panikattak Burun Estetiği ameliyatı

Benim tam 13 ay oldu ve uç kısmında hala his yok,genel itibariylede tamamında hafif bir şişlik devam ediyor.
Doktor nadir vakalarda 1 yıl süreceğini ve benimda daha nadir bir vaka olduğumu söyledi:)
Bende her aşaması çok zaman aldı.
Ama doktora gelen diğer hastalardan,doktorlardan vs vs duyduğum 1 yıldan önce normal bir burun beklememek gerektiği.
Burun kendine çok zor geliyor,ama şimdiden süper görünüyor :)

Bu gün 24. günüm hala önden sağ yukarıda ve burnumun ucu tostombul ,arkadaşlar ameliyattan sonra ilk 3 ay içinde burun ne kadar küçülüyor...merak ediyorum o kadar para verdim ,o kadar eziyet çektim dr kocaman burun yapmış görünüyor ,ödemler ne kadar indirebilir ki...

En hızlı gelişimini 2 ay içinde yapar,geri kalanı o kadar yavaş ilerlerki deli olursun.
Benim 13 ay,ilk bir kaç ay gösterdiği gelişimden çok da ilerde değilim.Hala ucunu hissetmiyorum.
ŞEkil olarak güzel,dışardan sorun yok ama şiş olduğunun ben farkındayım eskiden dah inceydi:)
ödemler çok zor iyileşiyor.Burnunu dabe almamaya,grip vs olmamaya aşırı özen göster.
Ben 5. gün uyurken elimi çarptım,hem de ne çarpma yerinden oynadı ve hemen müdehala etmemiz lazım deyip,kapanmasın diye deliğine bir metal yerleştirip canlı canlı kemiğimi yerinden oynatıp eski haline çevirdiler.
Çok canım acıdı ama 2.ameliyattan kurtardılar.

kime ameliyat olmuştunuz fotonuzu görebilir miyim

ben ameliyatımı 6 yıl önce oldum. ilk zamanlarda bende de şekil bozukluğu vardı. doktorum bana burnun tam tamına oturması 1 yıl alır demişti ve evet dediği gibi 1 yıl içinde burnum çok değişti. ilk zamanlarda da dikkat edilmesi gerekenler; yan yatmamaya çalışmak, çok soğuk yada sıcak havalarda korumak, kesinlikle gözlük takmamak ve düzenli masajlar yapmak. bunları uyguladım 6 ayda dışardan gözlemlenecek değişiklikler ortadan kalktı 1 yılda da oturdu tamamen kaynadı burnum. biraz sabretmek gerekiyor. umarım bir kaç ay sonra içine sinen bir burnun olur.

panik atak şimdi nasılsınız merak ettim şişlik geçtimi benim hala asimetrik

masajları nasıl yapıyorsunuz acaba.bana doktum vermedi ama kıkırdak cıkıcak mıs gıbıme gelıo.anlatırsanz cok sevınıcem.bundan önce aynı sorundan revızyon oldum cunku

masajları nasıl yapıyorsunuz acaba.bana doktum vermedi ama kıkırdak cıkıcak mıs gıbıme gelıo.anlatırsanz cok sevınıcem.bundan önce aynı sorundan revızyon oldum cunku

Canım burnumun alçısını çıktıktan sonra vermişti doktor bana onunla yap masajı demişti. Sonra kaybettim tabi ben alçıyı o zamanda baş parmağın ve ikinci parmağınla kıkırdağından başlayıp yanlara doğru hafifce masaj yap. Ödemin gitmesinde çok yardımcı oluyor. Hergün 5-10 dakka yaparsan işe yarar. Hafifçe yaparsan bir şey olmaz ki doktorum ilk alçıyı çıkarttığında bile haldur huldur sıkmıştı burnumu. Hissizlik yaşayanlarda korkmasın ilk 6 ay burnuma dokunduğumda gözümde hissediyordum. 1 yıla kadar düzeliyor.

cokk tesekkur ederim.peki yukarıya doğru mu yapıyım yoksa dairesel hareketle mi olcak.yanlış bişe de yapmak istemiorum da.

cokk tesekkur ederim.peki yukarıya doğru mu yapıyım yoksa dairesel hareketle mi olcak.yanlış bişe de yapmak istemiorum da.
bir de burun ucuna yapıo muyudun masajı

bir de burun ucuna yapıo muyudun masajı

en üst noktadan başlayıp yavaş yavaş yanlara doğru uç noktasına kadar yapıyordum. nazikçe yaptıktan sonra zarar görmez zaten. istersen doktorunada danış canım sen. böyle mesajla çok açıklayıcı olamadım kusurabakma.

olur mu canım ya.doktorum masaj olayını bilmio bile.eskidi o yöntem demişti.sen cok iyi anlattın.doğru anlamış mıyım :
burnun yukarsıdan başlıyoruz asagıya dogru iniyoruz burnun ucuna kadar?
benim yanlara kıkırdak eklendi bi de törpüleme yapıldı.senın neler yapılmıstı.bu masaj bana da uyar dimi.

Arkadaşlar bu gün 27. günüm iki gün kaldı bir ay olmasına ve kontrolüme doktorum ne diyecek diye çok merak ediyorum şu iki gün bir geçse:84::84:

arkadaşım merak ettim nasıl oldun sağ tarafındaki şişlik indimi lütfen yardım , bende aynı durumdayım üzüntüden mahfoldum

evet canım doğru dediğin gibi yavaşca masaj yap. bende de turkish delight diye bir teknik uygulanmıştı. kıkırdağımı çıkartıp şekillendirip geri koydular esktra başka doku yada madde girmedi birde kanatlarda küçültme yapıldı.

nickmick sana özel mesaj atacaktım fakat arkadaş olmadan atamıyorum sanırım.Davet gönderdim kabul edersen arkadaş olacakmışız:)

Herneyse sanırım aynı şeyleri yaşadık.Bende kıkırdak kaymasından 2.revizyonu geçirdim ve şimdi yine çıktı ama son 1 haftadır doktor vermediği halde masaj yapıyorum bakalım ne olacak sonu.Bir de sağ üst kemiğim resimden de anlaşılacağı gibi hala orantısız şiş.Alt kısmı indi üst kısmı şiş ama az önce okudum sanırım sigara da biraz düzensizliklere mağruz bırakıyormuş(

serpilce arkadaşız artık:=) kanatlar nasıl daraltıo benim de yapıldı sanırım daha dar gözüküo.kesik izi falan yok ama.
kızlar burun içindeki ipleri ne zaman alıyoruz?ya bide masaj aşagıya doğru yapılırsa sarkmaz mı.benim burnum kaldırıldı da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…