Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım düşünme bunları düşünüp korkdukça daha çok sarıyor bizi bu hastalık sen kendine şunları şöyle şimdiye kadar nefessiz ölmedim yaşıyorum ve ben güçlü bir kadınım hic bir şey olmayacak iyiyim sorun yok bunlar pisikolojik de biliyorum kolay değil bunları söylemek ama yapacak bir şey yok ne kadar düşünürsek bu nefes alamama durumunu o kadar çok uğraşıyor hastalık bizimleKizlar bende panik atagim hipno terapi goruyorum panikle mucadele edebiliyorum hic ilac almadim simdiye kadar ama benim tek sorunum karnim buyuyunce ne yapcamsuandada buyuk ama idare edebiliyorum 7 8 aylik donemde nefes alamam diye korkuyorum siz ne durumdasiniz bu konuda terapiye gidince dr lada paylasicam o yardimci olcaktir ama sizede sormak istedim
![]()
bende senin gibi düşünüyorum yenidencan. benimde bebiş hareket ederse korkarım,dayanamam,karnım büyürse nefes alamama korkum vardı,bebiş hareket te etti,göbişim büyüdü de ama o düşündüğüm kötü şeylerin hiçbiri olmadı,tuhaf hissediyosunuz evet ama başka bi his yok.rahat olun.vücut zaten yavaş bir şekilde değişiyo,hergün yeni gelişmelere farkında olmadan zaten adapte oluyoruz.
Evet cnm 50mg selectraInsalllhhh hepimiz saglicakla aliriz kucaklarimiza bebebklerimizi .. sizer ilac aliyomusunuz .. ..
Pasiflora panik atakta çk hafif kalıyor maalesefBen de passiflora kullanıyorum.Ama doktora gitmem gerekiyor artık.
Canım yanlız değilsin hepimiz aynı durumda hamile kaldık. Ben bilebilir miyim? sen bilsen yaparmıydın?Evet çok haklısın.Şu andaki ruh halimde olsam hamileliği düşünürmüydüm? Hayır.Ama yaşım artık 40 a gelmş ve oğlum bana küsüyordu anne bana kardeş yapmadın diye.İlerde pişman olmak istemedim.Kararımı verdiğimde ilaç kullanıyordum tabi,CESARETİM VARDI.
Herşeyden korkar oldum bu ara.Doğum anından,doğumdan sonra yaşayacaklarımdan.An geliyor bir şekilde atlatabilirim diyorum,an geliyor sıkıntların,düşüncelerin içinde boğuluyorum,kayboluyorum.