panik oldum (sınav)

alin bunu buradan

Çok Popüler Üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
50
102
8
bu saatte konu açıyorum ama çok bunaldım. haftaya cmt günü önemli bir sınavım var. aylardır ders çalışıyorum. günde 7-8-9 saat molasız çalışıoyorum. ama çalıştığm her şeyi unutmuş gibi hissediyorum. daha bakmam gereken çok şey var gibi hissediyorum ama 9 saat çalışıp planlarımı yetiştiremiyorum. bu arada test sonuçlarım iyi geliyor ama yeterli hissedemiyorum. az kaldı ve ben çok korkmaya başladım. çok emek harcadım offff. kafam o kadar dolu ki? napıcam ben ya ??? :KK43::KK43::KK43::KK43:

sanki bir zıplasam kafamdaki tüm bilgiler dökülüp gidecek. 😫

Son düzenleme:
Sakinleşmenin bir yolunu bulmanız gerekiyor.
Ne rahatlatır sizi? Müzik, sinema vs.
Birkaç saat uzaklaşmak iyi hissettirebilir. Insan beyni yoruldukça su kaynatıyor resmen, gerilmişsiniz de belli ki rahatlamaya ihtiyacıniz var.
Umuyorum en iyi sonucu elde edersiniz.

Sakinleşmenin bir yolunu bulmanız gerekiyor.
Ne rahatlatır sizi? Müzik, sinema vs.
Birkaç saat uzaklaşmak iyi hissettirebilir. Insan beyni yoruldukça su kaynatıyor resmen, gerilmişsiniz de belli ki rahatlamaya ihtiyacıniz var.
Umuyorum en iyi sonucu elde edersiniz.

teşekkür ederim
sanırm fazla kafein yüklemesi yaptım bugün. bir türlü hiçbir şey rahatlatamadı. birden her şeye,ortama yabancılık hissetmeye başladım. sanki başarısız olmam ama emeğimin tam karşılığını alamam korkusu bastı.

bu saatte konu açıyorum ama çok bunaldım. haftaya cmt günü önemli bir sınavım var. aylardır ders çalışıyorum. günde 7-8-9 saat molasız çalışıoyorum. ama çalıştığm her şeyi unutmuş gibi hissediyorum. daha bakmam gereken çok şey var gibi hissediyorum ama 9 saat çalışıp planlarımı yetiştiremiyorum. bu arada test sonuçlarım iyi geliyor ama yeterli hissedemiyorum. az kaldı ve ben çok korkmaya başladım. çok emek harcadım offff. kafam o kadar dolu ki? napıcam ben ya ??? :(:(:(:(

Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah sen stres olup modunu düşürme son hız çalış tekrar edebildiğin kadar et, soruya baknca elbet aklına gelecek ❤️ Ben ygs SABAHI dahil ders çalıştım kafamı oyalamak stresimi azaltıyordu çünkü.. ki sonra lys fen e girmeden 1-2 gün önce çok ama çok kötü bişeyler yaşadım ailesel sağlıkla ilgili çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum rahmetli babamı hastaneye yatırdık.. ona rağmen emeklermin karşılığını fazla fazla aldım. Son günler de etkili elbet ama en önemlisi uzun vadede verilen emek bence

buralarda oyalanma hadi ders çalış kolay gelsin başarılar

Ey maşallah, günde 8 9 saat çalışmak nedir?
Siz de panik yapıyorsanız yani😂
Her şeyi yüzde yüz değil, doksan dokuz öğrendiğinizdendir o panik.
Bu kadar emeği stres yapıp heba etmeyin.

yaaa çok haklsınız ama offffff. sokağa çıkıp bağırarak koşmak istiyorum artık. yeteeeeeeeeeeer diye. 😭😭😭

teşekkür ederim
sanırm fazla kafein yüklemesi yaptım bugün. bir türlü hiçbir şey rahatlatamadı. birden her şeye,ortama yabancılık hissetmeye başladım. sanki başarısız olmam ama emeğimin tam karşılığını alamam korkusu bastı.
Aman o da iyi değil.
Bir finalimde çarpıntıdan kalem tutamadığımı hatırladım şimdi.
Muhtemelen zorladınız epey kendinizi; güzel sakinleştirici bir müzik açıp gözlerinizi de kapatın; bir süre dinlenin. Korkularınızın sizden güçlü olamayacağını da unutmayın.
Sevgiler...

