Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kİlo aldın mı?Benim 19/zuncu haftam normalmi sizce nefes darlığı yoksa panik ataktan mi kaynaklanıyor
Sizi anlıyorum kaygı bozukluğu işte hepimzde olan. Ben yarn kardiyolga randevu aldm korkym napıcm bilmyrm sadce tel istedgm bu tansiyon kaygsnı yenmek. Saatlerce ağlamak istyrm burda sizn yazdklarnzı görünce iyi geliyor onun dısnda zaten kmse anlamyo etrafta. Hersryn var derdin yok ne kuruyosn diyolar onunla alakası yokki.. İnsan kontrol dışı kalıyor. Bugun resmendelircektim nefesimi kontrolleyemdm kimblr tansynm kaçtı. Bide internnttediyoki yüksel tansyon anneyi riske sokar böbrek kalbe zarar verir falan. E iyide beni her ölçtüklerinde duırduramyrmki kendmi zaten normaldede yükseltrm diye gün icnde korku halinde yaşyrmİyi Ceren de okusun o zaman :)) Benim sizden farkım, sizin geçtiğiniz yolu ben 2 sene önce geçtim. Yoksa o dönemde ben de tansiyondan, şekerden korkuyordum. Doktora gidemediğim için şeker yüklemesi yaptıramamıştım ve ya şekerim çıkarsa diye korkudan şeker ölçüm cihazı alıp kendim evde ölçmüştüm. Sizin yaşadıklarınızı yaşadım birebir. Korkunun faydası olmadığı gibi, zararı var aksine. Kalp sesi için ne desem? :)) Müzik dinle mesela. Şarkı söyle duymamak için. Kendini oyalamayı dene. Dikkatin dağılırsa duymazsın belki :)
Bilmem daha gitmedim kontroleK
Kİlo aldın mı?
Evde tartın yok mu bacım:))) paniktendir sinuzitin varsa ondandır kilı aldıysanda olabilir yok astım oldum diyip en kotusunu duşunecem ben illa diyosan bi dahiliyeye gitBilmem daha gitmedim kontrole
Benimde aklıma gelmiyor değil kaç gündür var öksürük kuru kuru birde çok hapsiriyorum bacım yok vallaa tartım ;-)Evde tartın yok mu bacım:))) paniktendir sinuzitin varsa ondandır kilı aldıysanda olabilir yok astım oldum diyip en kotusunu duşunecem ben illa diyosan bi dahiliyeye git![]()
Eee salgın var dikkat et,portakalı bol tut ve vicks her derde deva onsuz gunum geçmezBenimde aklıma gelmiyor değil kaç gündür var öksürük kuru kuru birde çok hapsiriyorum bacım yok vallaa tartım ;-)
Valla yasanmaz olurmu bende her sabah uyandigimda cok kotu oluyorum. Sanki dunya basima.yikilmis gibi endiselerim artiyor. Eger gun icinde.kafami.dagitacak birsryler yapmazsam hala devam ediyor. Geceleri bile belli bir saatte uyanip anksiyetemi yasiyorum. Cok zor gunler sanirim.hormonal baskilar da var tabi bu endiseyi artiran ...Her Sabah cok karamsar oluyorum. Butun hersey sabahlari aklima geliyor. Cok mutsuzum sabahlari. saat 11 12 gibi dagilmaya başlıyor hersey n ormale donmeye basliyoR. Nedir bu yasadigim benim ya anlamiyorum. Sabahlari yaşamaktan bikiyorum hersey cok kotu ama ogleden sonra sanki sabah dusunduklerimi dusunen ben degilim. Sizin bu anksiyeteyi yogun yasadiginiz saatler var mi. Ben niye ozelliklw sabahlari boyle oluyorum acaba.
Benim en buyuk hatam internteen arastirip arastirip kendimi strede sokmak oldu doktorum hep kiziyor okuma internet cop bilgi diye bir seyi ne kadar arastirirsam sanki o semptonlari yasiyorum.
