Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba.

Hayırlı olsun hamileliğin. Ben de hamile olduğumu öğrenene kadar 20 mg Paxil ve 2 ilaç daha kullanıyordum. Şimdi kızım var. Kasım'da 2 yaşına basacak İnşallah. Korkma. Hepimiz Allah'a emanetiz.

Allah uzun ömür versin bebeğinize inş. Ben paxili en düşük dozda kullanıyordum kendimi bu şekilde avutmak istiyorum ama yine de tedirgimin. Sanırım 1-2 haftalık bebeğim. Adetimin geçmesini bekliyorum kesinleşmesi için. İnşallah hersey yolunda gider..

Allah uzun ömür versin bebeğinize inş. Ben paxili en düşük dozda kullanıyordum kendimi bu şekilde avutmak istiyorum ama yine de tedirgimin. Sanırım 1-2 haftalık bebeğim. Adetimin geçmesini bekliyorum kesinleşmesi için. İnşallah hersey yolunda gider..[/QUOTE

Amin. Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar dun hamile oldugumu öğrendim. İlacı birakma aşamasındaydık. Paxil 5 mg kullanıyordum. Cok tedirgimin ilaç zarar verir mi diye. Doktorla konuştum ilacı bıraktık. Yüzde yüz garanti veremem bir hekim olarak dedi. Ama paxille bircok hamilelik devam ettirdik bir sıkıntı olmadı dedi.ilaç kullanırken hamile kalan var mı benim gibi??

hayırlı olsun darısı başımıza:))kalbinizi ferah tutun onlarca kişi var burada ilaçla hamilelik geçiren...

Arkadaşlar internette psikiyatrı İbrahim bilgerin videoları var ben biraz dinledim rahatladım sizede tavsiye ederim belki faydası olur

böyle güzel şeyler okuyunca hemen hamile kalasım geliyor :) öyle merak ediyorum ki anneliği :)

idare etmeye çalışıyorum canım hem hamilelik hem şikayetler biraz zorluyo nereye kadar gidecek bilmiyorum artıkk 16. haftalık olduk çok şükürrr...rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlii nasib etsindee...

sen nasılsın inşaAllah az kalmış doğumunada rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşaAllah...hamilelikte ilaç kullandın mı canım?

sen nasılsın inşaAllah az kalmış doğumunada rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşaAllah...hamilelikte ilaç kullandın mı canım?

Merhaba Tuğbacım ben 20.ci haftaya kadar ilaçsız rahat sayılabilecek hamilelik süreci geçirdim sonrasında psikolojik olarak zor hatta kendimce çok zor travma yaşadım arkasından korkularım kaygılarım hayatımın en zor dönemi başladı hamile olmasaydım bukadar etkilenirmiydim hayır etkilenmezdim diye düşünüyorum Pskiyatriye gittim ilaç başladık bi süre kullanadım vicdan yapıp bıraktım sonra saçma sapan korkularım oluştu tekrardan köşeye sıkıştım fena şekilde insan hamileyken İnan herşey dahada zor gelıyor ama çok şükür bu günlere geldim biraz daha erteledi Dr bugün doğumumu doğumdan sonra yazarım buraya zaman herşeyin ilacı sabredin lütfen herşey güzel olucak ..

HERKESE MERHABALAR;

Ben de 9 haftalık hamileyim ve 4 yıldır panik atak tedavisi olduğum için Paxil kullanıyorum..bırakmayı çok denedim ama başaramadım..hamileliğimi öğrendiğim 4.haftasında ilacı bıraktım,1 ay boyunca şiddetli baş dönmelerim oldu,ağlama krüzleri yaşadım,hamile olduğuma sevinemedim..ama PA hiç yaşamadım bu içimi rahatlatıyor..ŞUan depresyondayım evet,hamileliğimin tadını çıkaramıyorum,bulantılarım fazla oluyor ama PA yaşamadığım için şükrediyorum..Psikiatristim ilaç kullanmamı önermiyor ,yola terapi ile devam edeceğiz..gerçekten zor bir dönem,allah hepimizin yardımcısı olsun,bu günler de gececek inşallah..hepinize acil şifalar diliyorum..Bu arada gece uykusuzluk sorunum oluyor bazen,bunun için remeron yarım tablet kullanıyorum ara sıra (yine dr umun kontrolunde)..siz de doktorunuza danışabilirsiniz bu ilacı ..hepinize acil şifalar..

