Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Saçma sapan bi takıntı başladı, kotu bisey duyunca illa tahtaya vuruyorum ve çok sıkıldım.

Bu ilaçla çocuk dünyaya getiren bir sürü insan var.Merak etme birşey olsa zaten dr. Durumunu biliyor ilaç vermezdi.
Cok muallakta bır konu bu doktorlar acısından sanırım bazı doktorlar gonul rahatlıyla verırken bazıları kesınlıkle bastan kestırıp atıyo bu yuzden 5 yıllık psıkytrmı degıstırmek durumunda kaldım Ama kullanıpta normal bebekler dunyaya getırenlerın sayısıda azımsanmıyacak duzeyde...

Temmuz ağustos annelerini okuyorum.bebeklerin tekme atışını soruyorlar,anlatıyorlar.ayrıntılı ultrason resimlerini paylaşıyorlar,isim koyuyorlar içim burkuldu,özendim..
En boynumun bukuk kaldıgı nokta. Bedenimde içimde ama ben kendımı dusunmekten onu hıssedemıyorum sevgım bıle yarım korkular bır ınsanın hayatını bukadar ele nasıl gecırebılır en guzel caglarımız bu hastalıgın oyuncagı oldu isyan etmek ıstemıyorum ama bogazımda kalıyor her isyanım

Ok
"...
İlk defa Depresyon ve panikatak teşhisi konan birisi; tam düzelip ,önceki normal yaşamına dönene kadar ilaç kullanmalı. Fakat ilacı yine kesmemeli .İyi olduğu halde bir-bir buçuk yıl daha “koruyucu” tedavi görmeli. Bu uygulama , ilerideki olası tekrarları aza indirmek içindir…
Kişi düzeldikten sonra , günün birinde tekrar Depresyon ve panikatak yaşar ve başa çıkamazsa ,tedavi süresi 2-3 yıl arası olmalı.
Yine günün birinde üçüncü tekrarını yaşarsa 4-5 yıl sürdürmeli.
Bütün bunlara rağmen tekrarlar oluyorsa ömür boyu koruyucu tedavi görmeli. ..."
Okuumustum bunu bende nihat kaya sanırım...

Cok muallakta bır konu bu doktorlar acısından sanırım bazı doktorlar gonul rahatlıyla verırken bazıları kesınlıkle bastan kestırıp atıyo bu yuzden 5 yıllık psıkytrmı degıstırmek durumunda kaldım Ama kullanıpta normal bebekler dunyaya getırenlerın sayısıda azımsanmıyacak duzeyde...
Genelde kadın doğumcular daha rahat bu konuda. Kadın doğumcuna danış bence.

Her gun farkli bi yerim agriyo
Merak etme cnm benimde öyle birisi bitiyor diğeri başlıyor. Sanki sırayla, şimdide boynum tutulmuş. Ağrıdan gece yatamıyorum. Midemin bulantısıda cabası. 32. haftada mide mi bulanıp çıkarılır mı? Bende çıkıyor işte.

Birisi bitiyor birisi başlıyor evet,midemdeki deri mi kas mı gerginlikten öyle acıyorki,kollarımda omuzlarımdan aşağıda uyuşma,kasılma,midemdeki sıkıntılar,ilaca uyum çabası...
Ama en azından düşük dozda kullanınca mide bulantısı ve beynimdeki sallanma hissi hafif geçecek galiba.

Kızlar dr.dan geliyorum.o kadar sıkıntıya bebek iyi maşallah.hep keyfinde ne zaman gitsem paşa..bugün yüzünü gördüm bana benzeyecek galiba..
Çok sevindim senin adına.Ben muayene sırasında hep içimde bir heyecan,korku ile gittiğimden ona bile bakamazdım.Ama inşallah bundan sonra içimizde hep bir kavuşma heyecanıyla geçer günlerimiz.

Back
X