- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
- 658
Topik oğlan anası dolu:))efe,efehan,yiğit,yiğitcan,alper,furkan,faruk,kaan...Benimde oğlum olacak hayırlısıyla ama isme karar veremedim güzel isim fikirleri alabilirim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Topik oğlan anası dolu:))efe,efehan,yiğit,yiğitcan,alper,furkan,faruk,kaan...Benimde oğlum olacak hayırlısıyla ama isme karar veremedim güzel isim fikirleri alabilirim kızlar
Canım nasılsın nasıl oldun bikaç gün duyulur bebişin kalp atışı benimde 6+4 dü duyulduğunda.Amin inşallah cnm bnm
Kız çok istedim ismi de hazır dı ama fena ters köşe oldu bize hadi isim bulun bana diye karnımda tepinen bi oğlum var öyle hareketli ki anlatamam maşallah bugün biraz sakin gibi. 16.haftada başladı paşamTopik oğlan anası dolu:))efe,efehan,yiğit,yiğitcan,alper,furkan,faruk,kaan...
Bize de teee 11.haftada soyledi dr.depresyonun dibindeyken...kiz istiyordum isim hazirdi:)benimkinde hareket yok henüzKız çok istedim ismi de hazır dı ama fena ters köşe oldu bize hadi isim bulun bana diye karnımda tepinen bi oğlum var öyle hareketli ki anlatamam maşallah bugün biraz sakin gibi. 16.haftada başladı paşam
Bigün görüşmekYok kocamın şehrinde tek başımayımondan gitmek istemiyorum. Zaten annemlerden başka da kimseyi görmek istemiyorum. Şu heyet raporunu alabilsem belki eşimi razi eder yine babamlara dönerim. Bugün bir arkadaşım anı yaşamaya çalış dedi farkettim ki ben hep gelecekle kaygılanmışım hayatımın hiçbirevresinde ani yaşamadım ben hiç hep bir sonraki anla gerildim. Şimdi 10 gün sonra gidicem diye gerim gerimim.
İyim demek isterdim ama bi gün onu da dicem inşallah bnm kese gözüküyo fakt bebek gözükmüyor 6 ncı hafta dayım normalmiCanım nasılsın nasıl oldun bikaç gün duyulur bebişin kalp atışı benimde 6+4 dü duyulduğunda.
Benimde 7. Haftada bebek gorunmustu merak etmeBigün görüşmek
İyim demek isterdim ama bi gün onu da dicem inşallah bnm kese gözüküyo fakt bebek gözükmüyor 6 ncı hafta dayım normalmi
Yakında eder canım kedim erkek oğluş geliyor bide evde erkek egemen ev oldu :)Bize de teee 11.haftada soyledi dr.depresyonun dibindeyken...kiz istiyordum isim hazirdi:)benimkinde hareket yok henüz![]()
Hepsinin hakkından gelirsin sen:)Yakında eder canım kedim erkek oğluş geliyor bide evde erkek egemen ev oldu :)
İnşallah :) canımHepsinin hakkından gelirsin sen:)
Benım baslarda cok oldu ole bebeyagı suruyodumYa bu huzursuzlukla bas ediyorum etmesinede zor da olsa ama karnim geriliyo bende geriliyorum .halbuki derim hala yumusak yani cok gergin degil turunca ben neden oyle hissediyorum ya yirtilcakmiz gibi
Çin takvımıne baktınızmı hıcc tutuyomu merak ettım :)Yakında eder canım kedim erkek oğluş geliyor bide evde erkek egemen ev oldu :)
Bende anksıyete var yogun sekılde olunca arada panık atak da gecırıyorum hamılelıkten sonra sınır krızıde eklendı 7. Haftamdan berı ludıomıl dıye bır ılac kullanıyorum ıyıyım cok sukur ama sabahları kalktıgımda kotu oluyorum ameliyat oluvagım gelıyor aklıma o gunu o anı dusununce ccok heycanlanıyorum kalbım fena carpıyo yatıstıramıyorum kendımı ogunde bole olmasından korkuyorum o heycanla naparım kalp krızı gecırmekten korkuyorum en cok bılmıyorum kızlar ama gercekten bu hastalıktan bıktım me yanlız kalabılıyorum nede ınsanları ıstıyorum esımle bıle dogru duzgun bırsey paylasamıyoruz hastalık nuksettıgınde bole bır hayat cok kotu hep herseyın en kotusunu dusunmekten bıktım beynımden dusuncelerımden usandımSenin rahatsızlığın ne canım pa mi ? İlaç kullanıyor musun
Kızlar ya bana bır hafta gıttım kız dedı ertesı hafta erkek dedı ben kız dıye alısverıs yapmıstım bıraz dayanamayıp babamlarla bır gorsenız okadar heycanlılarkı torumları olcak dıue ben tek cocugum ılk ve tek torunları olcak babam ha bıre oda takımı bakıyo her gun elınde katalogla gelıyo o bıle hastayken katolog getırmesı sınırlerımı bozuyodu ama ilaçla bıraz daha ıyıyım ama ıste cınsıyetı bellı degıl 14+4 deyız bır doktora gore dıgerıne gore 15+4 o bıle bellı degıl :)Hadi bugün mutlu sağlıklı anneler gibi davranalım cinsiyetleri neler ne isimler düşündünüz?
Sukredılıcek seyler bulmak ne guzel dımı o sanıyeler huzurlar keske hayatımızda hep olsaNeden ayıplayalım esas kendimi onlardan biri gibi hissettim lafını okumaktan korktum ben.. Elhamdülillah. Rabbim onlara da şifa versin inşallah. Umarım şu topiğe girer çok iyiyiz kızlar korkmayın gececek az kaldı bi alın meleklerinizi kucağınıza diye yazarız.
Bırsey merak edıyorum kıpırdadıkca o kıpırtıları hıssedınce duygusal bır bag hıssedıp bunun ıcın daha ıyı olmalıyım dıyormusunuz ben kendımı ole telkın edıyorum yoksa hıcbırsey hıssedenıyorum bebege karsı etkısız eleman gıbıHer gun farkli bi yerim agriyo
Canım sen ılk 3 aylıkta ılac kullandın sanırım dımı bebege bir etkısı olmaması cok guzel ben ondanda korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye cogu kısı ılk 3 ay kullanmamıs ilaç o bıraz uzuyo benıKızlar dr.dan geliyorum.o kadar sıkıntıya bebek iyi maşallah.hep keyfinde ne zaman gitsem paşa..bugün yüzünü gördüm bana benzeyecek galiba..
Tutmuyo bnmki bna kız çıktı oğlum olacakÇin takvımıne baktınızmı hıcc tutuyomu merak ettım :)
8.haftadan itibaren 0.5 mg.risperdal ...şimdiki halimle pişmanım tabi..çok kötü durumdaydım başka hap yok mu antidepresan yazmayacak mısınız diye usteliyordum bideCanım sen ılk 3 aylıkta ılac kullandın sanırım dımı bebege bir etkısı olmaması cok guzel ben ondanda korkuyorum renklı ultrasonda bırsey cıkar dıye cogu kısı ılk 3 ay kullanmamıs ilaç o bıraz uzuyo benı