- 21 Şubat 2016
- 180
- 45
- 28
- 37
içiyorum prozac şurup verdi doktor paxerayı bıraktırdı bi halta yaramıyomuş gbi hissediyorum cnmİlaç kullanmıyor muydun neden oyle oldun ki. Bende dinliyorum kendimi çok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içiyorum prozac şurup verdi doktor paxerayı bıraktırdı bi halta yaramıyomuş gbi hissediyorum cnmİlaç kullanmıyor muydun neden oyle oldun ki. Bende dinliyorum kendimi çok
Niye bıraktırdı cnm paxerayıiçiyorum prozac şurup verdi doktor paxerayı bıraktırdı bi halta yaramıyomuş gbi hissediyorum cnm
Canm doktorun nerede ve adı ne acaba??Doktorum bana okutmuştu, yeni yapılan araştırma diye. Ben çok korkmuştum ilaçla ilgili.O da bunu gösterdi yeni araştırma yapılmış.İlk 3 ay bile yeri geliyor verebiliyoruz korkma demişti bana. Hatta benim 5.5 aylık olduğu için hiç korkma demişti :)
Ben üç ay kustum,mide bulantısı ve yanmalardan öldüm desem yeridir.yanında da depresyon ohhh misss.mide bulantilari gitti,yanma,kusma kalmadı,depresyon da hafifliyor insallah.Ben iyi olduysam sen hayli hayli olursun merak etme canim.bende iyi değilim arkdaslar nefes nefese yemek yapıyorum sürekli kendimi dinliyorum günlerdir mide bulantısı var bi bugün rahatladım bulantı konusunda
bende 16.ncı haftalara gelicekmiyim çok merak ediyorumBen üç ay kustum,mide bulantısı ve yanmalardan öldüm desem yeridir.yanında da depresyon ohhh misss.mide bulantilari gitti,yanma,kusma kalmadı,depresyon da hafifliyor insallah.Ben iyi olduysam sen hayli hayli olursun merak etme canim.
çocuk için riskli bi laçmış cnm ondanNiye bıraktırdı cnm paxerayı
Bnde kullanıyorum canım sana kim dedi kadın doğumcumu dediçocuk için riskli bi laçmış cnm ondan
hayır psikiyatri cnm prozac iç dediBnde kullanıyorum canım sana kim dedi kadın doğumcumu dedi
Zaman geçmiyor dimibende 16.ncı haftalara gelicekmiyim çok merak ediyorum
Geliniyor canım geliniyor,zaman geçip gitti öyle böyle işte..bende 16.ncı haftalara gelicekmiyim çok merak ediyorum
Ilk üç ay için mi dedi acaba?sen 12.haftadan sonra kullanmaya başladın değil mi canım?Bnde kullanıyorum canım sana kim dedi kadın doğumcumu dedi
bana ilk üç ay falan demedi prozac iç geceleri için pasiflora verdi doğuma iki ay kala bırak prozac içmeyi dedi bana ben daha 5 haftalığımIlk üç ay için mi dedi acaba?sen 12.haftadan sonra kullanmaya başladın değil mi canım?
Al, ben içiyorum.Ya bu mide yanmasi nerden cikti ya yiyemedim bisey sabahtan beri icim yaniyo resmen cok kotu bisey talcit alsammi acaba dayanamiyorum
geçmiyorki geçmiyorrrZaman geçmiyor dimi
Nane limon iyi gelirYa bu mide yanmasi nerden cikti ya yiyemedim bisey sabahtan beri icim yaniyo resmen cok kotu bisey talcit alsammi acaba dayanamiyorum
Seninde yaniyodu dimi benim dun aksamdan beri gecedi yani araliklarla gecti sonra tekrar basladiAl, ben içiyorum.
15.haftamda başladım canım bende içmeye ilk uç ay ilaç yasaktıIlk üç ay için mi dedi acaba?sen 12.haftadan sonra kullanmaya başladın değil mi canım?
Seninde yaniyodu dimi benim dun aksamdan beri gecedi yani araliklarla gecti sonra tekrar basladi
Evet banada bulanti yapiyo ama cikarinca daha cok yaniyo ne yapcazz ne zaman gecicek kontrolume daha da var off ya . Baharatli yemedim cok yemedim niye oluyo boule yaBenim 5 gündür böyle sabah akşam geçmeyen yanma, bulantı var.Nefesimi kesiyor.Şimdi uykudan uyandım ağrıyla düşün.