Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Vallaha kızlar buraya birşeyler yazınca rahatlıyorum.Tek olmadığımı görüyorum.İnş. en kısa sürede sağlıklı çocuklarımız olur.

Kizlar bende panik atagim hipno terapi goruyorum panikle mucadele edebiliyorum hic ilac almadim simdiye kadar ama benim tek sorunum karnim buyuyunce ne yapcam :anneadayı::KK17: suandada buyuk ama idare edebiliyorum 7 8 aylik donemde nefes alamam diye korkuyorum siz ne durumdasiniz bu konuda terapiye gidince dr lada paylasicam o yardimci olcaktir ama sizede sormak istedim :KK54:

Kizlar bende panik atagim hipno terapi goruyorum panikle mucadele edebiliyorum hic ilac almadim simdiye kadar ama benim tek sorunum karnim buyuyunce ne yapcam :anneadayı::KK17: suandada buyuk ama idare edebiliyorum 7 8 aylik donemde nefes alamam diye korkuyorum siz ne durumdasiniz bu konuda terapiye gidince dr lada paylasicam o yardimci olcaktir ama sizede sormak istedim :KK54:
Canım düşünme bunları düşünüp korkdukça daha çok sarıyor bizi bu hastalık sen kendine şunları şöyle şimdiye kadar nefessiz ölmedim yaşıyorum ve ben güçlü bir kadınım hic bir şey olmayacak iyiyim sorun yok bunlar pisikolojik de biliyorum kolay değil bunları söylemek ama yapacak bir şey yok ne kadar düşünürsek bu nefes alamama durumunu o kadar çok uğraşıyor hastalık bizimle

Bu hastalığın en kötüsü, kötü şeylerin büyüyeceği korkusu.
Onu atsak zaten sorun çözülecek.

Belli bir zamana kadar çok yavaş büyüdüğü için vücudumuz alışacaktır eminim bu doğal sürece.Bence bu korku sadece düşünceden ibaret kalacak ve zamanla bitecek diye düşünüyorum.

bende senin gibi düşünüyorum yenidencan. benimde bebiş hareket ederse korkarım,dayanamam,karnım büyürse nefes alamama korkum vardı,bebiş hareket te etti,göbişim büyüdü de ama o düşündüğüm kötü şeylerin hiçbiri olmadı,tuhaf hissediyosunuz evet ama başka bi his yok.rahat olun.vücut zaten yavaş bir şekilde değişiyo,hergün yeni gelişmelere farkında olmadan zaten adapte oluyoruz.

bende senin gibi düşünüyorum yenidencan. benimde bebiş hareket ederse korkarım,dayanamam,karnım büyürse nefes alamama korkum vardı,bebiş hareket te etti,göbişim büyüdü de ama o düşündüğüm kötü şeylerin hiçbiri olmadı,tuhaf hissediyosunuz evet ama başka bi his yok.rahat olun.vücut zaten yavaş bir şekilde değişiyo,hergün yeni gelişmelere farkında olmadan zaten adapte oluyoruz.

Aynen öyle :) her gün değişim oluyor zaten farkına bile varmıyoruz.

Aslında ne kadar garip bir durum değil mi? Hepimiz çok duygusal ve vicdanlı insanlarız aslında.Panik atak yaşayanlar çok duygusal olur. Ama içimizdeki bebek bile aklımıza gelmiyor kaygı anında, durduramıyoruz atağımızı depresyonumuzu.

Evet çok haklısın.Şu andaki ruh halimde olsam hamileliği düşünürmüydüm? Hayır.Ama yaşım artık 40 a gelmş ve oğlum bana küsüyordu anne bana kardeş yapmadın diye.İlerde pişman olmak istemedim.Kararımı verdiğimde ilaç kullanıyordum tabi,CESARETİM VARDI.

Evet çok haklısın.Şu andaki ruh halimde olsam hamileliği düşünürmüydüm? Hayır.Ama yaşım artık 40 a gelmş ve oğlum bana küsüyordu anne bana kardeş yapmadın diye.İlerde pişman olmak istemedim.Kararımı verdiğimde ilaç kullanıyordum tabi,CESARETİM VARDI.
Canım yanlız değilsin hepimiz aynı durumda hamile kaldık. Ben bilebilir miyim? sen bilsen yaparmıydın?
Zaten hastalık adı üstünde kimseye sormuyor gelirken. Kaç gündür iyiydim birşeyleri kafama taktım. Dün akşamdan beri atak halindeyim.İlacı alalı 15 gün oldu. Etkisini gösteriyor ne güzel dedim. Patronum beni deli etti. Şimdi yine başladı. Elimizde olsa bunu yaparmıydık?

Herşeyden korkar oldum bu ara.Doğum anından,doğumdan sonra yaşayacaklarımdan.An geliyor bir şekilde atlatabilirim diyorum,an geliyor sıkıntların,düşüncelerin içinde boğuluyorum,kayboluyorum.

Herşeyden korkar oldum bu ara.Doğum anından,doğumdan sonra yaşayacaklarımdan.An geliyor bir şekilde atlatabilirim diyorum,an geliyor sıkıntların,düşüncelerin içinde boğuluyorum,kayboluyorum.

Haklısın, bende aynı durumdayım. Doğum korkusu, doğumdan sonrakiler, birde üstüne iş bindi 2 gündür.
İyice bende kayboldum düşüncelerden. Kafam kazan gibi, kaslarım gergin. İnşallah çabuk geçerde zaman, bunları hep unutur buraya bakar yazdıklarımıza güleriz :)

İnşallah.Zaten o küçücük ümitlerimiz de olmasa...
Diyorum bazen diğerleri bebek kıyafetlerine,nasıl besleneceklerine bebek mobilyalarına bakarken ben neden ...

Özledim yine o günleri
Zambak menekşe mor sümbülleri
Rakseden huri kızlarını
En çok da kırmızı gülleri özledim...

Back
X