Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kızlar bende okb hastasıyım iyiydim şimdi hamileyim düşünceler yine arttı hem hormonların etkisi hemde farklı bi duygu anneliğe alışmak falan stres yaratıyo tam tersi mutlu olmamız gerekirken bizim beynimiz tam tersi çalışıyo hep kötü tarafından görüyoruz nedense herşeyi:KK43:...rabbim yardım etsin inşaAllah hepimize dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden müslümanın müsalüman kardeşine duası daha çok kabul olurrr:D:D
valla bende ole dogum yaklastıkca sureklı artıor annelıge alısamıcakmısım gıbı bebege bakamıcam onu bole sevemıcek gıbıyım ınsallah gecer bu duygular

Kizlar merhaba.Tedavim devam ediyor. 20 gundur acayip iyiydm.Ama bi saat once ayni berbat skntı girdi icime. Ilacida kullaniyrm anlamadimki noldu birden. Degisik bisey yapmadim ayni dozda devam ediyrm. Hastaligim her nüksettiginde hemen ilaca baslar 15 gunde toparlardim ve hastalığın adini bile unutrdm. Simdi 2 aydir ugrasiyorm tam duzeldim derken yine çöktü içime agir bi mutsuzluk karamsarlık. Oysa hayatimda hastaligim dsnda hersey o kadar iyi gidiyorki ama bu his geldiginde gözüm gormuyo hiç bi guzelligi. Beni uyutsunlar istyrm yani o kadar berbat bi his. Neden 20 gun sonra geldi tekrar anlamiyorm.

Gznn
Bende çok sevindim seni gördüğüme. Biraz geç yazdım kusura bakma internetim kapalıydı. Evet çınlamam hala devam ediyo hiç geçmedi. Seninki geçtinmi sen nasılsın

Kizlar merhaba.Tedavim devam ediyor. 20 gundur acayip iyiydm.Ama bi saat once ayni berbat skntı girdi icime. Ilacida kullaniyrm anlamadimki noldu birden. Degisik bisey yapmadim ayni dozda devam ediyrm. Hastaligim her nüksettiginde hemen ilaca baslar 15 gunde toparlardim ve hastalığın adini bile unutrdm. Simdi 2 aydir ugrasiyorm tam duzeldim derken yine çöktü içime agir bi mutsuzluk karamsarlık. Oysa hayatimda hastaligim dsnda hersey o kadar iyi gidiyorki ama bu his geldiginde gözüm gormuyo hiç bi guzelligi. Beni uyutsunlar istyrm yani o kadar berbat bi his. Neden 20 gun sonra geldi tekrar anlamiyorm.

Mevsim geçişlerinde hortlayabiliyor. Aslında pek sebep de aramıyor ya kendileri :)) Düzenli ilaca devam. İyileştim diye ilacı kesmek yok.

sen kaçıncı haftadasın canım nasıl geçiyo ilaç kullanıyo musun?
ben 26 haftayım hayır ılac kullanmıorum ama son bı haftadır cok garıbım basım donuor sersem gıbıyım cok bıseyde yıyemıorum sankı dogunca ona bakamıcam alısamıcam korkusu sureklı ıcımde hıc tadına varamıorum bıseyın ya senın haftan kac

ben 15. haftayım senin çok şükür az kalmış rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasib etsin inşaAllah...benimde pek iştahım yokk zorla bişeyler yemeye çalışıyorum...çalışıyorum okul bittiğinden beri çocuk olunca evde sıkılır mıyım yanlız kaldıkça daha kötü olur muyum nasıl bakarım bebeğe zaten evhamlıyım???sorular sorular kendimi o yüzden pek iyi hissedemiyorumm bende sersem gibiyim içimde bi sıkıntı geçmiyoo yüzüme ateş geliyoo hayırlısıyla bugünler en güzel şekilde geçsin inşaAllah...

