Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Allah'ım yardım etsin ama kaygıların gittikçe çoğaldı ya doğuramasam bebek oksijensiz kalırsa bebeğime birşey olacak korkusu başladıCanım benim tansiyonum doğum anında yerlerdeydi:))) korkma hemsireler tansiyon olcup damardan ona göre ilaç veriyolar bana öyle yaptılar ben bayilicaktim gözüm kararmisti gormuyodu damardan bişey enjekte etti doğuma girdim aynı saniyede ayrıca Şartlandırma kendini Allahın izniyle sen de aslanlar gibi yapıp cikicaksin bugün çömelerek is yap ben kasıtlı değildi ama doğuma gitttigim gün çok çömelerek is yaptim ayakta duramiyodum tuvalet yapar gibi evin işini yaptım şansa o gün doğuma gittim gece sancilarim tuttu birden düzene girip:)))
Darısı basina ben de senin gibi diyodum sezeryan olucam ama sonradan dedim bu kadar geldin aslı yine normal yapıcam Allahın izniyle dedim çok şükür oldu buarada az kaldı o mis kokuyu sende cekiceksin içine bugün yarın inşallah; )Omas canım sen zoru başardın maşallah şimdi bebeğine odaklan onun yüzüne bak en güzel sakinleştirici bebek oy şimdi yanımda olsa koklasam o kokuyu diğerlerine çeksem
Iste aynı benim Korkularım ben diyodum nefes alamayip bayilirsam tam bebek o haznede sıkışırsa diye ama inan öyle olmuyo Allah birden bi güç veriyo bak burdaki kar şahit ben varya doğuma girene kadarda diyodum bayilicam doğum bittikten sonra doktora diyorum böyle diyodum kendi kendime bana dediği şey biz be hastalar ile karşılaşıyoruz boşuna mi biz ve ebeler varız o anda müdahale için varız demisti sonradan düşününce hakikaten öyle neler oluyo bi tek bizmiyiz öyle düşün bak inan ben ne dersem diyim o çatala oturana kadar korkun kaygı olur ama o zamana kalmiyo sancidan insan kendini unutuyor. Allah'ım yardım etsin ama kaygıların gittikçe çoğaldı ya doğuramasam bebek oksijensiz kalırsa bebeğime birşey olacak korkusu başladı
Allahın izniyle korkma çok güzel dogurucan hatta bu daha rahat doğucak sadece ıkınma anında kuvvetlice bi seferde ikin hemen çıkıyo bebek ikinci olduğundan kesi atmiyo doktorlar daha rahat oluyo Allahın izniyle ben sana anlatsam roman olur doğuma gitmisim ebe de yasiyo biraz ebe ye diyorum bana sakinleştirici yapamazmisiniz ben panik atagim ebe bile güldü kızım biz ne hastalar gördük dön arkanı lavma yapıcam demisti oyle hastalar görüyorlar ki biz çok normal geliyoruz onlara:)) sen şimdi kork doğum anı gelince sancidan hatirlamican bayılma yi doguramamayi ben diyodum biran önce ikinip cikarayimOmas inşallah Allah'ın izniyle sende dua et ben de önceden yoktu ama şimdi ya doğuramasam bebek oksijensiz kalırsa gibi kaygı yaşıyorum
Yorgunluk ve uykusuzluk benimde çarpıntımı tetikliyor. Sen gittiğin hastaneden ve doktorundan memnun musun canım? Ben malesef pek memnun değilim, heves bırakmadı bende o ortam ve o yüzden son 2 3kontrolde kapıya gelirken fenalık basıyor. Başım dönüyor kulaklarım uğulduyor gözlerimin önü kararıyor karıncalanır gibi. Nefesim hızlanıyor kalbim normale dönene kadar o kapıda ömrümden ömür gidiyor. Oğlumdayken hastaneyi ve dr.umu çok seviyorum gitmek için can atıyodum. Acaba sende de kaygını tetikleyen bir güvensizlik mi var? Ya da bunun gibi takıldığın ama sonradan kaygıya dönüşen bir korkun?İnşallah bir sıkıntı olmaz akşam çok yorgundum sen nasıl oldun benimde dün bir çarpıntım tutu hemen hava aldım dinledim geçti ama atak falan değil çok yorgunluktan oldu birde uykusuzluk neyse iyi oldum şimdi bende herşeyi aşıyorum şu hastane kaygısı geçmedi hastaneye gidince başım dönüyor fena oluyorum
Korkma canım, strese girdikçe daha da gerilirsin. Kaygıların seni zorluyor sadece. Bende paniğe kapıldım mı alıp başını gidiyor bir süre ve geçmiyor.Kizlar normalmi hic rahat degilim karnim tuhaf gerilio ordan oraya cirpiniomm normalmi
Cnm suanda kalbimmi bilmiom göyuslerimin tam ortasi batio ta sirtimdan batio kibirdayamiom öle duruom gelip gecio iki uc kere bu ara sIk oldu kalbtenmi korktum yaaKorkma canım, strese girdikçe daha da gerilirsin. Kaygıların seni zorluyor sadece. Bende paniğe kapıldım mı alıp başını gidiyor bir süre ve geçmiyor.