Aman o da iyi değil.
Bir finalimde çarpıntıdan kalem tutamadığımı hatırladım şimdi.
Muhtemelen zorladınız epey kendinizi; güzel sakinleştirici bir müzik açıp gözlerinizi de kapatın; bir süre dinlenin. Korkularınızın sizden güçlü olamayacağını da unutmayın.
Sevgiler...

teşekkür ederim. çok emek harcayınca böyle oluyormuş demek k. daha önceki sınavlarmda böyle olmamıştım.

yaaa çok haklsınız ama offffff. sokağa çıkıp bağırarak koşmak istiyorum artık. yeteeeeeeeeeeer diye. 😭😭😭
Yapın:)
Duşta bağırın, koşun haykırın.
Atın o stresi üzerinizden.
Ve unutmayın hayatın sonu değil, Allah sağlık verdikçe başka kapılar da açılır.
En kötü ne olabilir hani, ya tekrar hazırlanırsınız ya da başka bir yöne kayarsanız.
Ne olacak ki, siz iyi olun yeter:)

Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah sen stres olup modunu düşürme son hız çalış tekrar edebildiğin kadar et, soruya baknca elbet aklına gelecek ❤ Ben ygs SABAHI dahil ders çalıştım kafamı oyalamak stresimi azaltıyordu çünkü.. ki sonra lys fen e girmeden 1-2 gün önce çok ama çok kötü bişeyler yaşadım ailesel sağlıkla ilgili çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum rahmetli babamı hastaneye yatırdık.. ona rağmen emeklermin karşılığını fazla fazla aldım. Son günler de etkili elbet ama en önemlisi uzun vadede verilen emek bence

buralarda oyalanma hadi ders çalış kolay gelsin başarılar

çok teşekkür ederm.inşallah öyle olur ama yetişemiyorum. siz çok güçlüymüşsünüz. ❤

Yapın:)
Duşta bağırın, koşun haykırın.
Atın o stresi üzerinizden.
Ve unutmayın hayatın sonu değil, Allah sağlık verdikçe başka kapılar da açılır.
En kötü ne olabilir hani, ya tekrar hazırlanırsınız ya da başka bir yöne kayarsanız.
Ne olacak ki, siz iyi olun yeter:)

evet haklsınız bu sınav bitecek, bir ay sonra başka bri sınavım daha var. sonra bir tane daha, bir tane daha... başka hedefler, aynı tempo. ama buna çok çalıştım. şimdi bağıramam, saat geç oldu ama köşede sessizce ağlayabilirim. sabaha kadar idare edeyim bari. sabah kalkıp bapırırım. 😂😭

bu saatte konu açıyorum ama çok bunaldım. haftaya cmt günü önemli bir sınavım var. aylardır ders çalışıyorum. günde 7-8-9 saat molasız çalışıoyorum. ama çalıştığm her şeyi unutmuş gibi hissediyorum. daha bakmam gereken çok şey var gibi hissediyorum ama 9 saat çalışıp planlarımı yetiştiremiyorum. bu arada test sonuçlarım iyi geliyor ama yeterli hissedemiyorum. az kaldı ve ben çok korkmaya başladım. çok emek harcadım offff. kafam o kadar dolu ki? napıcam ben ya ??? :KK43::KK43::KK43::KK43:

Her şey tamam o zaman rahat olun :halay: Yalnız sınavda da böyle düşünüp paniklemeyin sakın. Her şey olacağına varır dünyanın sonu değil böyle düşünün

Tekrar yaparken bir arkadasınıza anlatsanız konuyu? :)

Back
X