Merhaba gznn :) öncelikle geçmiş olsun, nasıl durumun? Bebeği erteledin mi?
teşekkür ederim...daha iyiyim çok şükür..Evet bebek fikri şu anda beklemede bakalım..cesaret edemiyorum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gznn :) öncelikle geçmiş olsun, nasıl durumun? Bebeği erteledin mi?
Merhaba.
Doktorumun dediğine göre anksiyete bir ana başlıktır. diğer problemler (okb, panik atak vs) anksiyetenin alt başlığıdır.
Lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Daha önce yazmıştım. 35 yaşındayım, 30 yaşında evlendim ve 33 yaşında anne oldum çok şükür. Buradaki bir çok insanın yaşı kadar senedir panik atakla uğraşıyorum. Hamdolsun diyorum yine de. Allah beterinden saklasın. Bu hastalıkta ilaç bırakmak pek mümkün değil. Çünkü insanız, hayat içinde üzüntülerimiz, sevinçlerimiz, korkularımız oluyor illaki. Bu da durumumuzu tetikliyor ve başa dönüyoruz. Şu an gittiğim doktoruma çok şey borçluyum. Terapilerin 1. yılında hamileliğe karar verdim. Ne olursa olsun bebek istiyorum dedim. O kadar zor günler yaşadım ki, stressten bacaklarım titrerdi. Yataktan kalkamazdım. Süreki bi korku içindeydim. Sonuçta doğum yaptım ve kızım Kasım ayında 2 yaşına basacak İnşallah :) Hamilelikten önce iyi bir tedavi öneririm. ilk 3 ay ilaç kullanmak yasak ama sitede 6. haftada ilaca başlayan ve sağlıklı doğum yapan bi arkadaş var. Kızı 1 yaşında. Melek hamilelikte ilaç kullanmaya başladı ve kendini iyi hissedince kendi isteğiyle ilacını azalttı. Belki siz de hamilelikte böyle bir şey yaşarsınız. İllaki çok kötü olacaksınız diye bi kural yok.
Gördüğüm kadarıyla İstanbul'dasınız. Size de doktorumu tavsiye ederim. Gitmeseniz bile netten yazılarını okumak sizi rahatlatacaktır eminim. Doktorumun adı Mustafa Ulusoy.
İnşallah iyi günler sizi bekliyordur. İnşallah güzel bir hamilelik yaşarsınız :)
teşekkür ederim...daha iyiyim çok şükür..Evet bebek fikri şu anda beklemede bakalım..cesaret edemiyorum:)
mrb domestikus artk ilaca basladim donus yokuzulsemde bebegomi emzirmiyorum artk biraktim zaten iyice azalmisti iki cekip birakiuodu biliyosinuz cok direndm ilacsz bakalim ilk olaran paxera 10mg basladjk bidr panik anlarnda icebilecegm bir ilac ins eski halime geri donerim cok yoruldm artkMerhaba.
Doktorumun dediğine göre anksiyete bir ana başlıktır. diğer problemler (okb, panik atak vs) anksiyetenin alt başlığıdır.
Lütfen ümitsizliğe kapılmayın. Daha önce yazmıştım. 35 yaşındayım, 30 yaşında evlendim ve 33 yaşında anne oldum çok şükür. Buradaki bir çok insanın yaşı kadar senedir panik atakla uğraşıyorum. Hamdolsun diyorum yine de. Allah beterinden saklasın. Bu hastalıkta ilaç bırakmak pek mümkün değil. Çünkü insanız, hayat içinde üzüntülerimiz, sevinçlerimiz, korkularımız oluyor illaki. Bu da durumumuzu tetikliyor ve başa dönüyoruz. Şu an gittiğim doktoruma çok şey borçluyum. Terapilerin 1. yılında hamileliğe karar verdim. Ne olursa olsun bebek istiyorum dedim. O kadar zor günler yaşadım ki, stressten bacaklarım titrerdi. Yataktan kalkamazdım. Süreki bi korku içindeydim. Sonuçta doğum yaptım ve kızım Kasım ayında 2 yaşına basacak İnşallah :) Hamilelikten önce iyi bir tedavi öneririm. ilk 3 ay ilaç kullanmak yasak ama sitede 6. haftada ilaca başlayan ve sağlıklı doğum yapan bi arkadaş var. Kızı 1 yaşında. Melek hamilelikte ilaç kullanmaya başladı ve kendini iyi hissedince kendi isteğiyle ilacını azalttı. Belki siz de hamilelikte böyle bir şey yaşarsınız. İllaki çok kötü olacaksınız diye bi kural yok.
Gördüğüm kadarıyla İstanbul'dasınız. Size de doktorumu tavsiye ederim. Gitmeseniz bile netten yazılarını okumak sizi rahatlatacaktır eminim. Doktorumun adı Mustafa Ulusoy.
