Arkadaslar bugun doktorum aradı yine anlattım durumu. O da bunun biraz inatçı oldugunu ama geçeceğini sabretmemi söyledi. Her Zamanki şeyleri söyledi. Ben de Doğumdan sonra daha kötü olmamak için, doğum yaklaştıkça daha kötü olmamak için ilaç başlayalım dedim. Bu senin kararın dedi bizler malesef garanti veremeyiz ama şimdiye kadar kullandığımız hastalarda bir sıkıntı çıkmadı dedi. Bu durumda paxil yarım 3 hafta, etki ederse sonra çeyrek, etmese tam alırsın dedi. Yabancılaşma için normalde risperdal verirdim ama doğuma kadar paxil ile idare etmeliyiz dedi. Kararı bana bıraktı. Ben de düşünüp size yazarım dedim. Ne diyorsunuz arkadaşlar başlayayım mı ilaca, halimi biliyosunuz.
canimm bak senin haftalardaydim bende dayanamadim ictim.cok araştırdım.yaşadığım korkunun stresin bebeğe çok daha kötü etkisi varmış.oysa ilaç kullanan hiiiiiiiiç kimse ama bak tek örnek bile yok kötü sonuç yaşamamış.doktor zaten uygun dozu veriyor sana.ben direnme derim.bebek icerde tüm hayati boyunca taşıyacagi kimligini korkularla panikle olusturmasin düşüncesindeyim...