Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

hani yabancılaşma yaşayan bir arkadaş daha vardı hatırlarmısın bilmem dogum yaptı . şimdi daha iyi. sende dogumdan sonra daha iyi olucaksın inşallah. zaten az da kalmış artık. az daha sabret bunların biteceğini düşün.
Inşallah bana geçmeyecek gibi geliyor bu günler..

Uzunca bir aradan sonra yeniden merhaba arkadaşlar ..ben çok kötü günler geçiriyorum yabancılaşma hissine krizlerde eklendi dakika sayar hale geldim.bir yandan kendimi kaybedecegim korkusu sanki aklım uçacak. Bana dua edin olur mu :KK43:(

Hamileliğimin ilk gününden son gününe kadar yabancılaşma yaşadım.Kendimi karanlık odalara kapattım. Annemle bile konuşmak istemedim. Doğumdan sonra geçiyo Allah'ın izniyle. Az bi zamanın kalmış. İnşallah güzel olacak herşey.

Hamileliğimin ilk gününden son gününe kadar yabancılaşma yaşadım.Kendimi karanlık odalara kapattım. Annemle bile konuşmak istemedim. Doğumdan sonra geçiyo Allah'ın izniyle. Az bi zamanın kalmış. İnşallah güzel olacak herşey.
Sende mi depresyon yaşadın

Ben 10 yıldır tedavi görüyordum doktor bana hamile kaldığımda bile kullan ama sen bunu kadın doğumcuna söyleme dedi bende ilacı kullanmadım paxerayı bırakmak çok zor oldu 25 gün hiç ilaç kullanmadım dışarı çıkmak bana ölüm geliyordu işe gidemiyor sürekli rapor alıyordum o 25 gün için de psikoloğa gittim bana bir kitap verdi panik atağı tanımak adına ama 10 yıl ilaç kullanan biri olarak bunu ilaçsız atlatabilmek çok zor ve hamileyim ilk zamanlar çok zordu benim için şimdi psikiyatri doktorum bana ludıomil verdi 25 mg bugün içtim bana çok uyku yaptı korkuyorum bunu bırakırken zorluk çekerim yine o 25 gün facia gibi geçecek diye korkuyorum varmı kullanan ilaçsız çok zor oluyor benim için eşim de anlamıyor beni var mı bu ilacı kullanıp bırakan acil cevap
Canım şimdi nasılsı? İlaç kullanıyor musun? Lütfen bana yazar mısın ilk günden itibaren ilaç kullandın mı?

Bebeği istememek oldu mu sende de peki

Olmaz mı ya? 4 aylık hamileydim, istemiyorum diye ağlıyodum. İlaçsız dönemden korktuğumuz için, panik ataklıların çoğunda yaşanan bi durum. Bi arkadaş kürtaja gitti de, doktorun iknasıyla vazgeçti.

Peki sonrasında ne oldu? çocuk olunca değişti mi

Değişmez mi hiç. Kızım prematüre doğdu. 1,5 sene emzirdim. günde sadece 1 ilaç içtim. İlaçsız zamanımdaki gibi kötü olmayayım diye. Sosyal hayattan koptum ilaç içemediğim için. Doğumdaan sonra kendimi değil, kızımı düşündüm. Eminim sizde de öyle olacak.

benim sıkıntım da rahatsızlığımı tetikleyen eşimin bende yarattığı sıkıntı gecinememek tartismalarimiz. bunlar olmasa bende ne rahatsizlik kalacak ne bir şey. ama bu adam degismez ne yaparsam yapayım. hata etmisiz

Cevresel faktörler iste sanki kendimiz bilincli sıkılıyoruz birde anlasalar inansalar azcik saka gibi geliyor :((

Back
X