slm violaromance bi sorum olcktı dr kontrolünde ara sıra remoron aldığını yazmışsın acaba psikatristin mi izin verdi kadın doğum doktorunmu bende ilk 3 ay çok uyky problemi yasadım ve toplam 5-6 kezi geçmez çeyrek remoron aldım.Psikyatristim bi sorun olmaz diyor ama her dr farklı söylüyor tabikii bu yüzden stres yaptım.acaba senin dr yorumu ne?

merhaba arkadaşlar şuan 26 haftalık hamileyim.10 yıldır anksiyete tedavisi gördüm hep ilaç kullandım .gebelik için ilacı bırakmayı çok denedim ama her seferinde 2 ay sonra başlamak zorunda kaldım. hamile kaldıımda ilacı bıraktım ama ilk 3 ay çok kötü geçti benim için 12.haftadan sonra 1 ay lustral 50 mg kullandım psikyatrimin izniyle sonra kafama çok taktım ve ilacı bıraktım ve şu an ilaç almıyorum .Ama çok stres yapıyorum bebeğim sağlıklı ama yııllar sonra ilaçlar yüzünden bi sıkıntı olurmu diye dr olmaz diyor ama ben yine sıkıntı yapıyorum nette her şey yazıyor ilaçlar konusunda.Siz böyle bir konuyu drlarınızla hiç konuştunuzmu acaba.

kızlar günaydın nasılsınız nasıl geçiyo hamilelik inşaAllah iyidir hepinize güzel hastalıksız bir hamilelik diliyorum...Allah yardımcımız olsun...

Merhaba Tuğbacım ben 20.ci haftaya kadar ilaçsız rahat sayılabilecek hamilelik süreci geçirdim sonrasında psikolojik olarak zor hatta kendimce çok zor travma yaşadım arkasından korkularım kaygılarım hayatımın en zor dönemi başladı hamile olmasaydım bukadar etkilenirmiydim hayır etkilenmezdim diye düşünüyorum Pskiyatriye gittim ilaç başladık bi süre kullanadım vicdan yapıp bıraktım sonra saçma sapan korkularım oluştu tekrardan köşeye sıkıştım fena şekilde insan hamileyken İnan herşey dahada zor gelıyor ama çok şükür bu günlere geldim biraz daha erteledi Dr bugün doğumumu doğumdan sonra yazarım buraya zaman herşeyin ilacı sabredin lütfen herşey güzel olucak ..

canım dogumdan sonra güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma...

yaa benım bas donmelerımın nedenı pa mı yoksa baska bıseymı bole sureklı dengesızlık bas donmesı kulakta dolgunluk ısıga bakamam varmıdır ya off pa vurmuo bas donmem yuzunden vuruor ya

yaa benım bas donmelerımın nedenı pa mı yoksa baska bıseymı bole sureklı dengesızlık bas donmesı kulakta dolgunluk ısıga bakamam varmıdır ya off pa vurmuo bas donmem yuzunden vuruor ya

Merhaba.

Ben bütün hamileliğim boyunca yaşadım bu durumu. Bi kan tahlili yaptır, kansız kalmışsan da aynı belirtiler ortaya çıkar. Ama büyük ihtimal panik atak yüzünden.

yaa nasıl bişeyse bu anlayamadım herşeye neden olabiliyorr:S:S bendede çok fazla halsizlik ne yapacağını bilememe sersemlikk iç sıkıntısı mide rahatsızlıkları oluyoo rabbim herkesin yardımcısı olsun inşaAllah...

Merhaba.

Ben bütün hamileliğim boyunca yaşadım bu durumu. Bi kan tahlili yaptır, kansız kalmışsan da aynı belirtiler ortaya çıkar. Ama büyük ihtimal panik atak yüzünden.
ya sımdı geldım dr dan kanım ıyı ama demır ılacı verdı yınede bı tuhaf bısey bu daha oncede pa vardı ama hıc bunları yasamamıstır sırt ve omurılık agrım boyun agrım var acaba ondanmı bılmıorum senınkı dogumdan sonra gectımı yoksa ılactan sonramı gectı cnm

Back
X