İnşallah iyi günler sizi bekliyordur. İnşallah güzel bir hamilelik yaşarsınız :)
gecen sene bu siralar hamileydim paptya cayi falan iciydm olac kullanmadm ilk aylar daha cok oluyo sonra iyiydm benAnladım...Ben bitkisel desteklerle bu süreci geçirmeye çalışacağım,şu anda ilaçlarım azaltıldı,tamamen kesilmesi 3 ayı bulur. Sen çok mu kötü oldun? Panik atak mıydı problemin? Gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık
mrb domestikus artk ilaca basladim donus yokuzulsemde bebegomi emzirmiyorum artk biraktim zaten iyice azalmisti iki cekip birakiuodu biliyosinuz cok direndm ilacsz bakalim ilk olaran paxera 10mg basladjk bidr panik anlarnda icebilecegm bir ilac ins eski halime geri donerim cok yoruldm artk
sagol canm indaalh fayda edicek daha once kullanmistim elimden geleni yaptim evet sutum baya azalmisti bi gogsumde hic yoktj bende biraktirdm cok kotu olmustum dayanamadmMerhaba.
Üzülme elinden geleni yaptın. Burdaki herkes şahit. Paxera ile emzirmeye devam edebilirsin aslında. Ben de muadili olan Paxil kullandım süt verirken. Paxera gerçekten işe yarayan bir ilaç. Doktorum bana Xanax'ı bıraktırdı. sana asıl yarayan ilaç Paxil dedi. Gör bak sen de fayda göreceksin İnşallah. Gün gün iyiye gideceksin. Bize yaz gelişmeleri.
Anladım...Ben bitkisel desteklerle bu süreci geçirmeye çalışacağım,şu anda ilaçlarım azaltıldı,tamamen kesilmesi 3 ayı bulur. Sen çok mu kötü oldun? Panik atak mıydı problemin? Gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık
yaygın anksiyete bozukluğu benim teşhisim...evliliğimin 6. ayında tanıstım:)ilk zamanlar çok kötüydüm depresyon eklenmişti birde..Çok şükür o denli kötü olmadım bir daha ama sıkıntılı zamanlar geçirdim..geçiriyorum..dönem dönem değişik şikayetlerim oluyor..Bununla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum..Senin teşhisin neydi?
benimde yaygin anksiyete cok kotu atakta gecirym bi sicak basiyo kalbim basluyo ellerim karimcalanuyo derin nefes aliyom nefesim yetmuyo gubi geluyo ilaca bu gun 3gun oldu hala bir etkisi yokyaygın anksiyete bozukluğu benim teşhisim...evliliğimin 6. ayında tanıstım:)ilk zamanlar çok kötüydüm depresyon eklenmişti birde..Çok şükür o denli kötü olmadım bir daha ama sıkıntılı zamanlar geçirdim..geçiriyorum..dönem dönem değişik şikayetlerim oluyor..Bununla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum..Senin teşhisin neydi?
benimde yaygin anksiyete cok kotu atakta gecirym bi sicak basiyo kalbim basluyo ellerim karimcalanuyo derin nefes aliyom nefesim yetmuyo gubi geluyo ilaca bu gun 3gun oldu hala bir etkisi yok
benimde yaygin anksiyete cok kotu atakta gecirym bi sicak basiyo kalbim basluyo ellerim karimcalanuyo derin nefes aliyom nefesim yetmuyo gubi geluyo ilaca bu gun 3gun oldu hala bir etkisi yok[/Q
evet panik atak gibi..benimde zaman zaman ataklarım oluyor ama korkutacak boyutta değil.Ben uyuşuyorum ve buz kesiyorum..Daha yeni başlamışsın sabret iyi olacaksın..ilaçsız idare ediyordun sen..ilaçla çok çok daha iyi olacaksın inşallah
Anksiyete ve panik atak gibi.
bende sıcak basması çarpıntı uyuşma karıncalanma oluyor..ama korkutmuyor beni yani günlük hayatıma devam ediyorum..paniksiz atakmıyım acaba ben![]()
senden nanik atak var Güzindoktorumun dediği gibi, anksiyete bir ana başlıktır. okb, panik atak vs.. anksiyetenin içindedir zaten.
nihahahaD evet evet kesinikle nanik atak benimki..söyliyciim doktoruma bu hastalığın böylede bir dalı var haberiniz olsun diye:))
yaygın anksiyete bozukluğu benim teşhisim...evliliğimin 6. ayında tanıstım:)ilk zamanlar çok kötüydüm depresyon eklenmişti birde..Çok şükür o denli kötü olmadım bir daha ama sıkıntılı zamanlar geçirdim..geçiriyorum..dönem dönem değişik şikayetlerim oluyor..Bununla yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum..Senin teşhisin neydi?
Benim okb-anksiyete ve doğal olarak akabinde gelen depresyon maalesef. Şimdi çok şükür iyiyim ilaçlarımla fakat kesersem nolur,nasıl olurum,nükseder mi,ne zaman nükseder? Kafamda hep bu sorular...