Aynen valla faydasi yok okumanin... sen ne kadarlik hamilesin ...Arkadasım günaydın ben netten okuya okuya kendimi şizofreni de yaptım paranoyak da :) bana da doktorum ve eşim yasaklıyorokuma sen de. Gercekten faydası yok aksine hemen kendimize yyontuyoruz.
29. Haftadayım canım...Aynen valla faydasi yok okumanin... sen ne kadarlik hamilesin ...
bak hiçbirseyin yokmuş. sende rahatla artık. tansiyonunda çok güzel gelmiş korkma artık tansiyondanKızlar kardiyologtan yeni geldim. Tansiyonumu ölçtüler bana söylemeyn dedm ekg falan cekildi ultrason hersy normal. Neyi kuruyosn dedi tansyonm yükselmesnden cok korkyrm dedm tansynun yükseek degil dedi. Ayrıca evet riskli olabilir ama herseyn normal dedi. Bende dedm tansiyon kalbe böbreklere vuryoms anneye zararı cokms bebeğide zehirliyoms dedm oda kim diyo bunları etrafnda öyle olan kmse varmo dedi bende yok internntten okyrm dedm kesnlkleokuma dedi ve korkularının üstüne git birdaha tansiyonunu ölçücez dedi hayır dememe kalmadanyaptştrdı koluma aleti ve benmle sohbet etmeye basladı sorularna cvp verrken unttm bian tansyonu ve sonucu gösterdi 12/8 yok olamaz falan dedm :) tansyon hastası deglsn telaşla yapysn dedi. Ve kızlar sonuc olarak şunu söyleyebşrm bnm bu fobim internetten okuyarak kat kat arttı ve hayatmı mafetti okumayın brakın sizde bende kendm okumamak icin kontrollcem sizde yapın
Kesinlikle oyle katiliyorum. Kendi kenimize yukseltiyoruz. Bak ne guzel hic birsey cikmamis en azindan rahatlamis oldun... durup durup da olcme tansiyonunu... inan birtek ben yadiyorum sanirdim bu site okadar iyi geldiki bana.. bak senin yasadiklarini herkes yasiyormus demmekki ... rahat olalim hrp iyi dusunelim.. basimiza bir is grleceksede gelir kimse engelleyemez ...Kızlar kardiyologtan yeni geldim. Tansiyonumu ölçtüler bana söylemeyn dedm ekg falan cekildi ultrason hersy normal. Neyi kuruyosn dedi tansyonm yükselmesnden cok korkyrm dedm tansynun yükseek degil dedi. Ayrıca evet riskli olabilir ama herseyn normal dedi. Bende dedm tansiyon kalbe böbreklere vuryoms anneye zararı cokms bebeğide zehirliyoms dedm oda kim diyo bunları etrafnda öyle olan kmse varmo dedi bende yok internntten okyrm dedm kesnlkleokuma dedi ve korkularının üstüne git birdaha tansiyonunu ölçücez dedi hayır dememe kalmadanyaptştrdı koluma aleti ve benmle sohbet etmeye basladı sorularna cvp verrken unttm bian tansyonu ve sonucu gösterdi 12/8 yok olamaz falan dedm :) tansyon hastası deglsn telaşla yapysn dedi. Ve kızlar sonuc olarak şunu söyleyebşrm bnm bu fobim internetten okuyarak kat kat arttı ve hayatmı mafetti okumayın brakın sizde bende kendm okumamak icin kontrollcem sizde yapın
tabi bana da gün içinde fenalıklar bastığı oluyor ama neden sabahları hem aynıyım onu anlamıyorum. sabahları cok daha kötüyüm mutsuzum karamsarım. hiç değişmiyor bu. her sabah aynı şey.Valla yasanmaz olurmu bende her sabah uyandigimda cok kotu oluyorum. Sanki dunya basima.yikilmis gibi endiselerim artiyor. Eger gun icinde.kafami.dagitacak birsryler yapmazsam hala devam ediyor. Geceleri bile belli bir saatte uyanip anksiyetemi yasiyorum. Cok zor gunler sanirim.hormonal baskilar da var tabi bu endiseyi artiran ...
nasılsın canım ıyı mısın biraz daha. ilaç etkisni göstermeye başladımı.29. Haftadayım canım...