ben 15. haftayım senin çok şükür az kalmış rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasib etsin inşaAllah...benimde pek iştahım yokk zorla bişeyler yemeye çalışıyorum...çalışıyorum okul bittiğinden beri çocuk olunca evde sıkılır mıyım yanlız kaldıkça daha kötü olur muyum nasıl bakarım bebeğe zaten evhamlıyım???sorular sorular kendimi o yüzden pek iyi hissedemiyorumm bende sersem gibiyim içimde bi sıkıntı geçmiyoo yüzüme ateş geliyoo hayırlısıyla bugünler en güzel şekilde geçsin inşaAllah...

amin hepımızın ınsallah valla yaşayıp gormekten baska sansımız yok burdakı arkadaslarda aynı bızım gıbıydı onlarda dogurdular olmasa ılaca baslancak artık

mrb arkadaslar bısey danısacaktım ıze hamılelıgınde ılac kullanmayanlar ozellıkle sabah kahvaltısından sonra asıırı nabzım hızlanıor vucudum sankı yenıden kan uretıor gıbı oluor ozellıkle sabah oluor bılıorumkı hamılelıkte normal ama bu durum dogumdan sonra gecıormu yoksa sureklı olemı benım normalde nabzım cok dusuktu sımdı yukseldı

Arkadaşlar dun hamile oldugumu öğrendim. İlacı birakma aşamasındaydık. Paxil 5 mg kullanıyordum. Cok tedirgimin ilaç zarar verir mi diye. Doktorla konuştum ilacı bıraktık. Yüzde yüz garanti veremem bir hekim olarak dedi. Ama paxille bircok hamilelik devam ettirdik bir sıkıntı olmadı dedi.ilaç kullanırken hamile kalan var mı benim gibi??

Arkadaşlar dun hamile oldugumu öğrendim. İlacı birakma aşamasındaydık. Paxil 5 mg kullanıyordum. Cok tedirgimin ilaç zarar verir mi diye. Doktorla konuştum ilacı bıraktık. Yüzde yüz garanti veremem bir hekim olarak dedi. Ama paxille bircok hamilelik devam ettirdik bir sıkıntı olmadı dedi.ilaç kullanırken hamile kalan var mı benim gibi??

Merhaba.

Hayırlı olsun hamileliğin. Ben de hamile olduğumu öğrenene kadar 20 mg Paxil ve 2 ilaç daha kullanıyordum. Şimdi kızım var. Kasım'da 2 yaşına basacak İnşallah. Korkma. Hepimiz Allah'a emanetiz.

slm benimde hamilelikte sıkıntılarım vardı ilaç kullananlardanım bende. gebeliğimin 4. ayından sonra lustral ve largactil kullanmak zorunda kaldım ilaç kullanan arkadaşlara örnek olsun diye yazıyorum suanda 3 aylık bebeğim var ve bebeğimde allaha şükür hiçbir sorun olmadı. gayet sağlıklı ilaç kullanmaktan o kadar tedirgin olmayın bu durum gereğinden fazla abartılıyor doktorunuza güvenin derim ve ona bırakın herşey gayet güzel olucaktır burada biçok arkadaşımız var ilaçla hamilelik geçirdi hepsininde bebekleri sağlıklı dogdu. kendinize iyi bakın sağlıklı gebelikler...

Merhabalar
Yaklaşık 3aydır buralardayım eskilerden birçok kişiyi tanıyorum özellikle domestıkus:)öncelikle size çok teşekkür ediyorum sizin sayenizde sıkıntılarımda yanlız olmadığımı anladım,sonuçta bir hayat yaşıyoruz ve sıkıntılarımız oluyor benim hamileliğimde yaşadığıdım kötü olaylar sonrasında başlayan ve her dakika peşimi bırakmayan anksiyetem var saolsun:) yeri geldi ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü ilaçsız yapamadığım anlarımda oldu şuan 38 haftalık hamileyim bir hafta sonra sezeryanla doğumum olucak hayırlısıyla arkadaşlar ben çok şükür sona yaklaştım hayırlısıyla inşallah sağlıkla bebeğime kavuşucam ..duygularım okadar yoğunki şuan hiçbirinizi tanımıyorum ama herkesten yakınsınız bana dertler paylaştıkta azalırmış inşallah burdaki bütün bebek bekleyen arkadaşlarım mutlu sona ulaşırlar :) hepinize dua edicem

