Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

evvvveeeet Ela da güzel aslında aklımda Ece vardı ama buda gayet iyi bir fikir.yazıcam hepsini bir kenara sonra elicem:KK66:
ece de güzelmiş. ben böyle kısa isimleri çok seviyorum. bakalım benim kızmı erkek mi olucak. bu arada ben bu aralar tansıyon sorunuyla bogusuyorum. holter takılmıştı . bugün gözüktüm doktora ortalama 13-7 çıktı. hem kadın dogum doktorum hem kalp doktoru sıkı diyet verdi :( tuzsuz yiyecekmişim hamuişi yok en kötüsü tatlı yok. tatlı beni çok mutlu ediyordu artık yasak ne yazık ki.

ece de güzelmiş. ben böyle kısa isimleri çok seviyorum. bakalım benim kızmı erkek mi olucak. bu arada ben bu aralar tansıyon sorunuyla bogusuyorum. holter takılmıştı . bugün gözüktüm doktora ortalama 13-7 çıktı. hem kadın dogum doktorum hem kalp doktoru sıkı diyet verdi :KK43: tuzsuz yiyecekmişim hamuişi yok en kötüsü tatlı yok. tatlı beni çok mutlu ediyordu artık yasak ne yazık ki.
benimde normalde tansiyonum 11-6 falandır ama son 1 aydır özellikle 13-8 falan çıkıyor benimde yüksek ama doktorum normal dedi olabilir hiç üzerinde durma dedi.

benimde normalde tansiyonum 11-6 falandır ama son 1 aydır özellikle 13-8 falan çıkıyor benimde yüksek ama doktorum normal dedi olabilir hiç üzerinde durma dedi.
benim daha başlarda boyle canım sanırım o yuzden herşeyi yasakladılar. ama seninki normal baya haftana göre.

benim daha başlarda boyle canım sanırım o yuzden herşeyi yasakladılar. ama seninki normal baya haftana göre.
biraz dikkat et bakalım.. tuzu biraz azalt..çok sıkı bir diyetle kendini üzme bence biraz dikkat etsen normale döner.tam kaç haftalıktı senin

biraz dikkat et bakalım.. tuzu biraz azalt..çok sıkı bir diyetle kendini üzme bence biraz dikkat etsen normale döner.tam kaç haftalıktı senin
10 hafta 5 gün daha canım. benim ailemde tansiyon var bir de ben genetiğime baktırmıştım düşük düzeyde kan pıhtılaşması var hap kullanıyorum. işte bu nedenlerle de tansiyonumu kontrol altında tutmak istiyorlar. kilo almamalıymışım hem pıhtılaşma hem tansiyon için. şimdilik diyet iyi gidiyor. tek zor gelen tatlısızlık. onun yerine kuru incir yiyorum şimdilik tutuyor bakalım.

Arkadaslar yotube dan psikiyatr dr. ibrahim bilgeni dinleyin cok rahatlatiyor panik atak ve kaygi sorunu yasayanlar icin ben dinledin 1 dk icim rahatladı dogrusu

Kaygi ve panik atak ile ilgili cani. Yotube de psikiyatr ibrahim bilgen videolari diyosun panik atak ve kaygi sorunu yasiyosan bakabilirsin canim

Tşk cnm dinledim iyi bi dr biliyorum onu ilaç önermiyo:( bı beni sıkıyo hamile değilim ama istiyorum cesaret vermesi lazım bana

merhaba arkadaşlar.ben de hamileliğimin 5. ayında tanıştım bu hastalıkla..kaygı endişe ağlama krizleri huzursuzluk her an diken üstünde bişey olcakmış hissiyle yaşamak..o ara bir psikoloğa gittim..daha önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı.yaygın anksiyete dedi..psikiyatra gitmedim o zaman ilaç kullanamam diye.sıktım dişimi doğum yapınca rahatlayacam diye.1 ay oldu doğum yapalı..her günüm daha felaket geçiyor.bugün psikaytra gittim.5 saat emzirmeye ara vererek kullanabileceğim bi ilaç tavsiye etti.Tranko buskas.deneyecem.panik atak dedi.Allah yardımcımız olsun.çok zor.çok çaresizim mutsuzum.hiç bir şey bana mutluluk vermiyo.portakal çıkmış diye yaşama sevinciyle dolan bi insanken bu hallere nası geldim bilmiyorum.ne yapmalıyız??

kızlar ilaca başlayalı 7 gün oldu...biraz daha iyiyim sanki...benimde biraz tansiyonum yüksek.. belkide o yüzden sürekli huzursuz endişeli ve aglamakliyim:(( korkuyorum diye aglayasim geliyor.Allahim sag saglim gecsin şu hamilelik yalvaririmm

kızlar ilaca başlayalı 7 gün oldu...biraz daha iyiyim sanki...benimde biraz tansiyonum yüksek.. belkide o yüzden sürekli huzursuz endişeli ve aglamakliyim:KK43:( korkuyorum diye aglayasim geliyor.Allahim sag saglim gecsin şu hamilelik yalvaririmm
merhaba arkadaşlar.ben de hamileliğimin 5. ayında tanıştım bu hastalıkla..kaygı endişe ağlama krizleri huzursuzluk her an diken üstünde bişey olcakmış hissiyle yaşamak..o ara bir psikoloğa gittim..daha önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı.yaygın anksiyete dedi..psikiyatra gitmedim o zaman ilaç kullanamam diye.sıktım dişimi doğum yapınca rahatlayacam diye.1 ay oldu doğum yapalı..her günüm daha felaket geçiyor.bugün psikaytra gittim.5 saat emzirmeye ara vererek kullanabileceğim bi ilaç tavsiye etti.Tranko buskas.deneyecem.panik atak dedi.Allah yardımcımız olsun.çok zor.çok çaresizim mutsuzum.hiç bir şey bana mutluluk vermiyo.portakal çıkmış diye yaşama sevinciyle dolan bi insanken bu hallere nası geldim bilmiyorum.ne yapmalıyız??
İlaci

[QUOTilacızce, post: 37929328, member: 638122"]İlaci[/QUOTE]
Ayni ilaci bende kullandim çok güzel bi ilaç rahtlatir seni ama be n hamile dgildim kullandigimda birde carpintilarim vardı onun için vermişti doktorum

Back
X