Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

T
Tourc testı nedır ıkılı testı yaptırdım bende 11 haftada
Toksoplazma,rubella vs.icin yapiliyor.toksoplazma bir parazit,ciğ et ve bu paraziti tasiyan kedilerin dışkısıyla temastan gecebiliyor.bu parazitle enfekte olan kadın ya düşük yapıyor ya da anomalili bebek doguruyor.rubella da kizamikcik hastaligi,hamilelikte bu hastalik gecirilirse bebek yine anomalili doguyor.
Benim kedilerim ve kopegim oldugu icin kacinilmaz olarak yaptirdim tabi.

Ayyy habire dua ediyorum, bu iç huzur ne güzel bisey, nasıl lanet bi hastalıktır ki omrumuzu yedi, Allah iç huzurumuzu daim etsin. Gerçi nasılsa hortlar yakında :/

Ayyy habire dua ediyorum, bu iç huzur ne güzel bisey, nasıl lanet bi hastalıktır ki omrumuzu yedi, Allah iç huzurumuzu daim etsin. Gerçi nasılsa hortlar yakında :/
Ne güzel doğuma yakında huzurlu olunabiliyormuş demek ki.Zaman yaklaştıkça bu sıkıntıların biteceğini düşündükçekendimizi daha iyi hissederiz inşallah.
Allah huzurumuzu,mutluluğumuzu daim etsin inşallah.
dreamy07 dreamy07 öncelikle sana sonra da arkadan gelen bizlere Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.

Yanma ,gebelikte çok rastlanan bir şikayet:KK43:ilk üç ay olan bulantılar da gebeligin 7.ayinda falan hortlarmış tekrar.ne zormuş hamilelik yahu...
Hortladı hemde nasıl. Acillik oldum mide ağrısından
çok geçmiş olsun canım.

Tşk ederim. Acilden eve geldik 2 saat sonra yine hortladı midem, gece 3 e kadar çektim aklıma lansor geldi, o biraz rahatlattı.Korkuyorum yine yaşarsam diye, yine olursa dr. A diyeceğim hastaneye yatırsın.

Tşk ederim. Acilden eve geldik 2 saat sonra yine hortladı midem, gece 3 e kadar çektim aklıma lansor geldi, o biraz rahatlattı.Korkuyorum yine yaşarsam diye, yine olursa dr. A diyeceğim hastaneye yatırsın.
Geçmiş olsun,Allahım şifa versin.İnşallah bu çektiğimiz sıkıntıların sonunda yaşayacağımız güzel günler vardır.

Gecmiş olsun canım strestenmı oluyo acaba

Canım bole devam etsın allahım iç huzurunu iç huzur olunca hastalıklar a daha kolay katlanıyosun

O kadar mı kötü,normalde mide rahatsızlığın var mıydı?

Evet aynen öyle,iç huzuru bulamamak ama neden?Neden herkes buluyor da bizler bulamıyoruz.Şükretmeyi,tevekkül etmeyi mi bilmiyoruz(ben bilemiyorum en azından)

Yok cnm hiç birşey yoktu. Sabah sabah milllet moralimi bozdu, ayy çok ilaç içiyorsun diyerek ben mi istiyorum ilaç kullanmak :KK43:
Bende normalde de gastrit ve reflü var,ilk üç ay öldüm geberdim hepsi bir araya geldi düşün.millet konuşur canım,ilacına da konuşurlar,hastalığını da anlamazlar.bir ton görev yüklerler sana..

Evet aynen öyle,iç huzuru bulamamak ama neden?Neden herkes buluyor da bizler bulamıyoruz.Şükretmeyi,tevekkül etmeyi mi bilmiyoruz(ben bilemiyorum en azından)
Hayır canım herkes cok mu şükrediyor cok mu tevekkül icinde sanıtorsun?ince dusunen,hassas insanlariz.belki yasadiklarimiz belki biyolojik bir sebepten beynimizin kimyasi bozuldu gerekli hormonlari salgilamiyor beynimiz.sinir uclarinda da kopukluk iletisim bozuklugu olabiliyor.bizi biz yapan hormonlarimiz canim.

Bende normalde de gastrit ve reflü var,ilk üç ay öldüm geberdim hepsi bir araya geldi düşün.millet konuşur canım,ilacına da konuşurlar,hastalığını da anlamazlar.bir ton görev yüklerler sana..

Vallaha ödüm kopuyor şuan yine aynı şeyi yaşayacam diye, benim midemde sorun yoktu normalde, bu nerden çıktı.

Kızlar panik ataklı olup normal dogum düşünen var mı.. Yapılabilir mi acaba.. :KK17::KK17:

Back
X