Merhabalar
Yaklaşık 3aydır buralardayım eskilerden birçok kişiyi tanıyorum özellikle domestıkus:)öncelikle size çok teşekkür ediyorum sizin sayenizde sıkıntılarımda yanlız olmadığımı anladım,sonuçta bir hayat yaşıyoruz ve sıkıntılarımız oluyor benim hamileliğimde yaşadığıdım kötü olaylar sonrasında başlayan ve her dakika peşimi bırakmayan anksiyetem var saolsun:) yeri geldi ilaç kullanmak zorunda kaldım çünkü ilaçsız yapamadığım anlarımda oldu şuan 38 haftalık hamileyim bir hafta sonra sezeryanla doğumum olucak hayırlısıyla arkadaşlar ben çok şükür sona yaklaştım hayırlısıyla inşallah sağlıkla bebeğime kavuşucam ..duygularım okadar yoğunki şuan hiçbirinizi tanımıyorum ama herkesten yakınsınız bana dertler paylaştıkta azalırmış inşallah burdaki bütün bebek bekleyen arkadaşlarım mutlu sona ulaşırlar :) hepinize dua edicem
assle özellikle doğuma girerken dua et tüm bebek bekleyenler isteyenler için :) onlardan biri de benim bat 15 eylül :)

Merhabalar

Aaaaaa! Çok teşekkür ederim :) Faydam olduğunu bilmek çok güzel bir duygu. İnşallah bebeğini kazasız belasız kucağına alırsın ve vaktin olursa sen de yeni hamilelere yardımcı olursun.

Hep yazdım, Nasrettin Hoca misali, damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor işte. Allah dualarını kabul ve makbul eylesin İnşallah. Huzurlu ve sağlıklı günlerin olsun. :)

Nilgunuk inşallah sizde bana dua edin lütfen:)
Domestikus Allah sanada bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin inşallah .

Domestikus bişey sorabilirmiyim sanırım sen ilaçları doğumdan önce bırakmamıştın 32.haftandamı doğum yapmıştın .ben şuan ilaç içip içmemek arasındayım son günlerde çok zor geçiyor zaten Dr bana çok hafif bir ilaç verdi onu bile doğru düzgün kullanmadım korktum ama son günler dahada sıkıcı geçiyor:s

Domestikus bişey sorabilirmiyim sanırım sen ilaçları doğumdan önce bırakmamıştın 32.haftandamı doğum yapmıştın .ben şuan ilaç içip içmemek arasındayım son günlerde çok zor geçiyor zaten Dr bana çok hafif bir ilaç verdi onu bile doğru düzgün kullanmadım korktum ama son günler dahada sıkıcı geçiyor:s

Evet ben hamile olduğumu öğrenene kadar 3 çeşit ilaç kullanıyordum. Evde test yaptım, hamileliğimi öğrenince bıraktım. 18. haftada tekrar başladım. 32+2 de doğum yaptım. Doktorum ilaç önermedi ama ben gerçekten çok zor durumdaydım. Sana da tavsiyem, önce Allah'a, sonra doktoruna güven. Zaten doğumun gelmiş. :) Güzel duan için ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Evet ben hamile olduğumu öğrenene kadar 3 çeşit ilaç kullanıyordum. Evde test yaptım, hamileliğimi öğrenince bıraktım. 18. haftada tekrar başladım. 32+2 de doğum yaptım. Doktorum ilaç önermedi ama ben gerçekten çok zor durumdaydım. Sana da tavsiyem, önce Allah'a, sonra doktoruna güven. Zaten doğumun gelmiş. :) Güzel duan için ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Korkularıma engel olabilsem sorun kalmayacak ama maalesef başedemiyorum az kaldı ama zaman geçmiyor resmen :)

Back
X