Protein mi +++ idi idarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protein mi +++ idi idarda
Ben bu sabah gene 5 te uyandım o kadar kötüydüm ki ben istemiyorum bu bebeği anne olmak bana göre değil ben bir insanı nasıl yetiştiririm sorumluluk sahibi bile Değilim diye ya sıkılırsam ona bakarken ya bıkarsam diye of ya her gece böyleyim gene gün içinde daha iyiyim
Ben bu sabah gene 5 te uyandım o kadar kötüydüm ki ben istemiyorum bu bebeği anne olmak bana göre değil ben bir insanı nasıl yetiştiririm sorumluluk sahibi bile Değilim diye ya sıkılırsam ona bakarken ya bıkarsam diye of ya her gece böyleyim gene gün içinde daha iyiyim
Merhaba nil.bu yazini okudumda.ilac kullanmissin .bende dayanamiyorum kullanicam.evladinda problem yok degilmi Allahin izniyle?Ah be canım, bilmiyor mu bunu sanki aptal beynim..
Yinede vazgeçmiyor işte beni mahvetmekten..
Hayırlısıyla bebişlerimizi bir doğuralımda..
Gerisi kolay olur Allah'ın izniyle..
Gerçi daha çok başındayız..
Rabb'im yardım etsin..
Hayır ben çalışmıyorum.. Çeşitli hayır kurumlarında kurucu, yönetici,
kadın kolları başkanlığı gibi faaliyetlerde bulunuyordum işte, ama
şu ara onlardandsa uzağım..
İçimden gelmiyor hiçbirşey.. Yapamıyorum..
Zaten şimd, hamilelik halsizliğide başladı ki, sorma..
Bugün bir ev süpürdüm, kollarım bacaklarım titredi saatlerce..![]()
Kizlar...hamilelligimin daha 6 haftasindayim.2 ay once ilaci biraktim..nasıl gececek bilmiyorum..bende titreme resmen icim titriyor..biynum basim gerilyor..kulaklarim tikaniyor diyorum tansiyonum yukseldi..kat kat giyinipbkaranlik odada yatyorum..ufff...ilk dogumumda rahimda bi kanama olmus ya gene olur kurtulamassam diyorum sacma sapan seyler bebegimin heycanini yasayacagima bunlari disunuyorum...varmi benim gibi olan nelerbyaptiniz
Aminnn ins hepimize acol siifalar versin guc versin kuvvet versinben hamile değilim ama bir panik ataklı hasta olarak hamile kalmaya çalışırken tekrar yakalandım u hastaığa ve şu an 1,5 yıl bebek düşünemiyorum o kadarda hormonal kendimi hazırlMIŞTIM Kİ 6 aydır deneme süreci hatta haftaya pazartesi doktora gidip aşılama yada çatlatma iğnesi vurulacaktıyaşadıklarımız çok zor allahın gücüne gitmesin ama bu hastalığın bebiş sahibi olmamıza engel olması beni kahrediyor hiçbir hastalığa benzemeyen yakamıza yapışınca bırakmayan bir hastalık alllah hepimize tez zamanda şifa versin
![]()
teşekkür ederim seninde inşallah hamileliğin sorunsuz şekilde ilerler bebişin ve senin içinAminnn ins hepimize acol siifalar versin guc versin kuvvet versin
Kızlar herkese merhaba ben bir şey soracaktım benim de baya bir çarpıntım oluyor nabzım 100lere kadar yükseliyor benim daha önce panik atak teşhisim yok ama gebeyken nabzım çok Yükseldi normalde nabzım 69-70 i Geçmez, Dr panik atak olabilir dedi. Sizce bu çarpıntılardan nasıl kurtulurum. Bende çarpıntıyı tetikleyen spesifik bir şey yok bana göre. Durduk yerde, dinlenme halinde, yatarken, veya herhangi bir zamanda olabiliyor. Duygu durumum ve düşüncelerim nadiren kaygılı veya karamsar modda oluyor çoğunlukla normalden daha fazla rahatım diyebilirim hamileliğim Sürecinde.
Bende kansızlık var canımHamilelikte damarlar genişlediği ve vücudun kan pompalama ihtiyacı arttığı için, nabzın ve kalbin hızlı çarpabilir. 100 fazla bir sayı değil. Zaten hava sıcak, vücudu zorlayan bir hava var. Fazla sıkıntı etmemeni öneririm. Kan sayımında -yani hemoglobininde- düşüklük yoksa, tansiyonun normal seyrindeyse -ki tansiyon ilk aylarda çabuk düşer.- kafana takma.
Bende kansızlık var canımçok teşekkür ederim cevabın için acilde nabız ölçümümde de öyle söylemişlerdi. Tansiyonumda normalde 12-8 dir, gebelikte 10-6 veya 9-5 e Düşüyor hep bu da baş Dönmesi ve göz kararması yapıyor bende. Kafama takmamaya çalışacağım canım çok Sağol.
![]()
Kansızlığım var önceden gelen ve sırf bu Yüzden bir tüp bile olsa kan vermeye korkuyorum resmen kan benim damar benim modundayım, hatta düzelteyim "bizim"Kan ilaçlarrını ihmal etme. Kanın yükseldikçe sıkıntın azalacaktır. Ama dediğim gibi, çarpıntı, hamileliğin doğasında var. :)
Kansızlığım var önceden gelen ve sırf bu Yüzden bir tüp bile olsa kan vermeye korkuyorum resmen kan benim damar benim modundayım, hatta düzelteyim "bizim", Dr testler istedi ben daha gitmedim kan vermeye korkudan...istediği testlerde tam kan Sayımı da var son durumum ne Öğrenmek için...ilk üç ayda Demir hapı KUllanılıyor mu onu da bilmiyorum doğrusu..
Bir yil olacak cocugum daha olmadi bu sefer o kadar esimle bebegimizin olmadini cok istiyoruz bi an once olsun istiyorum![]()