Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm arkadaslar ben bebegimi dun gece gelen ani sancimdan sonra bugun normal dogumla kaybettim kismet degilmis yapcak bisey yok hastaneye geldigimizde bebek coktan dogum kanalina girmisti yapcak bisey yoktu

allahim sabirlar versin canim allahim cennetine aldi bidaha olur alllahim nasip eder insaallah rabbim yardimcin olsun

korkma canim hepimizde var cekiyoruz hepimizn baska sikintilari baska takintilari var kac haftaliksin egrr 3ayi gectitsen psikiytra gidip ilac kullanabilirsn

Üçüncü ayi bitirdim cik şükür. Hastanede çalışıyorum ama burda nöroloji diktoru var oda vermio.. bakurkoyden randevu aldim. 2 temmuz oda.. ozamana kadar napcm bilmiorum

Merhaba Melikecim nasılsın yazını anca okuyabildim
Bu aralar çok yoğunum şehir dışından misafirlerimiz
Var sayfaya giremedim bebeğin 8 aylık olmuş
Nerden nereye benimkide 8 buçuk arka arkaya doğum yapmıştık
Benim birde ikiside küçük büyük oğlum 4 yaşında
Aralarında boğuşuyorum çok yoruluyorum ama tatlı yorgunluk hamd olsun
Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil benimde
Anksiyetem bazen hortluyor. Bazen atakllarım yokluyo birde yazın özellikle yaza
Girerken kötü oluyorum çok sıcakta beni kötü
Etkiliyo.malum biz kronik vakalarız hayatımızın her
Döneminde bizimle bununla yaşamayı öğrenmek
Daha doğrusu kabul etmemiz gerekiyor:)

Valla ilaç cok yeterli değil ara ara gelip gidiyorlar banada ;) ama idare ediyorum. Lohusalik cok sıkıntı yaratmazsa 50 mg devam etmeyi düşünüyorum. Sende dikkat et kendine cok az kalmis. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ezgıcık naıslsın naptın dogum oldumu bılgı vermeyı unutma bıze tum ayrıntıları ıstıorum haa:) olmadıysada ınsallah kıacık bı nefete kurtulursun ınsallah rabbım yarıdmcın olsun

ezgıcık naıslsın naptın dogum oldumu bılgı vermeyı unutma bıze tum ayrıntıları ıstıorum haa:) olmadıysada ınsallah kıacık bı nefete kurtulursun ınsallah rabbım yarıdmcın olsun

Cnm günümüz doldu ama bizim oglan tembel çıktı hala doğmadi bekliyoruz. Bugün yarın gelir eli kulagindadir. Dogsun haber veririm size

Merhaba Melikecim nasılsın yazını anca okuyabildim
Bu aralar çok yoğunum şehir dışından misafirlerimiz
Var sayfaya giremedim bebeğin 8 aylık olmuş
Nerden nereye benimkide 8 buçuk arka arkaya doğum yapmıştık
Benim birde ikiside küçük büyük oğlum 4 yaşında
Aralarında boğuşuyorum çok yoruluyorum ama tatlı yorgunluk hamd olsun
Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil benimde
Anksiyetem bazen hortluyor. Bazen atakllarım yokluyo birde yazın özellikle yaza
Girerken kötü oluyorum çok sıcakta beni kötü
Etkiliyo.malum biz kronik vakalarız hayatımızın her
Döneminde bizimle bununla yaşamayı öğrenmek
Daha doğrusu kabul etmemiz gerekiyor:)

canim hava gecislrrinde daha cok etkiliyo zaten benim bu aralar baska rahatszligmda var sanirm basim donuyo midem bulaniyo enselerm agriyo boynum sanirm boyunla ilgilu olabilr ama cocukla biyere gidemym oyle cocuklarla okul tatil oldu buyugude basimda zor oluyo hic ism bitmiyo ufaklik cok hareketli napalim sagolsunlarda artk alistm bu hastalkla yasamaya biyerime bisey olsa panikatak tan diyorum dok gitmekten biktim artk disardan yemegre baslaynca sutumde azaldi 2 3 kerr emiyo bakalim sonumz ne olck

