Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Artık dayanamıyorum kızlar ben,sabah kendim karar verdim,yarim lustral başladım.Bilmiyorum doğru mu yaptım.Çok üzgünüm,her şeye alınıyorum eskiden boyle değildim.
Aslında geç bile başladın sen kadar sabredemedik hiç birimiz hemen hemen umarım iyi olur senin için

Ya keşke kk nın appı olsa böyle zor oluyor. Uygulamayla daha rahat olurdu.

Artık dayanamıyorum kızlar ben,sabah kendim karar verdim,yarim lustral başladım.Bilmiyorum doğru mu yaptım.Çok üzgünüm,her şeye alınıyorum eskiden boyle değildim.

25 mg ile başlamanda sıkıntı yok 75 mg alıyorum.Sıkıntı olsa dr. vermezdi dayanamıyoruz sonuçta.1 hafta 25 mg ile devam et.pazarteside dr.a git.

Başladım ilaca,ama eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum,etrafımdaki insanlArın tepkisi olacaktır,du durumda bir de onları kaldıramam,,cevap da veremezsem iyice kotu olurum.
Genel olarak çekinik bir karakterim var zaten .
Annemlere gittim,belli etmemek için dayandım kendimi sıktıkça boğazım düğümlendi.Artık daha fazla dayanamayacaktim.İnşallah doğru karar vermisimdir.

Dr.vermişti sana zaten yanlış hatırlamıyorsam..
Psikiatristim vermemişti en son gittiğimde simdilik passiflora ,ilerleyen aylarda kullanacağımız bir ilaç var demişti.Ama kadın dogumcum antidepresan uygun dozda kullan hem belki tansiyonun dengelenir demişti.
Psikiyatriste gidicem hafta içi. İşlerim de car yapılacak.bu titremeyle nasıl olacak bilmiyorum valla.

2 gündür anneme gıcığım, kadının ger hareketi gıcığıma gidiyo, su içmesine bile uyuz oluyorum. Defolup evime gideceğim orda da yalnızlık ve üstteki veledin koşması var, bunaldım ha gebersem keşke, bu ne gereksiz hayat ya.
bende de oluyor bazen böyle hisler,hele de daha önce yaşanmış olumsuz şeyler varsa o kişiyle,o an brişey yapmasa bile eski yaptığı şeyler aklıma gelip gelip ağlayasım geliyor.o kişinin yüzüne bile bakasım gelmiyor.Ama aslında bu his bana zararveriyor biliyorum.psikiyatristler ne diyor affedin nasıl affedeyim olmuoyr işte.

Ben iki hafta sonra evime dönücem nasıl dönücem bilmiyorum gitmek istemiyorum. Napacam bilmiyorum depresyonum düşündükçe bunu daha da artıyor sıkıyor beni

bende de oluyor bazen böyle hisler,hele de daha önce yaşanmış olumsuz şeyler varsa o kişiyle,o an brişey yapmasa bile eski yaptığı şeyler aklıma gelip gelip ağlayasım geliyor.o kişinin yüzüne bile bakasım gelmiyor.Ama aslında bu his bana zararveriyor biliyorum.psikiyatristler ne diyor affedin nasıl affedeyim olmuoyr işte.
İğrenç bir durum günlerini mahvediyor.

Başladım ilaca,ama eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum,etrafımdaki insanlArın tepkisi olacaktır,du durumda bir de onları kaldıramam,,cevap da veremezsem iyice kotu olurum.
Genel olarak çekinik bir karakterim var zaten .
Annemlere gittim,belli etmemek için dayandım kendimi sıktıkça boğazım düğümlendi.Artık daha fazla dayanamayacaktim.İnşallah doğru karar vermisimdir.

Eşinden başkasının bilmesinede gerek yok.Saçma sapan yorumlarıyla insanın moralinin içine ediyorlar.Dayana bilsek zaten içmeyeceğiz.Psikiyatristim demişti, kötüysen içmemekte bebeğe zararlı.İlaç daha çok zarar verecek olsa vermezler zaten.

Doğuma yakın ilacı bırakma korkusuyla başlamamıştım zaten.ilacı bırakma aşaması beni mahvediyor çünkü.ama yapacak birşey kalmadı artık.

Doğuma yakın ilacı bırakma korkusuyla başlamamıştım zaten.ilacı bırakma aşaması beni mahvediyor çünkü.ama yapacak birşey kalmadı artık.
Kadın doğumcum bırakmaya gerek yok dedi, psikiyatristim 1 hafta önce bırakmış olmamız gerek dedi.Bukadar sabrettin, 1 hafta önce bırakmak ve 1 hafta kötü olman bişi etkilemez.

Benim doğum korkum var,bir de aşırı heyecan anında hem tansiyon hem de titremem artıyor.Eskiden ontrol edebiliyordum ama artık kontrol edemiyorum bu da beni iyice panikletiyor.

Benim doğum korkum var,bir de aşırı heyecan anında hem tansiyon hem de titremem artıyor.Eskiden ontrol edebiliyordum ama artık kontrol edemiyorum bu da beni iyice panikletiyor.
Belki bu ilaçla tansiyon ilacını bile bırakcaksın ama tam etkisi için biraz beklenmen gerekiyor.

Belki bu ilaçla tansiyon ilacını bile bırakcaksın ama tam etkisi için biraz beklenmen gerekiyor.
Evet kadın doğumcum da öyle söyledi.Kadın doğumcum daha rahat ilaç konusunda.İlacı uygun dozdaysa bırqakmana gerek olmaz demişti.Baya da eski bir doktor.60 yaşında belki daha fazla.Görmüş heralde daha önce böyle şeyleri.Ama sohbet etme isteği yok pek.Kısa ve öz cevaplar,ama iyi biri içimden öyle geçiyor.Sadece çok konuşkan bir yapısı yok galiba,laubali değil.

Evet kadın doğumcum da öyle söyledi.Kadın doğumcum daha rahat ilaç konusunda.İlacı uygun dozdaysa bırqakmana gerek olmaz demişti.Baya da eski bir doktor.60 yaşında belki daha fazla.Görmüş heralde daha önce böyle şeyleri.Ama sohbet etme isteği yok pek.Kısa ve öz cevaplar,ama iyi biri içimden öyle geçiyor.Sadece çok konuşkan bir yapısı yok galiba,laubali değil.

Durumuna bakarsın birden kesme ilacı, bakarsın iyisin, ilacı 3 hafta önceden yavaş yavaş bıraktırıyor dr. Tam 1 hafta önce kesmiş oluyorsun.

Back
X