Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm cezveye kuru nane ve bir kaç dilimlenmiş kabuğuyla birlikte kaynak demle süz ve iç içine bal ekle hic birşeyin kalmaz ben öyle atlatıyorum gecmiş olsunGrip oldum boğazlarım ağrıyor vücut kırgın off yaa
Aynı durumdayım. Bi hafta sabret etkisini gösterir inşallahAnksiyetem yine tavan, ilacın dozunu dr. Artırdı ama çok yeni. Geçer mi sizce?
Canım ilacın neydi kaçlık kullanıyordun kaça yükseltti doktor ?Yaa 2 gün oldu artırdı. Eşimlede tartıştık,belki ondan arttı.İnş etki eder çok korkuyorum şuan etmeyecek diyedesteğinize ihtiyacım var.
50 mg selectraydı,75mg yaptı.Canım ilacın neydi kaçlık kullanıyordun kaça yükseltti doktor ?
Bir haftaya kadar hissettirir kendini diye düşünüyorum. Bende sabahları enkazım 7 den sonra biraz toparlanıyorum paxile geçmek istiyorum tek umudum o kaldı ama kullanan var mı aramizda ne derece güvenilir bilmiyorum. Lustral de yetmiyor
İşte lanet olsun 50 mg yetmeye biliyor.Çocuklara o dozda veriyorlae.
Keşke 100 lükle başlasaydın daha iyi olurdunDr. Zaten bana başta 100 mg kullan dedi.Ben dinlemedim.50 mg aldım 5.5 ayımda tavan yaptı ilaca başladım.50 mg ile başladım.dr 75 mg yaptı işte.
Korktum cnm ne bilim.Dr. Da dedi tedbirli davrandın ondan tamamen geçmedi.Keşke 100 lükle başlasaydın daha iyi olurdun
Ay benim o kadar sabrım yok yaa(( lustral 9-10 gün oluyor iki hafta bile değil iyileşemedim diye miyavliyorum halbuki en az 1 ay beklemek lazım. İşte korkum o ki bir ay geçse dahi iyi olamamak bari bu süresi paxile ayırayım diyorum. Ama korkuyorum işte. Kullanan varsa doktoruma tekrar görünüp paxil için israr edecektim.