• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikledim

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Benim ultrason cektirmem lazim memeden ancak bulunduğum yerdeki devlet hastanesi 1 hafta sonraya attı. Ozel hastanede çektirdiğim ultrasonla devlet hastanesindeki arasinda cok fark çıktı. Devlet ic karartıcı ozelde bir sey yok dendi. Durdukca panikliyorum ne yapmami tavsiye edersiniz? Renkli ultrason ceken bi ozele mi gitsem yarın?

Bence farklı bir yerin görüşünü daha al

Sonuçta şu an %50 %50

3.sü ne tarafa çekerse yüzdeyi onu ciddiye al

Sonuçta önemli bir şey

Zaman ve para harcamaya değer
Bi an önce netlik istiyorum. Yarin baska bi devlete gitsem ultrasonu gunler sonraya vercek ozeldeki sonuca guvenebilir miyim acaba

Bi an önce netlik istiyorum. Yarin baska bi devlete gitsem ultrasonu gunler sonraya vercek ozeldeki sonuca guvenebilir miyim acaba

Ben özeldeki sonuca daha çok güveniyorum açıkçası.

Devlete alınan vasıfsız elemanları, torpillileri, bir de kullanılan makinelerin eskiliğini falan hepimiz biliyoruz.

Farkli hastanelere gitmeni tavsiye ederim. Gittigin hastanedede doktora soyle devlet hastanesinde cektirdim sorun oldugunu soylediler de.
Simdiden strese girme 3. Doktorun gorusunu al. Hatta durum ciddiyse 4. Bi doktora bile gidebilirsin.

Benim ultrason cektirmem lazim memeden ancak bulunduğum yerdeki devlet hastanesi 1 hafta sonraya attı. Ozel hastanede çektirdiğim ultrasonla devlet hastanesindeki arasinda cok fark çıktı. Aylar once çektirdim onlari. Devlet ic karartıcı ozelde bir sey yok dendi. Durdukca panikliyorum ne yapmami tavsiye edersiniz? Renkli ultrason ceken bi ozele mi gitsem yarın?
Valla bende aynı durumda sayılırım. Vaktim az olduğu için devlet hast. Giymedim özelde de size söylenen gibi bişey yok dediler benim de içim rahat dğil. :( geçmiş olsun sizede

Bir de yıllarca bir sürü devlet hastanesine gittim.

Hepsi cildimde hastalık olduğunu yayılıp, alacalı bir hal alacağını söylediler.

Panikle 6 yaşımdan beri bir sürü ilaç kullandım.

Sonra özelde bir hastaneye gittim.

Kadın sadece renk pigmentlerin ölmüş o noktada, yayılmaz bu küçük bir şey, güneşe çok çıkma dedi.

Orada bitti.

Yayılmadı da yıllardır aynıyım.

Yıllarca yaşattıkları stresi saymıyorum bile.

Bence özel > devlet

Farkli hastanelere gitmeni tavsiye ederim. Gittigin hastanedede doktora soyle devlet hastanesinde cektirdim sorun oldugunu soylediler de.
Simdiden strese girme 3. Doktorun gorusunu al. Hatta durum ciddiyse 4. Bi doktora bile gidebilirsin.
Doktor surekli biyopsi yaptirma dedi nerde yaptırdığın önemli ben sana söyleyeceğim yaptiracagin yeri ultrason sonucuna gore dedi hatta ona da dedim ozele gideyim beklemek istemiyorum diye o da sen bana gel ben gormek istiyorum dedi şaştım

Bir de yıllarca bir sürü devlet hastanesine gittim.

Hepsi cildimde hastalık olduğunu yayılıp, alacalı bir hal alacağını söylediler.

Panikle 6 yaşımdan beri bir sürü ilaç kullandım.

Sonra özelde bir hastaneye gittim.

Kadın sadece renk pigmentlerin ölmüş o noktada, yayılmaz bu küçük bir şey, güneşe çok çıkma dedi.

Orada bitti.

Yayılmadı da yıllardır aynıyım.

Yıllarca yaşattıkları stresi saymıyorum bile.

Bence özel > devlet

Iki sonuc o kadar farkli ki. Bugunki doktor ben ozeldeki bu sonucu gorsem takip ettir der yollarım sadece ama burda cektirdigin ultrason ic acici degil dedi :/

Doktor surekli biyopsi yaptirma dedi nerde yaptırdığın önemli ben sana söyleyeceğim yaptiracagin yeri ultrason sonucuna gore dedi hatta ona da dedim ozele gideyim beklemek istemiyorum diye o da sen bana gel ben gormek istiyorum dedi şaştım
Bulundugun sehirde iyi bilindik bi ozel hastane yokmu eger maddiyatin yetiyorsa birazda doktoru arastirarak gidebilirsin. Cihazlara cok girip cikmakda iyi bisey degil ama boylede strese giriyorsun belkide hic birsey yokken canim. Artik ozellerede guvenilmiyor devletede en ufak bisiyde kirk doktor gorusu aliyoruz hepimiz emin olmak icin

Bulundugun sehirde iyi bilindik bi ozel hastane yokmu eger maddiyatin yetiyorsa birazda doktoru arastirarak gidebilirsin. Cihazlara cok girip cikmakda iyi bisey degil ama boylede strese giriyorsun belkide hic birsey yokken canim. Artik ozellerede guvenilmiyor devletede en ufak bisiyde kirk doktor gorusu aliyoruz hepimiz emin olmak icin
Burada yok ama birkac saat uzaklıkta var. Ayni gun muayeneye alip cekerler dimi ozelde ultrasonu

Babaanneme özel bir hastanede tiroid ameliyatı olman gerekir demişlerdi, devlete gittiğinde herhangi bir sorunun yok dediler. Senede bir kontrole gider hala bir şey yok. Bazen para için de yapabiliyor özeller. 3. Bir yere gidin bence. Bu arada tanıdığınız dalan yok mu devlette hiç? Çok yoğun değillerse de erkene verebiliyorlar randevuyu diye biliyorum.

Benim ultrason cektirmem lazim memeden ancak bulunduğum yerdeki devlet hastanesi 1 hafta sonraya attı. Ozel hastanede çektirdiğim ultrasonla devlet hastanesindeki arasinda cok fark çıktı. Aylar once çektirdim onlari. Devlet ic karartıcı ozelde bir sey yok dendi. Durdukca panikliyorum ne yapmami tavsiye edersiniz? Renkli ultrason ceken bi ozele mi gitsem yarın?

ben olsam özelde birde mamografi çektirirdim..

Babaanneme özel bir hastanede tiroid ameliyatı olman gerekir demişlerdi, devlete gittiğinde herhangi bir sorunun yok dediler. Senede bir kontrole gider hala bir şey yok. Bazen para için de yapabiliyor özeller. 3. Bir yere gidin bence
Ozel bir sey yok dedi ama devlet te yaptigi islem basina ucret veriyor doktorlara
Icler karartici olan nedir?
Kötü huylu olmasi

Back
X