Şampuan ve Saç Kremleri Pantene doğal sentez yağ terapisi

Merhaba arkadaşlaaaarrr ilk defa konu açıyorum ben böyle garip bir başlangıç oldu 😃 site içinde aradım ama bulamadım reklamlar çok ilgimi çekti denemek istiyorum ama cesaret edemedim deneyen bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim

Canim ben sampuanini sac kremini ve serumunu kullaniyorum benimde dikkatimi çekmişti ve hemen aldım memnunum tavsiye ederim yumuşacık yapıyor saci maskesinide alicam ben :)))

ya kızlar ben bu serinin maske ve serumunu kullanıyorum memnunum ama sampuan ve saç kremi ağırlaştırır diye korkuyorum bide kepeklenme yapar mı acaba şampuan değişti diye. gerçi şuanda da kepekli ama azaldı iyice. kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Bundan iki ay önce gittiğim bir gezi sırasında kendi şampuanımı unuttuğum için (lush-big shampoo) öylesine almıştım ama inanılmaz memnun kaldım .Genelde içinde paraben bulunduran ürünler saç diplerimi kaşındırır ama bunda paraben yok galiba . Mutlaka banyo dolabımda duruyor . Şiddetle tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…