Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Te
Teşekkür ederim:) doldurmamaya çalışıyorum. Ne kadar sure sonra geçiyor nefes daralmaları daha da büyük değil ama niye rahatsz ediyo anlamadım

benimde 20. haftada falan çok oluyordu..
hatta şimdi böyleyse ileri haftalarda nefessiz kalıp ölürüm diyordum ama şuan iyiyim çok şükür
belkide kullanıdğım mide ilacının faydası oldu..
bu yüzden acillik oldum doktor midende gaz vardır dedi..
inanmamıştım panik ataktan sanıyordum ama dediği gibi midemde gaz varmış ilaçla birlikte geçti.

benimde 20. haftada falan çok oluyordu..
hatta şimdi böyleyse ileri haftalarda nefessiz kalıp ölürüm diyordum ama şuan iyiyim çok şükür
belkide kullanıdğım mide ilacının faydası oldu..
bu yüzden acillik oldum doktor midende gaz vardır dedi..
inanmamıştım panik ataktan sanıyordum ama dediği gibi midemde gaz varmış ilaçla birlikte geçti.
Gaz falan yok bende olsa anlarım ama bilmiyorum ya dediğiniz aklımda olsun da bende öyle diyorum şimdiden geriliyor gibi rahatsız oldum şimdiden boyleyse ilerde hiç dayanamam diyorum. Mutlu olamıyorum bir turlu

Herkez ayni sorundan siayetci sanirim . Aysima64 sen ilac kullaniyomusun antidepresan falan suanda rahatim da ilerki aylardan korkuyorum ama aslinda ben bu aylardan da korkuyodum da korktugum kadar olmadi insallh 8 9. Aydada olmaz

Herkez ayni sorundan siayetci sanirim . Aysima64 sen ilac kullaniyomusun antidepresan falan suanda rahatim da ilerki aylardan korkuyorum ama aslinda ben bu aylardan da korkuyodum da korktugum kadar olmadi insallh 8 9. Aydada olmaz
Maşaallah sana ben de bu aylardan ileriki aylardan korkuyorum ya. Hala daha korkularım var karnımın şişmemesinrahat olacağım anlamına gelmiyormuş

Yaa arkadaşlar kasığımdan giren bir sızı var, damar çekilmesi gibi mi desem kasılmamı desem garip bişi, sizce neden olabilir. Normal mi?

Bende de ağrı oluyor bugün birden sağ tarafına bişey oturdu ağrım var gibi oldu şimdi geçti bende korktum ya.

Kasık ağrıları normal ama benimkisi garip bişi, kasılma desem değil, karıncalanma desem değil.

28. Hafta nasıl konulduğunu bilmiyorum.
Kişisel bilgiler bölümünde bebeğin doğacağı tarihi giriyorsun,oluşuyor takvim.istersen dene canım sen bilirsin.
Yolun yarısını geçmişsin sağlıklı sekilde kavuşun yavrunla inşallah canım

Back
X