Merhaba ciko82 bende anksiyete hastasıyım 10 yıldır ilaç kullanıyordum hamile kaldığımı öğrenince bıraktım ama ilk 3 ay uyku problemim çok vardı hatta hiç uyumadım desem olur. Dayanamadığım zamanlar belki toplam 5-6 seferi geçmez.Remoron aldım ama remoronu 8 böldüm çeyreğin yarısı oluyo sende alıyormuşsun sanırım ilk 3 ayda aldınmı acaba doktorum 1-2 remorondan bişey olmaz diyor ama ben kafama çok takıyorum..Ondan sonrada hiç almadım zaten.İnşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.
Merhaba huzur,
İlk 12 hafta içinde sadece 1 kere çeyrek kullandım. 12 hafta dolduktan sonra da çok ihtiyaç duyduğum zamanlarda yine çeyrek kullandım. 21 hafta bitiyor hamileliğimde, son zamanlarda biraz zorlanmaya başladım aslında. Doktorum sıkıntıya sokma kendini Lustral başlayalım diyor ama ben biraz daha idare edebilir miyim acaba diye bekliyorum. Benim doktorum da çok küçük dozların hiçbir sıkıntı yaratmayacğını söylüyor. Benim ilacom Velorin, Remeronla aynı etken maddeye sahip yani Mirtazapin. Remeronun prospektüsünü bilmiyorum ama Velorin'de yapılan sınırlı çalışmalarda gebelikte herahngi bir risk artışına rastlanmadığını gösteriyor gibi bir ifade var.