Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İyi akşamlar herkese.Ece cem.sakim olup küçük nefesler al.yazını yeni gördüm.ıhlamur varsa demle iç.
Passiflora yok mu evde.pek fayda etmiyor gibi olsa da biraz gevşetip uyku getiriyor

Bildiğim kadarı ile sulpir beyindeki loth düşünceleri uzaklaştırmaya yarıyor.

Sen na
İyi akşamlar herkese.Ece cem.sakim olup küçük nefesler al.yazını yeni gördüm.ıhlamur varsa demle iç.
Passiflora yok mu evde.pek fayda etmiyor gibi olsa da biraz gevşetip uyku getiriyor
Sem nasılsın yenidencan. Bi ben sürekli takipteyim :) herhalde

Sen na
Sem nasılsın yenidencan. Bi ben sürekli takipteyim :) herhalde
Nasıl olayım özge idare ediyorum.Passiflora içtim yatmaya çalışacağım.
Oğlumu da ikna edemedim yatmak için.güldür güldür seyreder,anne bugün birlikte yatalım der.boynum bükük onun içinde.iste hayat böyle.
Şarkı varya hani ben yoruldu hayat gelme üstüme

Nasıl olayım özge idare ediyorum.Passiflora içtim yatmaya çalışacağım.
Oğlumu da ikna edemedim yatmak için.güldür güldür seyreder,anne bugün birlikte yatalım der.boynum bükük onun içinde.iste hayat böyle.
Şarkı varya hani ben yoruldu hayat gelme üstüme
Ay kıyamam ona ya anne istiyor yanında ben bile hala daha annemle whatsapp dan yazışıyorum güldür güldür izle diye oda izliyor bende izliyorum. Erken yatıyorsun herhalde sende. Ben uyuyamıyorum erken ya sabah erkende kalksam uyuyamıyorum

Çok sinirliyim ya birden si ir tepeme firliyo babamın azını sapirtadarak yemek yemesinde bile onu boğazım geliyo. Anneme de çok cabuk gıcık oluyorum. Offff sinirliyim. Babamın film izlerken konuşması var iyyy deli oluyorum .

Allah belanı versin anksiyete, takıntı depresyon ber ne halt isen geber ya biktim. Bi huzur vermedi yaşamayı bilemedim geversem keske ya.

Çok sinirliyim ya birden si ir tepeme firliyo babamın azını sapirtadarak yemek yemesinde bile onu boğazım geliyo. Anneme de çok cabuk gıcık oluyorum. Offff sinirliyim. Babamın film izlerken konuşması var iyyy deli oluyorum .

Normal cnm ani sinir bende de var.Millete gıcık olma, ooo hamilelikte bunlar genelde var.

Geçmiyor bide zıkkım millet ne güzel normal huzurlu , hayat bizim burnumuzdan geliyor. Bu sinir bir anda gelip başımı döndüren bisey. Keske herkesten uzak bi çiftlikte yaşasam.

Geçmiyor bide zıkkım millet ne güzel normal huzurlu , hayat bizim burnumuzdan geliyor. Bu sinir bir anda gelip başımı döndüren bisey. Keske herkesten uzak bi çiftlikte yaşasam.

Canım bu hamileliğede bağlı normalde yaşanan panik vs. Bağlama.Yaa bizim ağır atlatmamız şu sebeple, hem hormonların verdiği sıkıntı üstüne birde panik, kaygı vs.
2 ye katlıyor.

Back
X