Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar 26 haziran perşembe günü saat 23:21 de süt kokulu yavrumu kucağıma aldim. Normal doğum yaptim.zor bir doğumdu bebegim 3900 doğdu. Adini Yağız Ozan koyduk. Allah bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun...
Hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin,gözünüz aydın.Sağlıklı mutlu bol kazançlı başarılı uzun bi ömrü olsun inşallah.Allah analı babalı ve sevdikleriyle büyümeyi nasip etsin.Kimbilir nasıl duygular içindesindir şimdi.Senin adına çok mutlu oldum.![]()
Hayırlı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim gözün aydin.Oyle haberini bekliyodum. Nasil mutlusun kim bilir.Allah uzun ve saglikli ömürler versin.Darisi bana insallah.Merhaba arkadaşlar 26 haziran perşembe günü saat 23:21 de süt kokulu yavrumu kucağıma aldim. Normal doğum yaptim.zor bir doğumdu bebegim 3900 doğdu. Adini Yağız Ozan koyduk. Allah bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun...
Merhaba arkadaşlar 26 haziran perşembe günü saat 23:21 de süt kokulu yavrumu kucağıma aldim. Normal doğum yaptim.zor bir doğumdu bebegim 3900 doğdu. Adini Yağız Ozan koyduk. Allah bekleyen tüm annelerin yardımcısı olsun...
Hamiş arkadaşlar size sorum olucak ilk günler uyurken sağa sola dönerken kasığınız ağrıyor muydu sızı şeklinde ben bu aralar beklemedeyim fakat uyurken sağa sola dönerken içim acıyor sanki sızı kramp var gibi sizce bu hamilelik belirtisi midir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim gözün aydin.Oyle haberini bekliyodum. Nasil mutlusun kim bilir.Allah uzun ve saglikli ömürler versin.Darisi bana insallah.
Bana düşük doz ilaç yetmez oldu çok mutsuzum ezgi. Bebegim gelsin ilaci artırcam öyle gelmesini bekliyorum.
Doğuma az kaldigi icindir cnm son haftalar banada öyle olmustu. Dogum stresinden daha kötü olmuştum. Allah senide sağ salim kurtarsin...
Sagol canim benim tüm hamileleri kurtarsin Allah ım inşallah. Kendinede bebisede cok iyi bak annesi.Doğuma az kaldigi icindir cnm son haftalar banada öyle olmustu. Dogum stresinden daha kötü olmuştum. Allah senide sağ salim kurtarsin...
Domestikus nerelerdesin nasilsin iyimisin? Emzirmeyi kesicem diyodun varmi bi gelisme umarim kolay atlatirsiniz bu donemi sende kizinda. Melek napiyo sevimdeniz napiyo onlarin hayatlarindada yolundami hersey? Sizler benim umut ısigım oldunuz. Ilac kullandigim donemde sayenizde rahatladim yalniz degilim diye. Bu arada yarin itibariyle ilaci birakiyorm. Doğuma kadar alma dedi doktorum. Umarim cok zor olmaz benim için. Korkuyorum acikcasi. Bebis daha fazla bekletmezse iyi olucak.Sitede kısa süreli yazan bir arkadaş da doğum yaptı. Tam rumuzunu hatırlayamıyorum ama rumuzu Elif olarak başlıyordu. Benim gibi çok başı dönen biriydi. 38. haftada sezeryanla oğlunu kucağına aldı. Size de haber vermemi istedi. Darısı diğer hamilelerin başına. :)
Domestikus nerelerdesin nasilsin iyimisin? Emzirmeyi kesicem diyodun varmi bi gelisme umarim kolay atlatirsiniz bu donemi sende kizinda. Melek napiyo sevimdeniz napiyo onlarin hayatlarindada yolundami hersey? Sizler benim umut ısigım oldunuz. Ilac kullandigim donemde sayenizde rahatladim yalniz degilim diye. Bu arada yarin itibariyle ilaci birakiyorm. Doğuma kadar alma dedi doktorum. Umarim cok zor olmaz benim için. Korkuyorum acikcasi. Bebis daha fazla bekletmezse iyi olucak.
