- Konu Sahibi panikattak
-
canım sağ kemık daha şiş ya
Bu gün 24. günüm hala önden sağ yukarıda ve burnumun ucu tostombul ,arkadaşlar ameliyattan sonra ilk 3 ay içinde burun ne kadar küçülüyor...merak ediyorum o kadar para verdim ,o kadar eziyet çektim dr kocaman burun yapmış görünüyor ,ödemler ne kadar indirebilir ki...
arkadaşlar benim alçıdaykende sol tarafım daha çok şişmişti sağa göre ve alçı çıktı bantlarda çıktıktan sonra aynada baktım epey inceledim :) ve burnumun sol deliği aşağıda sağı yukardaydı çok belliydi üzüldüm ( boşuna üzülmüşüm ) sonra kontrole gidince söyledim ve doktorumun dediği gibi oldu şimdi 2 ay oldu ve sol deliği yukarı doğru sağa doğru eşitlenmeye başladı ödem sadece biraz sabredicez arkadaşlar zaten bir sorun varsa 6 ay sonunda bu kendini belli eder ama bu asimetri tamamen ödemle ilgiliymiş en azından benim ki öyle hepimize sabır sabır sabır......
kızlar ben ameliyat olalı 15 gün oldu ilk hafta alçım çıktı bandaj yapıştrdı doktor ertesi günü bnde dayanamayıp çıkardım bandajları doktor pek üstünde durmamştı zaten..ama burnum çok şiş tamam bu normal ama sağ tarafımda daha belirgn benm gibi simetri hastası bunu takıncada fena oluyo..o şişlik düzelir diğmi eşitlenir yani burnum deliklerimin de biri daha büyük duruyo zaten ...
bunu bugün kontrolde doktoruma sorcaktım ama K.ırak'taymış kendileri.öyle yani burnumun ucu da şiş( sizdede bunun gibi ameliyat sonrası asimetriler olmuşmuydu??
masajları nasıl yapıyorsunuz acaba.bana doktum vermedi ama kıkırdak cıkıcak mıs gıbıme gelıo.anlatırsanz cok sevınıcem.bundan önce aynı sorundan revızyon oldum cunkuben ameliyatımı 6 yıl önce oldum. ilk zamanlarda bende de şekil bozukluğu vardı. doktorum bana burnun tam tamına oturması 1 yıl alır demişti ve evet dediği gibi 1 yıl içinde burnum çok değişti. ilk zamanlarda da dikkat edilmesi gerekenler; yan yatmamaya çalışmak, çok soğuk yada sıcak havalarda korumak, kesinlikle gözlük takmamak ve düzenli masajlar yapmak. bunları uyguladım 6 ayda dışardan gözlemlenecek değişiklikler ortadan kalktı 1 yılda da oturdu tamamen kaynadı burnum. biraz sabretmek gerekiyor. umarım bir kaç ay sonra içine sinen bir burnun olur.
masajları nasıl yapıyorsunuz acaba.bana doktum vermedi ama kıkırdak cıkıcak mıs gıbıme gelıo.anlatırsanz cok sevınıcem.bundan önce aynı sorundan revızyon oldum cunku
cokk tesekkur ederim.peki yukarıya doğru mu yapıyım yoksa dairesel hareketle mi olcak.yanlış bişe de yapmak istemiorum da.
bir de burun ucuna yapıo muyudun masajı
kızlar ben ameliyat olalı 15 gün oldu ilk hafta alçım çıktı bandaj yapıştrdı doktor ertesi günü bnde dayanamayıp çıkardım bandajları doktor pek üstünde durmamştı zaten..ama burnum çok şiş tamam bu normal ama sağ tarafımda daha belirgn benm gibi simetri hastası bunu takıncada fena oluyo..o şişlik düzelir diğmi eşitlenir yani burnum deliklerimin de biri daha büyük duruyo zaten ...
bunu bugün kontrolde doktoruma sorcaktım ama K.ırak'taymış kendileri.öyle yani burnumun ucu da şiş( sizdede bunun gibi ameliyat sonrası asimetriler olmuşmuydu??
olur mu canım ya.doktorum masaj olayını bilmio bile.eskidi o yöntem demişti.sen cok iyi anlattın.doğru anlamış mıyım :
burnun yukarsıdan başlıyoruz asagıya dogru iniyoruz burnun ucuna kadar?
benim yanlara kıkırdak eklendi bi de törpüleme yapıldı.senın neler yapılmıstı.bu masaj bana da uyar dimi.
masajları nasıl yapıyorsunuz acaba.bana doktum vermedi ama kıkırdak cıkıcak mıs gıbıme gelıo.anlatırsanz cok sevınıcem.bundan önce aynı sorundan revızyon oldum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?