Canim cok uzuldum ya bende 4senedir cekiyorum gitmedigm bolum kalmadi hastane hastane dolastik sonuc panik atakmis megersem psikolojikmis.Benim surekli carpintilarim oluyodu nefes almakta zorlaniyodum. Hic ummadigim bi anda hersey yolundayken icime kotu bisey olacak hissi yuzum kizarip nefes alamayip boguluyodum ates basmasiyla beraber.O an olecegmi dusunuyorum cunku gercekten ne
fes alamiyor boguluyo gibiyim birkac keresinde de banyo yaparken oldu o halde banyodan kendimi hava alacak biryere attigimi bilirim hemen cami acip nefes alabilmek icin ugrasirdim cok kotu bi durum allahim kimsenin basina vermesin. Cok sik degil ama ara ara oluyodu. Son zamanlardada geceleri nefesim daraldi vucudumda cok kotu bi halde halsizlik oldu bacaklarimi hissetmiyor gibiydim bide aglama nobetleri geciriyodum doktora gittim lustral ve xanax verdi bi haftayi gecti artik aglamiyorum biraz mide bulantisi halsizlik uykusuzluk oluyo iste
4 senedir başımda, grip gibi arada geliyo sağolsun ama ben iyi olduğum zaman hrmen bırakıyorum ilacı kötü olunca yine içiyorum 😁
Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah