Veren dr.lar ama almamaya çalış, ama alabileceğini bilmek bile insanı rahatlatır.Lustral veren dr. Var.ilk üç ay kullanamıyormuyum atak geldiğinde ne yapıcam peki çok korkuyorum kasılma geliyor düşündükçe yutkunamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veren dr.lar ama almamaya çalış, ama alabileceğini bilmek bile insanı rahatlatır.Lustral veren dr. Var.ilk üç ay kullanamıyormuyum atak geldiğinde ne yapıcam peki çok korkuyorum kasılma geliyor düşündükçe yutkunamıyorum
İnşallah canım ya.o günler gelicek.Amin ecmain..diğer topiklerdeki gibi bebeklerimize alısveriş de konuşuruz inşallah:)
allahım sen yardım et 2 gündür ilaç içmiyorum şimdi bişi yok ama 2 gün sonra nolucam onu düşünüyorumVeren dr.lar ama almamaya çalış, ama alabileceğini bilmek bile insanı rahatlatır.Lustral veren dr. Var.
Belki de hic ihtiyacın olmayacak 9 ay boyunca,inşallah olmaz.allahım sen yardım et 2 gündür ilaç içmiyorum şimdi bişi yok ama 2 gün sonra nolucam onu düşünüyorum
inşallah tek istediğim rabbimden buBelki de hic ihtiyacın olmayacak 9 ay boyunca,inşallah olmaz.
Kk ya üye olmadan önce forumu takip ediyordum yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşıyorum zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Şuan babamlardayım bende eve dönmek istemiyorum bile. 5 ay boyunca evde iki kez yemek yapabildim zarzor. Öğretmenim rapor aldım. Her iş gözümde koca bir dağ. Beklenmediğim bir gebelikti. Ve hala bebeğe karşı bişey hissetmiyorum. Allah ferahlık versin yardımcin olsun canım. Hem senin hem forumdaki bütün canların inşallah.Ahh canım ben de mahvoldum..8.hafta gittim bakirkoye polikliniğe.dr.dedi "yatıralım" tamam dedim.ertesi gün taburcu ettiler.duygu durum merkez binasına yonlendirdiler.oraya gidiyorum.eve girmek istemedim ben,yatagimda bile yatamadim,icim oyle sıkılıyordu ki delirecegim saniyordum.rapor aldım hep, bi anneme bi gorumceme ordan oraya savruldum.hala yemek yapamiyorum mutfaga salona heryere tahammulum yok,ev isi yapamiyorum.takinti,endişe devam ediyor..
Hepimiz bu yoldan geçtik ilk 3 ay inşallah o gücü bulacaksın. 3 aydan sonra kullanabileceksin. Önce prozac 20 mg kullandım şimdide lustral 50 mg kullanıyoruminşallah tek istediğim rabbimden bu
Yaa cnm ilk atağın mı? Burda kim 3 ayını rahat geçirmiş, sende direnmeye çalış 12. Haftan gelsin rahat rahat başla.Bize takıl bizde senin gibiyi.allahım sen yardım et 2 gündür ilaç içmiyorum şimdi bişi yok ama 2 gün sonra nolucam onu düşünüyorum
Yaparsın merak etme,4. Haftan olsa, geriye kaldı 8 hafta.Evde tek durma işin varsa işine odaklanmaya çalış.Ben çalışıyorum o bana iyi geliyor.Bu arada diğer tavsiye önce psikoterapiyi dene git iyi bir psikiyatriye o içini rahatlatır.Birde mide bulantın başlasın, paniği unutursun :)allahım sen yardım et 2 gündür ilaç içmiyorum şimdi bişi yok ama 2 gün sonra nolucam onu düşünüyorum
Yok kimse bisey demedi zavalli kadinada bosu bosuna bagirdim benim buyuk oglum yemek yemiyodj ona kizdim oda bagirma dedi kibar bi sekilde ama o anda ben cok sinirlendim bagirdim cagirdim offf ne bilim ya grip olduktan sonra dahada bi asabilestim karin buyume korkusu gecmisti be guzel yine basladi.. kizlar sizede oluyomu boyle gizel bisey yapsam bile ne gerek var olcez nasil olsa diyorum butun hevesim kaciyo yani debamli aklimda iyle kotu seyler benmiyim sadece boyle yaNeden ne olduki biri bişeymi dedi. Az kalmış uç ay
Ya ratik bende ilac kullanmayi dusunmuyo degilim kullansam mi ama cok korkuyorum bisey olur diye .. ozge sen nasilsin ilac kullandiktan sonra ben hamileleikten once tek 10 mg lik cip....x kullaniyodum yine dusuk doz beni idare edermi acaba ne dersiniz
Yok kimse bisey demedi zavalli kadinada bosu bosuna bagirdim benim buyuk oglum yemek yemiyodj ona kizdim oda bagirma dedi kibar bi sekilde ama o anda ben cok sinirlendim bagirdim cagirdim offf ne bilim ya grip olduktan sonra dahada bi asabilestim karin buyume korkusu gecmisti be guzel yine basladi.. kizlar sizede oluyomu boyle gizel bisey yapsam bile ne gerek var olcez nasil olsa diyorum butun hevesim kaciyo yani debamli aklimda iyle kotu seyler benmiyim sadece boyle ya
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım..çk saol allah razı olsun yarın gidicem inşallah doktora
Hepimiz bu yoldan geçtik ilk 3 ay inşallah o gücü bulacaksın. 3 aydan sonra kullanabileceksin. Önce prozac 20 mg kullandım şimdide lustral 50 mg kullanıyorum
Allah razı olsunHayırlı haberlerle gel inşallah canım..
beni korkutuyosun gittikçe vallaİlk 3 ay benimde berbat geçti, hele o 3. Ay iğrençti, ağlama krizleri, herkesi â,atlama, bebekten nefret etme, insanlarla ilişiğini kesme of çok zordu, 13. Hafta oldu direk ilaç o da geç etki etti, psikologa gittim hipnoza gittim hep anlık rahatlama, sonra gene ayni, Allah im boyle zorluklar göstermesin.
Yok canım korkma herkes ayni değil , bak panik ataklı arkadaşım gayet rahat atlattı, sık dişini zaman geçiyor, sakin benden etkilenme ve sürekli kotu bisey olacak diye düşünme.beni korkutuyosun gittikçe valla
2gündür tek aklımdan çıkmayan şey ya gelrse atak naparım yutkunamama aglama zırlama nefes alamama çarpıntı offfYok canım korkma herkes ayni değil , bak panik ataklı arkadaşım gayet rahat atlattı, sık dişini zaman geçiyor, sakin benden etkilenme ve sürekli kotu bisey olacak diye düşünme.
Peki suanda nasilsin .. bende panik atak var ama panik atak gelir atak yasarim diye korkmuyorum zaten hic yasamadim hamileleigim boyunca ama bende asiri kaygi var her an kotu bisey olcakmis huzursuzluk sinirlilik kotu seyler geliyo aklima hep mesela karnim buyuyo ona takiyorum terapi iyi geliyo ama yetmiyo zor zor zorİlk 3 ay benimde berbat geçti, hele o 3. Ay iğrençti, ağlama krizleri, herkesi â,atlama, bebekten nefret etme, insanlarla ilişiğini kesme of çok zordu, 13. Hafta oldu direk ilaç o da geç etki etti, psikologa gittim hipnoza gittim hep anlık rahatlama, sonra gene ayni, Allah im boyle zorluklar göstermesin.