Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canım bu hamileliğede bağlı normalde yaşanan panik vs. Bağlama.Yaa bizim ağır atlatmamız şu sebeple, hem hormonların verdiği sıkıntı üstüne birde panik, kaygı vs.
2 ye katlıyor.
Doğum sonrası var bide Allah ondan da kurtarsa atlatsak super olucak.

Ya aslında bende istemiyordum açıkçası aça korunmak içinde bişey yapmadım tiroitlerim sorunlu polikistik vardı herkes olmaz diyordu nasip miş işte
Olsun iyi olmuş ne güzel çocuklar evin neşesi Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Olsun iyi olmuş ne güzel çocuklar evin neşesi Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin
Amin inşallah. Çok zor bi süreç yaşayacağamı tahmin etmiyordum maalesef ben. Cesaret edemezdim. İnşallah zaman çabuk geçer de biter bu gunler

Amin inşallah. Çok zor bi süreç yaşayacağamı tahmin etmiyordum maalesef ben. Cesaret edemezdim. İnşallah zaman çabuk geçer de biter bu gunler
Bende ilaç kullanıyordum ya hamile oldugumu bi öğrendim hem sevindim hem de çok korktum Allahım dedim yanında ilaç taşıyan ben ilaçsız napicam dedim Rabbim inşaallah kolayligini verir ödüm kopuyor suan ilaç kullanacağım diye

Bende ilaç kullanıyordum ya hamile oldugumu bi öğrendim hem sevindim hem de çok korktum Allahım dedim yanında ilaç taşıyan ben ilaçsız napicam dedim Rabbim inşaallah kolayligini verir ödüm kopuyor suan ilaç kullanacağım diye
Valla bende korkuyordum canım ama artık 14.haftaya geldi hat safhaya çıkınca dayanamadım yani ilaçsızlığa

Yok erken evlenmek iyi değil ya söyle yaş 24 25 olmalı bence
Biz de eşimin ataması vs derken anca evlendik. İyisi dwdiğim kısım gezip tozmak hemen çocuk olayına alışamadım ben zaten adaptasyon sorunum var aileden ayrı kalmak falan

Evliliğin rayına oturması da 2 yılı buluyor ama belki hemen çocuğu olanların daha çabuk oturur çünkü çocuğa odaklanilir
Valla bilmiyorum ki yaşayarak gorecez. Ama belli de olmaz bu işler aşk değilde sevgi saygı kalıyor arada eskisi gibi olsun istiyor insan ama olmuyor işte

Back
X