Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Doktorum bana okutmuştu, yeni yapılan araştırma diye. Ben çok korkmuştum ilaçla ilgili.O da bunu gösterdi yeni araştırma yapılmış.İlk 3 ay bile yeri geliyor verebiliyoruz korkma demişti bana. Hatta benim 5.5 aylık olduğu için hiç korkma demişti :)
Canm doktorun nerede ve adı ne acaba??

bende iyi değilim arkdaslar nefes nefese yemek yapıyorum sürekli kendimi dinliyorum günlerdir mide bulantısı var bi bugün rahatladım bulantı konusunda
Ben üç ay kustum,mide bulantısı ve yanmalardan öldüm desem yeridir.yanında da depresyon ohhh misss.mide bulantilari gitti,yanma,kusma kalmadı,depresyon da hafifliyor insallah.Ben iyi olduysam sen hayli hayli olursun merak etme canim.

Ben üç ay kustum,mide bulantısı ve yanmalardan öldüm desem yeridir.yanında da depresyon ohhh misss.mide bulantilari gitti,yanma,kusma kalmadı,depresyon da hafifliyor insallah.Ben iyi olduysam sen hayli hayli olursun merak etme canim.
bende 16.ncı haftalara gelicekmiyim çok merak ediyorum

Ya bu mide yanmasi nerden cikti ya yiyemedim bisey sabahtan beri icim yaniyo resmen cok kotu bisey talcit alsammi acaba dayanamiyorum

Benim 5 gündür böyle sabah akşam geçmeyen yanma, bulantı var.Nefesimi kesiyor.Şimdi uykudan uyandım ağrıyla düşün.
Evet banada bulanti yapiyo ama cikarinca daha cok yaniyo ne yapcazz ne zaman gecicek kontrolume daha da var off ya . Baharatli yemedim cok yemedim niye oluyo boule ya

Back
X