi var bence hastaligim hortladi.iki sene once de cipraleksi birakmistim o da aylar sonra major depresyon getirmisti.
Benim kendimde anladıgım, ilacların atılim suresi ,etki suresi uzun ve birakinca beni 8-9 ay idare ediyor.eger icseydim icerken hamile kalsaydim idare eder miydi beni gebelikte diyorum kendi kendime.Ben ağır ağır bırakıyorum canım ama işte tam bırakınca mi dusunmeliyim bilemedim benim psikiyatri bırak en az bir ay bekle dedibi de hemen olmazsa bekle bekle bir buçuk senedir evliyim yaş 26
![]()
Hamileyken yaşarsan ne olacakmış, ilaç kullanamayacakmış mısın?Benim eşim takıntılı biraz illa bırak öyle diyor offf yamoralim çok bozuk ya
![]()
15.haftada başladımOzgrmzn nezmn basladn paxeraya
Cnm ilaç daha yeni, azcık sabır.Eşimden yana öyle bi sıkıntım olmadı hiç şukurler olsun ama halimi de gördü yani hala daha tam anlamıyla iyi değilim inşaallah daha iyi oluruz
Sabretmeye çalışıyorum canımCnm ilaç daha yeni, azcık sabır.
Sekiz dokuz gün oldu başlayalı işte bilmiyorum bıraktırırmı kadın doğumcum la konuşamadım dahaNekadr oldun baslayali biraktircakmi dogumdan once merak ediyorumya onunla emziriliyomu 10 mg la falan