öncelikle rahat ol.dedigim gibi ilacinin etkisi haftalarca devam edicek..daha sonrasinda devam ederse terapi yontemini denersin.ilaç almak ilk çözüm degil.. anksiyete derken icin sıkılıyor falan degilmi?Cevabinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle rahat ol.dedigim gibi ilacinin etkisi haftalarca devam edicek..daha sonrasinda devam ederse terapi yontemini denersin.ilaç almak ilk çözüm degil.. anksiyete derken icin sıkılıyor falan degilmi?Cevabinizi bekliyorum
Terapi nasıl iluyorarunaoluyorst: 37817309 .!.:öncelikle rahat ol.dedigim gibi ilacinin etkisi haftalarca devam edicek..daha sonrasinda devam ederse terapi yontemini denersin.ilaç almak ilk çözüm degil.. anksiyete derken icin sıkılıyor falan degilmi?
Pisikologa gidicem randevu aldm konusmak icin terapi dediğin bu muTerapi nasıl iluyor
evet canim tepapi bu...konusarak seni hastaligin hakkinda bilinçlendirmesi...ben panik ataktim delirirmiyim aklimi kacirirmiyim diye korkuyordum ilac kullanmaya basladim gecti...takii hamile kalıp ilaclarimi birakana kadar..5 ay idare ettim.simdi 6.aydayim dayanamadim dün basladim ilacaPisikologa gidicem randevu aldm konusmak icin terapi dediğin bu mu
izmirdeyim canim ben.evet doktorum izin verdi.düşük doz kullanabilirsin dedi.6.aya kadar sabrettim ama gücüm kalmadı.bunlari yaşayacağım hayatta aklima gelmezdi
bebek maaşallah cok iyi sıkıntı yokİlaç kullanmanıza izin verdimi doktorunuz özel hastanenin doktorumu bende dayanamazssam kullanicam herhalde çocuğunuz nasil saglikli mi
psikolog önerdi doğum doktorun onayladı içiyorum ama beynim uyuştu resmenDogum doktorunuz mu onerdi ilacı
6aylik mi oldu sizinarunaaasizin m t: 37825997 .!.:psikolog önerdi doğum doktorun onayladı içiyorum ama beynim uyuştu resmen![]()
6 aylık oldu benim evet ama çok kötüyüm ilaç içince daha kötü oldum. 2 günde ilaca alışmak zor tabi ama hormonlarında etkisi vardır bu halim hiç iyi değil.6aylik mi oldu sizin