mrb arkadaslar ya bende uykusuzluk sorunu var gecelerı uyuyamıorum yada beynım hep uyanık bısekılde oluor o yuzdende yorgun halsız oluorum hep bu acaba hamılelıktenmıdır gercı artık burda hamıle pek kalmadı ama yınede bılen varmıdır gece uyuyamadıgımdan gec kalkıorum sabahları anca sabaha karsı uyuyorum duzensızlıktenmıdır nedır anlamadım:(

mrb arkadaslar ya bende uykusuzluk sorunu var gecelerı uyuyamıorum yada beynım hep uyanık bısekılde oluor o yuzdende yorgun halsız oluorum hep bu acaba hamılelıktenmıdır gercı artık burda hamıle pek kalmadı ama yınede bılen varmıdır gece uyuyamadıgımdan gec kalkıorum sabahları anca sabaha karsı uyuyorum duzensızlıktenmıdır nedır anlamadım:(

Canım kafana birşeyler takılıyorsa ondan uyuyamıyorsundur.bazen banada oluyor.birde sıcaklar etkiliyor tabi.Hamileliğin kaçıncı haftasındasın,sonlara doğru uykusuzluk oluyormuş bebeğe hazırlık olsun diye vücut kendi uyandırıyormuş.ama başlardaysan gerginlikten olabilir.uyumadan önce ılık bi duş,ıhlamur,ılık süt iyi gelebilir.

Canım kafana birşeyler takılıyorsa ondan uyuyamıyorsundur.bazen banada oluyor.birde sıcaklar etkiliyor tabi.Hamileliğin kaçıncı haftasındasın,sonlara doğru uykusuzluk oluyormuş bebeğe hazırlık olsun diye vücut kendi uyandırıyormuş.ama başlardaysan gerginlikten olabilir.uyumadan önce ılık bi duş,ıhlamur,ılık süt iyi gelebilir.

14 deyım daha aslında ole takmıorum ama nıe uyuyamıorum anlamdım tam anlamıyla rahat bı sekılde uyuyamıorum bıde gunduz uykusu yada bole bıyerlerde sızan bırılerı gıbı deılım hıc ılla rahat bı ortam arıor vucudum yaa off:(

14 deyım daha aslında ole takmıorum ama nıe uyuyamıorum anlamdım tam anlamıyla rahat bı sekılde uyuyamıorum bıde gunduz uykusu yada bole bıyerlerde sızan bırılerı gıbı deılım hıc ılla rahat bı ortam arıor vucudum yaa off:(

Bende gündüz uyuyamıyorum hiç.uykum olsada dalamıyorum.Panik atak anksiyete vs bir rahatsızlığın var mı.bende anksiyete var.nekadar rahat olmaya çalışsamda olamıyorum.

Bende gündüz uyuyamıyorum hiç.uykum olsada dalamıyorum.Panik atak anksiyete vs bir rahatsızlığın var mı.bende anksiyete var.nekadar rahat olmaya çalışsamda olamıyorum.

olmazmı tabıkı var ıkısıde ılac kullanmıstım zaten demekkı ılacla rahat uyuyabılıomusum belkıde gunduz gec kalktıgımdan duzensızlıkten ama gece beynım hep dırenıo sankı ınsallah gecer

olmazmı tabıkı var ıkısıde ılac kullanmıstım zaten demekkı ılacla rahat uyuyabılıomusum belkıde gunduz gec kalktıgımdan duzensızlıkten ama gece beynım hep dırenıo sankı ınsallah gecer

Ben iki şey yaparak gece uyumayı sağlıyorum canım.birincisi yatınca kulaklıkla radyo dinliyorum.Zeki kayahan coşkun un programı var çok eğlenceli oluyo.konuşan insanları dinlerken dalıveriyorum.birde sabah yatabildiğim kadar yatıyodum eskiden,birkaç haftadır 8-9 gibi saati kurup kalkıyorum,oda çok fayda sağladı.düzen iyi geliyo bizim rahatsızlıklarımıza.Benim iyi gidiyo aslında ama yinede Allah izin verirde bebeğimi doğurursam,emzirmeyide tamamladıktan sonra ilaç içip bir yandanda terapiye gidip tamamen kurtulmak istiyorum bundan.şimdi hamilelikten belki ama ara ara kalp çarpıntıları oluyo tabi hep kafalm başka şeylere gidiyo.boğuluyomuşum gibi nefes alamıyomuşum gibi oluyo.hele doğum anını düşündükçe...o yüzden karar vermiştim hergün sadece ogünü düşüncem diye ve buna uyuyorum.yoksa doğum,ameliyat vs düşünsem kafayı yicem.Sanada Allah kolaylık ve şifa versin canım.

