Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hamilelik kısa bir süre değilki.Tamamen koruma altına alalım kendimizi.9 ay.Herşey başına gelebiliyor.Kimse istemez bunu ama başımıza gelirsede yqpacak birşey yok.

Bende öyleyim şuanda, ılık duş aldım hafif ateşim vardı.Bolbol sıvı ve dinlenmek.Ateşin çıkmasın, boğazında çok kötüyse git dr.a
Canim bogazim kasiniyo aciyo du dunden beri bugun yone aciyo bal zencefil ihlamur su ne olsa yuyorum corek otu falan bunuemi dusurmemeye calisiyorum atesim yok suanda basim agriyo insallh ilerlemez ya .. harbi ne zormus kadin olmak ya

Canım 7 haftadır kullanıyorsun bu ilaçları en etkin süreleri 2 ay ortalama. Bende 6-7 haftadır, selectra kullanıyorum emin ol bende %100 etkisini görmüş değilim. Doktora kontrole gittim yanına ek ila. başladı. 22. haftamda başladım. Bugün 29. haftamdayım. İnişler çıkışlar oluyor. Doktorum 50mg zaten düşük bir doz,iniş çıkış normal dedi.

Yanına b grubu ilaç verdi,dünden beride ona başladım. Yani bence doktorunla konuş belki değiştirir. Benim 29. haftam olduğu için dozuda artırmıyor doktor, Artırsak etkisini görür görmez düşüreceğiz doğumdan dolayı dedi. Sabret diyor. Ama senin daha 20. haftansa geç kalma git derim.
Cevabın için teşekkür ederim canım. Lustrale geçtim bugün bakalım.

Back
X