- Konu Sahibi umutfurkan
benim panik atak sorunum vardı ilaç kullanıyordum hamile kalmışım ilaçları bıraktım ama hamileligim zor geçiyor daha 2 aylık oldu 7 ay nasıl geçer bilmiyorum:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim ulaşabilirsin bu numaralarla hatta bende gittiğimde senin için konuşucam ama sende mutlaka ara inan yararını görürsün bebişinle bol bol konuş ona odaklan stresli artamlardan hemen kaç bebeğini düşün çok yorulma ve uzun sürede aç kalma bunları yaparsan daha rahat edersin ve b vitaminleri iç sinirler için iyi bilirsin.çok şaşırdım öyle demesine bir can o nasıl der böyle birşey seni doktoraa yönlendireceğine neler demiş takma kafana.biliyorsun bende hamile kalmaya uğraşıyorum hafif lekelenmem oldu 3 gün kadar bu ay ama adetim den 10 gün önce hiç olmamıştı böyle birşey acaba hamilemiyim diye düşünüyorum
ne demek canım benim keşke yakın olsaydıkda hep görüşseydik yüzyüze çok isterdim ayy beni umutlandırdın bak şimdi
canım bende de panik atak var 3 yıldır . bende hamile kalmaya uğraşıyorum tedavi görüyorum ve çok iyi bir yer doktoruma sordum hamileyken ilaç kullanabilirmiyim evet dedi ve gerçekten işinin uzmanı depam diye bir yer dr adı nihat internet den araştır istersen numarasınıda verebilirimallah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim
merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun. Allah güç kuvvet versin inşallah. benim ablam da panik atak. bu nedenle bu hastalığı cok yakından biliyorum. 42 yasında ve korkudan hamile kalamıyor. hamilelikte ilacı bırakmak ona imkansız gibi geliyor. doktorunun sana ilacı kullanabilirsin demesi beni biraz rahatlattı.
ilk 3 ay da kullanılabiliyormuymuş. bir de hangi antidepresan için güvenli dedi. sanırım hepsi kullanılamıyor. ilacın ismini söylersen belki doktorumuza danısabiliriz. şimdiden tesekkur ederim. Allahım insallah güzel bir bebek sahibi eder seni. dilerim bu dediklerinle ablamında bi çocugu olur.
:teytey:[/QUOTE
canım size de çok geçmiş olsun.ben de ilaç kullanılmaz diye biliyordum hatta kullandığım ilaçı bıraktım baktım ki kötü oldum hemen doktora gittim ama kendi kendime ilaç verirse kullanmam diyerek gittim sadece konuşmalarıyla beni rahatlatsın düşüncesiyle gittim ilk başta sonra dedim doktora ben ilaç kullanmak istemiyorum bıraktım dedim ilaçla daha iyi olursun ve vakit kaybetmezsin dedi sordum bende hamilelik de ilaç kullanılırmı diye oda evet kullanılır dozunu ayarladıktan sonra hiç bir zararı yok dedi ve panik ataklı bir insan da hamile kalabilir ilaçlarlada sıkıntısız geçirebilir diye konuştu gittiğim doktor işinin uzmanı yazılarımı okursan yerinin ismini telefonunu verdim arkadaşıma bence bir gidin derim ve bir bebişi olur inşallah ablanın