Sagol canim insallah. Sevindim senin adina cok zor olmamis yinede sutten kesmek. Bu evrede cok sorunlu çocuklar oluyo. Siz ucuz atlatmissiniz.Sana gelince, bence unutma ilacini biran once normal hayatına dönmeye bak. Kizinla cik gez toz onun tamda oyun evresi geldi. Oturtma evde ufakligi. Al ilacini gezin beraber anali kızlı hayatin tadini cikarin:) Bende dogum yapcagim gunu iple cekiyorum 38. Haftam bakalım. Normal dogum cok istyrm ama ufak tefek sikintilar var suyum rahim agzim acilmadan gelebilirmis. Bu durumdada normal dogum yapilamazmis.Amaan okb den mi bilmem bugun kafamı öyle ilaclara taktm. Ben hep ilaclami yasiycam ya karacigerim bobregim bi gün iflas ederse ilaç kullanamazsam naparim hayat bana zindan olur diyorum. Daha 27 yasindayim 60 yasina kadar yasasam 33 yil ilac kullancam diyorum. Yok okadar yasamayim diyorum organlarim dayanmaz ilaca diyorm. Düşünceler böyle akip gidiyo kafamda uzulyrm.cok erken başladı bu illet bende 21 yaşındaydım. 6 yil oldu. ilaci birakinca 5 ay dayanabiliyorum 5 ay sonunda hop en basa sariyorum. Psikoterapide bende ise yaramiyo. 3 ay gittim ufacık bi temizlik takintisi bile gerilemedi ki benim sadece temizlik degil dolu takintm var.Allah yardimcisi olsun hepimizin....Sütü kestim annemin yardımıyla çok şükür. 7-8 gün oldu ama kızım gelip yokluyor, acıyo diyorum, ellemiyor ama bana hırsı var. Severken vurmaya başlıyor :)) Uyutmak sorun oluyor. Süt içerek uyuyordu çünkü. Sürekli kucakta durmak istiyor. Kucağımda gezdirerek uyutuyorum mecbur. Dizimde sallayarak uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum. Akşam yattığımda ayaklarımın ağrısından, ayak parmaklarımın sızısından duramıyorum. Belim zaten iptal.Rüyamda kıza süt veriyordum artık nasıl içime işlemişse :)) İlacı hala çoğaltamadım. Unutuyorum içmeyi. Yani aslında bedenen emzirmeyi bıraktım ama ruhum hala süt verme evresinde :) Melek de Sevim de iyi. Çok şükür onlar dışarıya çıkabiliyor. Daha fazla sosyal hayatları var. Darısı başıma artık :)
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Korkma Allah sabrını verecektir. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Sagol canim insallah. Sevindim senin adina cok zor olmamis yinede sutten kesmek. Bu evrede cok sorunlu çocuklar oluyo. Siz ucuz atlatmissiniz.Sana gelince, bence unutma ilacini biran once normal hayatına dönmeye bak. Kizinla cik gez toz onun tamda oyun evresi geldi. Oturtma evde ufakligi. Al ilacini gezin beraber anali kızlı hayatin tadini cikarin:) Bende dogum yapcagim gunu iple cekiyorum 38. Haftam bakalım. Normal dogum cok istyrm ama ufak tefek sikintilar var suyum rahim agzim acilmadan gelebilirmis. Bu durumdada normal dogum yapilamazmis.Amaan okb den mi bilmem bugun kafamı öyle ilaclara taktm. Ben hep ilaclami yasiycam ya karacigerim bobregim bi gün iflas ederse ilaç kullanamazsam naparim hayat bana zindan olur diyorum. Daha 27 yasindayim 60 yasina kadar yasasam 33 yil ilac kullancam diyorum. Yok okadar yasamayim diyorum organlarim dayanmaz ilaca diyorm. Düşünceler böyle akip gidiyo kafamda uzulyrm.cok erken başladı bu illet bende 21 yaşındaydım. 6 yil oldu. ilaci birakinca 5 ay dayanabiliyorum 5 ay sonunda hop en basa sariyorum. Psikoterapide bende ise yaramiyo. 3 ay gittim ufacık bi temizlik takintisi bile gerilemedi ki benim sadece temizlik degil dolu takintm var.Allah yardimcisi olsun hepimizin....
Canim benim Allah seninde yardimcin olsun. Cok zor yasadiklarimiz.Ama sunu soyleyim biz ne kadar ertelesekde ertelemesekde Allah belirliyo zamanini.Sen kac yildir ilac kullaniyosun? Kac yildir evlisin?aynı yaştayız bak senin bebişin olacak benim henüz gücüm yok..kaygılarımız benziyor..bende uzun süre ileç kullanıp diğer organlarımı iflas ettirmekten korkuyorum..aslında ben neyden korkmuyorumki!:)bebişinle sağlıklı günler dilerim..