Sizin arttı mı sıkıntılar neler yaşıyorsunuzMerhaba şimdi nasılsınız
Nasıl oldunuz bende sizin gibiyimİlacı bıraktım üç ay önce tekrar başladım 20 gün önce duzelırım dedım ama son dört gündür yoğun sekılde ard arda gelen kaygılar yaşıyorum belki elli defa günde bugün xanax a da başladım ama bagımlılık yapıyomus doktorum vermıstı ıcmemekte dırettım ama dayanamadım maalesef çok ağır gecırıyorum atakları sızın de mı aynı sıkeyetınız var sızde nasıl oldu peki
Hala duzelemedımMerhaba şimdi nasılsınız
Bende ilaca başladım 9 ay çok yiydi. 2 aydır başa sardı siz nezamndır kullanıyorsunuz ve şu anda ne gibi sıkıntılarınız oluyorHala duzelemedım
Icımde tuhaf bı kaygı korku oluyor midemde sanki taş oturmuş tıtreme zaman nasıl geçecek kaygısı hıcbır şey yapamama isteksizlik sizin sikayetlerınız neler ne kullanıyorsunuz tam olarakBende ilaca başladım 9 ay çok yiydi. 2 aydır başa sardı siz nezamndır kullanıyorsunuz ve şu anda ne gibi sıkıntılarınız oluyor
Bide depresyon var kaç yaşındasınız bu arada ben eviliyim 2 çocuğum çok zor oluyor onlarla ilgilenrmiyorumBenimde midemde kasılma çarpıntı yerimde duramama huzursuzluk kollarım bacaklarım boşalıyo bi korku sanki böyle çok kötü bişey olucakmış hissi hiç birşwysen zevk alamıyorum ama yerimde duramama ve çarpıntı beni çok yoruyor
Benimde 3 çocuk 41 yaşındayım sizin yaş kaçBide depresyon var kaç yaşındasınız bu arada ben eviliyim 2 çocuğum çok zor oluyor onlarla ilgilenrmiyorum
Merhaba tekrardan birazda olsa toparlandınmıHala duzelemedım
Hala aynı doktor yeni ilaç ekledi bunu da içersem 5 tane ilaç içmiş olucamMerhaba tekrardan birazda olsa toparlandınmı
Ne yaşıyorsunuz peki rahatsız olmasanız anlatabilirmisin bende çok kötüyüm. Bu araHala aynı doktor yeni ilaç ekledi bunu da içersem 5 tane ilaç içmiş olucam
Tıtremen ısteksızlık her an kötü bır şey olacakmış korkusuNe yaşıyorsunuz peki rahatsız olmasanız anlatabilirmisin bende çok kötüyüm. Bu ara
Depresyon barmı sizdede barsa eğer ne gibi belirtileri bar beni bu depresyon mahfettiTıtremen ısteksızlık her an kötü bır şey olacakmış korkusu
Var isteksızlık hıcbır şey yapamama varDepresyon barmı sizdede barsa eğer ne gibi belirtileri bar beni bu depresyon mahfetti
Bende çok yoğun yerimde duramıyorum ödeme patlamalarım hiç bileye tahammül edememe hiç bişeyden zevk almıyorum korku Geliyo bişey yaparmıyım kendime diye aklım gidiyonuz gibi oluyo sizdede varmı bu belirtilerVar isteksızlık hıcbır şey yapamama var
Evet bende de kendınd zarar verme korkusu var doktor vesvese dıyor kendıne zarar verecek ınsan bundan korkmaz dıyor ben Ativan dıye bı sakınlestırıcı kullanıyorum ıyı gelıyor doktorunuza sorun ıstersenızBende çok yoğun yerimde duramıyorum ödeme patlamalarım hiç bileye tahammül edememe hiç bişeyden zevk almıyorum korku Geliyo bişey yaparmıyım kendime diye aklım gidiyonuz gibi oluyo sizdede varmı bu belirtiler
Bende atak durumunda Zanax kullanıyorumEvet bende de kendınd zarar verme korkusu var doktor vesvese dıyor kendıne zarar verecek ınsan bundan korkmaz dıyor ben Ativan dıye bı sakınlestırıcı kullanıyorum ıyı gelıyor doktorunuza sorun ıstersenız
Ativanın etkısı çabuk başlıyor ve uzun suruyorBende atak durumunda Zanax kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?