• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikledim

Iki sonuc o kadar farkli ki. Bugunki doktor ben ozeldeki bu sonucu gorsem takip ettir der yollarım sadece ama burda cektirdigin ultrason ic acici degil dedi :/

Bence özelin yalan söylemek için bir sebebi yok

Aksine senden para almak işlerine gelirdi

Paraya kıy bu aylık iyi bir doktora daha git derim

Burada bir sürü doktor ismi paylaşan, yorum yapan arkadaşlar var

Bildiğimiz kadarıyla yorum yaparız

Bu arada evet aynı gün alabilirsin

Sonuçta özel orası

Gitmeden telefonla arayıp da sorabilirsin

şüpheli bir durum varsa çekilir . devletteki ultrasonunuzu gösterin . hangi ildesiniz? haseki daha çabuk gün veriyor. çapa cerrahpaşa gibi aylar sonrası olmuyor..
Ankaradayim malesef. Burdaki doktor biyopsi yaptir dedi iğneyle yapilacakmis mamografiden bahsetmedi eliyle yaptığı muayenede aklına bi sey takıldı ultrasonu one aldirmak istedi ama almadilar

Kanada'da yapilan bir arastirmaya gore mamografi sonuclarina gore kanser denilen vakalarin yuzde yirmiikisi iyi huylu. Yanilma payi dusuk degil. Doktorlarin net bir sey soylemesi de zor. Ultrasonda da durum cok farkli degildir diye dusunuyorum. Beslenmene dikkat etmeni tavsiye ederim. Ozellikle beyaz un, seker ve yaglar konusunda.

Bence özelin yalan söylemek için bir sebebi yok

Aksine senden para almak işlerine gelirdi

Paraya kıy bu aylık iyi bir doktora daha git derim

Burada bir sürü doktor ismi paylaşan, yorum yapan arkadaşlar var

Bildiğimiz kadarıyla yorum yaparız

Bu arada evet aynı gün alabilirsin

Sonuçta özel orası

Gitmeden telefonla arayıp da sorabilirsin

Esim de aynisini dedi ozel para icin daha cok islem yapmak isterdi diye. Ankaradayim hiçbir ozel hastane bilgim de yok param var bu psikolojiyle gunleri bekleyemicem sanırım

Ankaradayim malesef. Burdaki doktor biyopsi yaptir dedi iğneyle yapilacakmis mamografiden bahsetmedi eliyle yaptığı muayenede aklına bi sey takıldı ultrasonu one aldirmak istedi ama almadilar

anlamadım devlette elle muayne oldunuz ultrason yapılmadı mı?
ultrasonu özelde yaptırdınız iyi çıktıysa devletteki o doktora götürün ultrason sonucunu o zaman..

Kanada'da yapilan bir arastirmaya gore mamografi sonuclarina gore kanser denilen vakalarin yuzde yirmiikisi iyi huylu. Yanilma payi dusuk degil. Doktorlarin net bir sey soylemesi de zor. Ultrasonda da durum cok farkli degildir diye dusunuyorum. Beslenmene dikkat etmeni tavsiye ederim. Ozellikle beyaz un, seker ve yaglar konusunda.

Renkli ultrason geldi benim aklima da. Evet doktorlar da ultrason sonucuna göre yonlendiriyorlar. Guvenilir bi yerde biyopsi yaptirmak lazım sanırım.

anlamadım devlette elle muayne oldunuz ultrason yapılmadı mı?
ultrasonu özelde yaptırdınız iyi çıktıysa devletteki o doktora götürün ultrason sonucunu o zaman..
Özelde de devlette de ultrason çekildi. Ikisi apayrı sonuc. Devlet biyopsiye yonlendirdi. Özel temiz.

Geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz. Ben olsam iyi bir profesörun özel muayenehane sine giderdim. Kaç para olursa olsun gidin bence ne olduğunu öğrenin

Özelde de devlette de ultrason çekildi. Ikisi apayrı sonuc. Devlet biyopsiye yonlendirdi. Özel temiz.

başta doğru anlamışım o zaman.. biri düzgün bakmamış ama hangisi.. bence siz başka bir özele daha gidin devletteki ultrason sonucunuzla mamogafi oluyorsa çekerler eskisi gibi değil zaten mamografi bana olur gibi geliyor

başta doğru anlamışım o zaman.. biri düzgün bakmamış ama hangisi.. bence siz başka bir özele daha gidin devletteki ultrason sonucunuzla mamogafi oluyorsa çekerler eskisi gibi değil zaten mamografi bana olur gibi geliyor
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz. Ben olsam iyi bir profesörun özel muayenehane sine giderdim. Kaç para olursa olsun gidin bence ne olduğunu öğrenin
Teşekkürler hic doktor bilgim yok

Çok sayıda kist ve kitleler var bende de yıllık takip altındayım. İlk 6 yıl önce teşhis edildi bu kitleler doktor çok büyük olanları almamız lazım demişti ağlaya ağlaya çıktım muayaneden hangi birini alacaksa artık. Sonra bir kaç doktora daha gittim yıllık kontrolün yeterli olacağını söylediler. Bir özel doktor bulmanı tavsiye ediyorum hemen biyopsiye sıcak bakmayın bir iki doktor görsün derim.

Çok sayıda kist ve kitleler var bende de yıllık takip altındayım. İlk 6 yıl önce teşhis edildi bu kitleler doktor çok büyük olanları almamız lazım demişti ağlaya ağlaya çıktım muayaneden hangi birini alacaksa artık. Sonra bir kaç doktora daha gittim yıllık kontrolün yeterli olacağını söylediler. Bir özel doktor bulmanı tavsiye ediyorum hemen biyopsiye sıcak bakmayın bir iki doktor görsün derim.
Bende de birkac tane var ama sadece bi tanesi ele geliyor. Aldirmanin ilerde orada kanserlesme yapabileceğını gogsun deforme olacagini soyledi. Igne biyopsisi zararsizmis.

Çok geçmiş olsun yokmu bulunduğunuz yerde özel bir doktor prof falan bir sefer muayene ücreti ver ve tam olsun herşey sonuçta ciddi birsey

Canım iğne biyopsisinde bir şey olmaz. Kalın uclu bir iğne ile şüpheli bölgeden küçük küçük parçalar alıyorlar. Biyopsiye gönderiyorlar.Ben de yaptırdım. Sonuç çok şükür temiz çıktı.

Bende de birkac tane var ama sadece bi tanesi ele geliyor. Aldirmanin ilerde orada kanserlesme yapabileceğını gogsun deforme olacagini soyledi. Igne biyopsisi zararsizmis.
Eskiden ele gelen her kitle alınırmış dediğiniz gibi şimdi almaya pek sıcak bakmıyor doktorlar bazı paracı doktorlar hariç. Geçmiş olsun içini ferah tut. Özel bir hastanede herşeyi bir günde yaptırırsan kafan rahat eder.

Bayındır tıbbı tavsiye ederim

Bir kere paraya kıyın içiniz rahat etsin

Devlette döner sermaye için fazladan tahlil isteyen, işlem isteyen doktorlar var ne yazık ki size de denk gelmiş olabilir

Tanıdığımın başına gelmişti Ketemde çektirdi kitle var dediler kadın ne kadar üzüldü. 1 hafta sonra devlet hastanesine gitti hiçbirşey yok dediler.

Back
X