Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba arkadaşlar ben panik atak tedavisi görüyorum paxera 20 mg yarım dideral yarım öğlen yarım akşam alıyorum psikiyatrist doktorum da hamile olduğumu biliyor ve riski yok dedi ancak kadın doğum doktorum asla depresyon ilacı kullanmanı istemiyorum dedi şimdi çok korkuyorum emin olmak istiyorum bebeğime zarar vermek istemiyorum 6 haftalık hamileyim arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar ben panik atak tedavisi görüyorum paxera 20 mg yarım dideral yarım öğlen yarım akşam alıyorum psikiyatrist doktorum da hamile olduğumu biliyor ve riski yok dedi ancak kadın doğum doktorum asla depresyon ilacı kullanmanı istemiyorum dedi şimdi çok korkuyorum emin olmak istiyorum bebeğime zarar vermek istemiyorum 6 haftalık hamileyim arkadaşlar
Arkadasim 6 haftalik cok.yeni evet belki bisey olmaz ama oladabilir. Olk 3 ay kesinlikle ilac kullanamazsin dedi bana doktorum riski atlatmaliyiz dedi.. sabretmelisin ben sabrettim halada kullanmiyorum kendine baska seyler bul inan bende cok kotu gunler gecirdim ama inan ilk 3 ay riskli dogum doktorun dogru soyluyor bence risk alma nr olur ne olmaz

arkadaslar derealızasyon ve yabancılasmadan bı turlu kurtulamadım....ozellıklede evın ıcınde cok oluo....aıleme karsı cok yabancılasmıs durumdayım ama onlara solemıorum bana tuhaf varlıklarmıs gıbı gelıo....bıde aklıma gelen sacma sapan dusuncelerden kurtulamıorum....hatta o kadar sacma ve korkunckı solesem mutlaka delı oldugumu dusunursunuz...bıde gercekdısılık duygulşarındanda kurtulamıorum dıger ınsanlar gercekmı gıbısınden sacma dusunceler gelıo....bu düşüncelerin esiri oldum. 29 haftalık hamileyim biliyorsunuz 1 haftadır paxil yarım alıyorum.

Kızlar göğüs ağrım var kolumda sanki uyuşuk gibi kalp krizi geçiyor olamam değil mi;(((((((
O bendede
Kızlar göğüs ağrım var kolumda sanki uyuşuk gibi kalp krizi geçiyor olamam değil mi;(((((((
O bendede var canım ama darlık var nefes darlığı nefesim kesilecekmis gibi uustmeden oluy
Az once disarida benide yakaladi kalp carpintisi bas donmesi boyle ic gecmesi gibi ailemede soyleyemedim kendi kendime atlatmak istedim ama hala kalp caepintim var cok fena oluyorum
Bana hep aksam oluyor o nefes darlığı ile birlikte can darlığı oluyo

O bendede

O bendede var canım ama darlık var nefes darlığı nefesim kesilecekmis gibi uustmeden oluy

Bana hep aksam oluyor o nefes darlığı ile birlikte can darlığı oluyo
Ya nasil bir durum durup durup niye yokluyor... evet benumde canim daraliyor esime soyluyorum nasil bisry anlamiyorumki diyor..gogusumun orda kalbimi sanki kutu icine aliyolar bunalim geciriyorum...

Ya nasil bir durum durup durup niye yokluyor... evet benumde canim daraliyor esime soyluyorum nasil bisry anlamiyorumki diyor..gogusumun orda kalbimi sanki kutu icine aliyolar bunalim geciriyorum...
Evet aynen öğle birşey bitiyor birşey başlıyor nefes darlığı ndan olcem diye korkuyorum valaa

Ya sizde magnezyum eksikliği olabilir mi acaba? Hamilelikte magnezyum eksikliği ağrı ve kramplara sebep olabiliyor. Yok bence kriz geçirmıyosun. :)

Evet aynen öğle birşey bitiyor birşey başlıyor nefes darlığı ndan olcem diye korkuyorum valaa
Benimde hep carpinti birgun carpaa carpa yorulucak kalp yetmezligi olcak diye korkuyorum... bari hamilelikte olmasaydi su donemde rahat biraksaydi bizi nevardi... bijtim artik yoruldum...

Ben de anlamadım valla kızlar çok sık yokluyo artık beni;(( ama gün içindeki ruh halimden çok etkileniyo beynim hemen atak oluyo;(((şaşırdım kaldım

Benimde hep carpinti birgun carpaa carpa yorulucak kalp yetmezligi olcak diye korkuyorum... bari hamilelikte olmasaydi su donemde rahat biraksaydi bizi nevardi... bijtim artik yoruldum...
Aynen cnm bende çok korkuyorum artık değişik çarpıyo bide extrasistol deniyo hatta oluyomu sizde de??

Ya sizde magnezyum eksikliği olabilir mi acaba? Hamilelikte magnezyum eksikliği ağrı ve kramplara sebep olabiliyor. Yok bence kriz geçirmıyosun. :)
Domestikus tespitlerin süper valla;)) magnezyum düşük ama çok düşmemiş defi Dr um ilaç verdi ama her gün içmiyorum daha başlamadım doğrusu;))

Ne zaman bitecek bu ruya ne zaman vucut agrilarimizi kalp atislarmizi duymayacagiz.. insallah yavrularimiz etkilenmiyordur bizim stresimizden ..
Dogurdugum zaman benden mutlusu olmayacak. O gunun hayaliyle yasiyorum resmen dusundukce gozlerim parliyor .Benim o zaman bitecek insallah. Yeniden dogucam.

Back
X