benim de uyku düzensizliğim var ya. ben gece hiç uyuyamıyorum hep uyanık kalıyorum.... sabah zaten erken kalkıyorum.... akşamüstü 5-6 gibi bir ağırlık çöküyo üzerime o da uyku mu ağırlık mı tam anlamıyorum. ben bir de kendi kendime çok stres yapıyorum yani kafama çok takıyorum... o yüzden hamileliğimin tadına bile varamıyorum ya :( bana da biraz tavsiyelerde bulunur musunuz... :( yardıma ihtiyacım var......

benim de uyku düzensizliğim var ya. ben gece hiç uyuyamıyorum hep uyanık kalıyorum.... sabah zaten erken kalkıyorum.... akşamüstü 5-6 gibi bir ağırlık çöküyo üzerime o da uyku mu ağırlık mı tam anlamıyorum. ben bir de kendi kendime çok stres yapıyorum yani kafama çok takıyorum... o yüzden hamileliğimin tadına bile varamıyorum ya :( bana da biraz tavsiyelerde bulunur musunuz... :( yardıma ihtiyacım var......

valla kelın ılacı olsa mısalı :) burda bu sekılde dogum yapmıs cok kısı var onlar sıze daha cok yardım eder aslında ama bole panık atak anky.. gıbı durumlarınız yoksa neyı stres yapıorunuzkı ? şölede dusunmek lazım kotu bı hastalıgnız yok sanırım(tansıyon şeker bv) bole olupta hamıle kalanları dusunmek gerek bıde nekdar zor durumdalar zaten tek sorun herseyı kafaya takmak rabbım ınsanlara kaldıramaycagı yük yüklemez o yuzden rahat olun lutfen sabah erken kalkıoda uyuyamıosanız bı psıkologa gıdın yada dr nuza danısın

valla kelın ılacı olsa mısalı :) burda bu sekılde dogum yapmıs cok kısı var onlar sıze daha cok yardım eder aslında ama bole panık atak anky.. gıbı durumlarınız yoksa neyı stres yapıorunuzkı ? şölede dusunmek lazım kotu bı hastalıgnız yok sanırım(tansıyon şeker bv) bole olupta hamıle kalanları dusunmek gerek bıde nekdar zor durumdalar zaten tek sorun herseyı kafaya takmak rabbım ınsanlara kaldıramaycagı yük yüklemez o yuzden rahat olun lutfen sabah erken kalkıoda uyuyamıosanız bı psıkologa gıdın yada dr nuza danısın

çok şükür kötü ağır bir hastalığım yok... panik atak vs. gibi durumum da yok... ben de anlamıyorum neyi stres yaptığımı:26: yani yapım öyle galiba ama stres kendisi gelip beni buluyo galiba:9: uyku sorunu da ev serin olduğu halde bana ateş basar gibi oluyor. o da tanıdığım kişilerden hamilelikten olabilir diyenleri de gördüm ben de size bir sorayım dedim... gerçi dün dr.uma da sordum olabilir dedi... dediğin gibi rabbim bize kaldıracağımızdan daha fazlasını yüklemez...teşekkürlerr....

Son düzenleme:
Kizlar mrb nasilsiniz benim sicaklarla basim dertte 8 aya girmek uzereyim ama bu havalar bunaltiyor nefes bile zor aliorum sizler nasilsiniz

Bende biraz zor nefes aliyorum.ozellikle yattigim ve yemek yedigim zamanlar.dun cok sicak ve nemliydi,gece boguluyo gibi uyandim kalkip tv ye baktim biraz.yuzumu kolarimi yikadim iyi geldi.senin az kalmis canim doguma.hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.gun icinde nefes egzersizleri yaparsan biraz rahatlarsin.

Back
X