Karnın büyümeye başladıysa gerilmesi ondan da kaynaklanır. Benim fena acıyor göbeğim.
Kas ağrısıda olabilir canım. Hani geçenlerde yazmıştım bende. Gece 10da başladı ertesi gün aksama kadar sürdü. Sol göğüsün orta çizgisinde kalbin üstünde bir sancıydı. Nefes alıyorum sancı saplanıyor, hareket ediyorum yine saplanıyor, panikleyince daha da arttı. Halen yine olcak kaygısı yaşıyorum. Ben yatınca kalbim duruyo gibi oluyodu fırlıyodum yerimden. Ertesi aksam mecbur zorlaya zorlaya yattım öyle geçti. Kaygılar daha fena hale getiriyor malesefCnm suanda kalbimmi bilmiom göyuslerimin tam ortasi batio ta sirtimdan batio kibirdayamiom öle duruom gelip gecio iki uc kere bu ara sIk oldu kalbtenmi korktum yaa
Ben dokmedim, dokmek bana sacma geldi ve dr umda dokme dediBanada öyle dedi drum ama öyle zor oluyorki sağıp dökmek , dökmesemmi diyorum çok teşekkürler cvp yazdığın için
Yorgunluk ve uykusuzluk benimde çarpıntımı tetikliyor. Sen gittiğin hastaneden ve doktorundan memnun musun canım? Ben malesef pek memnun değilim, heves bırakmadı bende o ortam ve o yüzden son 2 3kontrolde kapıya gelirken fenalık basıyor. Başım dönüyor kulaklarım uğulduyor gözlerimin önü kararıyor karıncalanır gibi. Nefesim hızlanıyor kalbim normale dönene kadar o kapıda ömrümden ömür gidiyor. Oğlumdayken hastaneyi ve dr.umu çok seviyorum gitmek için can atıyodum. Acaba sende de kaygını tetikleyen bir güvensizlik mi var? Ya da bunun gibi takıldığın ama sonradan kaygıya dönüşen bir korkun?
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeğimizi kucağınıza yanlız bir buçuk ay önce sağ tarafıma bir ağrı sapladı nefes alamıyorum tam altı saat sürdü dinlenince geçti tabi üç kez daha oldu ara ara sonra dün akşamda sol tarafına girdi aynı ağrı kedimi oynatamıyordum doktora gitmedim nefes aldırmıyorum neyin nesi anlamadım sabah tekrar hafif vurdu uzanınca tekrar geçtiU umudum56 Doğum yaklaştıkça beynin savunma mekanizması hazırlıyor. Sende de bu kaygılar ortaya çıkıyor o zaman. Hani normalde kalbe takıyoruz ve beyinde olası bir duruma karşı kendini hazır ol moduna getirip vücudu tetikte tutuyor ya. Aynı öyle işte. Ama Allah yardım ediyor, hiçbişey olmadan sağ salim girip çıkıcaksın o doğuma ve hiçbişey umrunda olmıcak canım.
İştr tam bahsettiğin şeyi yaşadım bende. Kalbin üstünde sol göğüs çizgisinde. Nefes aldırtmıyor, hareket ettirmiyor, yatırtmıyor. Benim gece başladı ertesi gün aksam geçti. Zorla yatmaya hareket etmeye calıstım öyle rahatladı. Çok sinir bozucu. Orayı dinledikçe daha da srtıyor yayılıyor gibi oluyor ama aslında yayılmıyor. Tekrar olcak korkusu var bende de. Bu da mı anksiyete ve paniğin bir parçası acaba. Kas ağrısı olsa gerek diye düşünüyorum.İnşallah canım hepimiz sağlıkla alırız bebeğimizi kucağınıza yanlız bir buçuk ay önce sağ tarafıma bir ağrı sapladı nefes alamıyorum tam altı saat sürdü dinlenince geçti tabi üç kez daha oldu ara ara sonra dün akşamda sol tarafına girdi aynı ağrı kedimi oynatamıyordum doktora gitmedim nefes aldırmıyorum neyin nesi anlamadım sabah tekrar hafif vurdu uzanınca tekrar geçti
Ben bebeğin duruşundan olurmu diye düşündüm yanlız hareket edince daha çok ağrıyordu belki de soğuk aldık kalbimde 18yaşiından beri o kalbime ağrı giriyor ara ara ama ben alıştım önemsemiyor umİştr tam bahsettiğin şeyi yaşadım bende. Kalbin üstünde sol göğüs çizgisinde. Nefes aldırtmıyor, hareket ettirmiyor, yatırtmıyor. Benim gece başladı ertesi gün aksam geçti. Zorla yatmaya hareket etmeye calıstım öyle rahatladı. Çok sinir bozucu. Orayı dinledikçe daha da srtıyor yayılıyor gibi oluyor ama aslında yayılmıyor. Tekrar olcak korkusu var bende de. Bu da mı anksiyete ve paniğin bir parçası acaba. Kas ağrısı olsa gerek diye düşünüyorum.