- 23 Ocak 2016
- 34.984
- 51.000
- 598
Olsun iyi olmuş çok güzel ben istemiştim hep ama esim hemen çocuk sahibi olmaya sıcak bakmiyorduAslında istiyordum da olmaz diye bakıyordum ama Allah nasip etti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun iyi olmuş çok güzel ben istemiştim hep ama esim hemen çocuk sahibi olmaya sıcak bakmiyorduAslında istiyordum da olmaz diye bakıyordum ama Allah nasip etti
En hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Bi doğuuralım da hayırlısıyla inşallahOlsun iyi olmuş çok güzel ben istemiştim hep ama esim hemen çocuk sahibi olmaya sıcak bakmiyordu
İnsaallah insaallahEn hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun canım. Bi doğuuralım da hayırlısıyla inşallah
Benim gözükmedi de haftaya yeniden gidicem soruyorum hep hamilelere acaba bnm normal mi diyeGozuktu canım kese. 6+6 da da kalp atışı duyuldu
Normal canım oluyormuş çook duydum bn inşallah gözükür en kısa zamanda kan değerlerin falan iyiyse korkmaBenim gözükmedi de haftaya yeniden gidicem soruyorum hep hamilelere acaba bnm normal mi diye
Çok şükür iyi kanım inşaallah cnm teşekkür ederimNormal canım oluyormuş çook duydum bn inşallah gözükür en kısa zamanda kan değerlerin falan iyiyse korkma
Merak etme canım çok takmamayı çalış kafanaÇok şükür iyi kanım inşaallah cnm teşekkür ederim
Merhabalar inşallah dış gebelik falan değildir deGünaydın arkadaşlar.yeni gelen arkadaşlara da merhaba.Galiba döllenme geç olursa kese geç görünebiliyor.
Değildir canım. Bende de şüphelendiler beş haftadan önce bende kese de göremedi doktor vajinal ultrasonla baktı.iki gün sonra görmüştü. Değerin yukselsin düşmesin yeter. Geç döllenmedir yenidencanın dediği gibiMerhabalar inşallah dış gebelik falan değildir de
Vajinal ultrasondan sonra hiç kanaman oldu öyle bir risk var diye duydum yaptirmadim ben ayrıca nefret ediyorum o alettenDeğildir canım. Bende de şüphelendiler beş haftadan önce bende kese de göremedi doktor vajinal ultrasonla baktı.iki gün sonra görmüştü. Değerin yukselsin düşmesin yeter. Geç döllenmedir yenidencanın dediği gibi
Tamam cnm çok sagol ben de persembeyi bekliyorum yeniden muayene icinYok canım bi'şey olmadı ya bende ilk defa oldu ama doktorum çok iyi davrandı kotu bile hissetmedim hiç
Rica ederim canım içini ferah tut . Hayırlısıyla seninde gobuşun buyucek gerçi ben benimkinin buyumesinden hala tırsıyorumTamam cnm çok sagol ben de persembeyi bekliyorum yeniden muayene icin
İlacınız yokmu. Passiflora için papatya çayı varsa içebilirsin nane kaynat oda sakinlik veriyorTam 3 saattir ağlıyorum kızlar, geçmiyor bu Allah in belası.
İlacı içtim canım, papatya çayı içeyim birazdan sağol kuzumİlacınız yokmu. Passiflora için papatya çayı varsa içebilirsin nane kaynat oda sakinlik veriyor
İç canım rahatlatır. Sen hamileliğinin kaçıncı haftasında başladın ilaca canımİlacı içtim canım, papatya çayı içeyim birazdan sağol kuzum
13. haftaydı canım.İç canım rahatlatır. Sen hamileliğinin kaçıncı haftasında başladın ilaca canım