Panik atak

Ben de bir süredir anksiyete yaşıyordum. Korkularım, aniden paniklemelerim oluyordu. Bunlar dışında göğüs ağrılarım ve nefes darlığım başlamıştı. Bu ağrılar sebebiyle doktora gittim, psikolojik dedi. Ondan sonra bir psikiyatriste gittim 6 ay antidepresan kullandım. Zamanla atlattım bunu, yine herşey kişide bitiyor biraz da. Bunu ne kadar çok kafana takarsan ve ne kadar çok bu soruna odaklanırsan kendini belli ediyor maalesef. Bu arada kullandığın ilaç nedir? Belki ilaç değişikliği de yapabilir doktorun

Önceleri citoles ve secita kullandım bir üniversitede profesör dr dan destek almaya basladım oda ilacımı değiştirdi Dideral diye bir ilac verdi ama ilaçların yaşadıgım sıkıntılara ne eksisi ne artısı var sürekli esniyorum sürekli nefesim daralıyor bisi yapmaktan zevk almıyorum artık o kadar bogdu beni

Bende citoles kullandim 6 ay. İlaçların yaşadığın sıkıntıya çare bulamaz. Ilaclar sadece bir yardımcı ve sakinlestirici. Mesala o an nefesin daralırken neyden dolayı sıkıntı hissediyorsun, o an ne seni sıkıntıya sokuyor ve ne düşünüyorsun? Bence bunları düşünüp çözmen gerek kendi içinde. O an kendine telkinlerde bulunabilirsin. Dediğim gibi ilaçlar sadece bir yardımcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…