• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pantalon Giymekten Feminenliğimiz Kaybedeceğiz

ben de hiç etek giymedigimi farkettim yaa.. hep pantolon hep pantolon kendim sıkıldım walla.. su sıralar bakınıyorum hep alayım diye ama begenemıyorum galba neyse daha cok bakmam lazım:Dşakkıdı

Farkındamızınız bayanlar, blucin başta olmak üzere her çeşit pantolon gardrobumuzun en vazgeçilmez giysisi durumunda. Ben de bayılıyorum pantolon giymeye ama bu gidişle güzelim elbiseleri, cici etekleri giyemeden bir bakmışsınızki yaşlanıvermişiz.

Tamam kabul pantolon rahat, pantolon modern, pantolon trendy...
Ama birbirimizin prototipi olduk . Hele gençkızlar ... varsa yoksa kot pantolon ,converse ayakkabı , öldür Allah elbise etek giydiremezsin. Benim de kızım böyle.

Oysa arada bir vücuda güzel oturan bir elbise, etek, topuklu ayakkabılar , giyinip aksesuarlar kullansak ne kadar hoş olur öyle değilmi..
Bankada ya da şirketlerde çalışanlar da öğrencilerden farksız.. Hepsi kısa ceketli pantolon takım giyiniyor neredeyse.

Daha fazla erkeksi olmadan eteğe geçiş yapalım derim ben ..... Siz ne dersiniz??

Günlük yaşamda etek ve elbiseyi sevmiorum .. Sadece ozel davetlerde giyiorum yada canım istediginde napim etek yada elbiselerle rahat edemiorum....:1rolleyes:

Dolabımda bir sürü etek ve elbise olmasına rağmen burada giyemiyorum eskiden konya merkezde çok giyinirdim ama ilçeye geldik eşimin tayininden dolayı, o yüzden burda bir ton laf ederler giyinirsem, mecburen konyaya gittiğimde giyiniyorum :(

Yaaa cnm boşver allah aşkına milleti sen kimse için yaşamıosun sen kendin için yaşıosun elalem için isteklerinde vazgeçme derim ben ne laf ederlerse etsinler boşver kulak arkası yap bu hayat senin...

Back
X